Svadobné šaty - poradíte mi prosím?

Ahojky nevestičky a manželky...konečne som začala hľadať "tie svoje" aj ja...poradili by ste mi pri tom prosím? ;-) aj aký typ účesu, akú kytičku (tvar, typ kvetov i farbu) a aký štýl odevu by mal mať môj drahúšik...Ďakujem Vám...už teraz sa teším na vaše rady :-)
Odpovedať
1
2
Ahoj sue, obidve šatky sú pekné, aj tie biele(č.17), aj tie v ktorých si neskôr odfotená, ja by som Ti len povedala jedno zober si tie v ktorých sa budeš lepšie cítiť. Ja som tiež mala inú predstavu o svojich svadobných šatách a napokon vyhrali šaty v ktorých som sa perfektne cítila, počas svadby bola pohoda a to je najdôležitejšie. Ináč vlásky môžu vyniknôť aj v jedných aj v druhých šatách. Najprv si rozmylsi šaty. Nechaj si to uležať v hlave a tak sa rozhodni - aspoň ja som to tak urobila, tiež som váhala a časom som si uvedomila výhody - nevýhody obidvoch šiat a bolo rozhodnuté. Ale pekná si aj v jedných, aj v druhých šatách. Nech sa rozhodneš akokoľvek nič tým nepokazíš. ;-)
Odpovedať
Nera, len neviem, ktoré dvoje myslíš... ;-) je ich tam viacero, na ktoré si myslela?
Odpovedať
takže prví to sú č.18 a druhé č.25, ono to na obidvoch je niečo pekné, otázka je čo sa Ti viac páči. Tebe sa to má viac páčiť, takže pozri sa a spomeň si ako si sa v nich cítila, akoby sa Ti v nich tancovalo, pohybovalo...atď, detaily, ale niekedy narobia šarapatu
Odpovedať
Sue podla mna su na tebe no1 a to fotka cislo 16 tamtie co mas s tou ruzou uprostred su niejake cudne aspon mne sa to tak zdalo ale vyberat musis ty :-) a kazda z nas ti len povie svoj pohlad na vec :-) stastny vyber. A ako pise Nera aj ja som mala inu predstavu o sv satach ale ked ma obliekli do mojich hned som vedela ze su to tie prave,proste som citila ked ma obliekli ze fakt ja som nevesta a mam z toho krasny pocit :-)
Odpovedať
ahoj sue, mne sa najviac pacia tie staroruzove, ale zalezi na tebe, v ktorych sa citis najsamlepsie, lebo podla mna ti sekli vsetky.
Odpovedať
Profilova fotka
sue, 25ka staroruzove su uplne genialne :-) Nevidela som tie saty nazivo, ale vyzeraju byt uuuzasne x-) :-D pacia sa mi samostatne ako model a aj na tebe vyzeraju vyborne x-) Co sa tyka ucesu- moj nazor.. k tomuto typu siat by som zavoj uplne skrtla.. uplne. Saty su samy o sebe velmi vyrazne a akykolvek zavoj, rukavicky a podobne prislusenstvo sa mi k nim zdaju byt zbytocne prekombinovane. Vlasy - polorozpustene pekne natocene a vrele doporucujem v tomto pripade kvet, pripadne par kvetov v ucese, staroruzovej alebo maslovej farby, treba vyskusat. Kyticka.. mnno, to mi pride viac menej jasne.. co je na sukni? Ruza. Skus si k tym satam predstavit povedzme tulipany.. lalie.. alebo nieco previsle, co ja viem orchidea, dendrobium... ajm sory, ja to vidim vylucne na ruze :-D aj do hlavy aj do kytky.. do hlavy kusok mensie, do kytky vacsie, ale kyticka nie prilis velka. Farba kvetov ton v tone so satami, aby sa to nebilo, ale vyraznejsia, aby kytka nezanikla, mne by sa tam pacila taka ta zasla anticka ruzova farba. A do coho navliect draheho treba najprv konzultovat s drahym , ale stara dobra klasika, cize dokonale padnuci oblek s maslovou (alebo ak znesie, velmi jemne staroruzovou) koselou nic nepokazi.. a pokial by bol ochotny oddat sa nejakym experimentom :-D staci povedat , nieco vymyslime :-D :-D :-D Tolko moj mohutny preslov x-) ale co uz :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Sue :-D taak musim povedat ze aj tie saty cislo 16 si mooc svedcia .... na fotecke vyzeraju inak ako nazivo ale tie ruzove su proste naj.. ;-) a kyticka by sa ti hodila presne akoo pise pikha... ruzicky staroruzove s maslovymi a drahemu maslovy oblek a zeby so staroruzovou maslou?? moze to vyzerat super :-) treba zobrat draheho a poskusat a uvidis co mu sekne najviac :-N
Odpovedať
Profilova fotka
kyticka mozno takato....http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vAlbumID=3949&vOffset=0&vReferer=%2Falbum%2Findex_basic.php%3FvOffset%3D40%26vOrderBy%3D1 alebo http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sue, k šatám: mne si sa najviac páčila v tých, o kt. si napísala:...síce sú iné ako som si myslela, že chcem :-) ale sú nááááááááááááádherné... :-) :-) Krásne ti vynikne postava, pleť, farba vlasov...si v nich super!Ružové sa mi zdajú trošku prezdobené, pripadajú mi skôr ako divadelný kostým...a to sa mi k tebe jaxi-taxi nehodí... Aj tak je najdôležitejší tvoj pocit, a samozrejme ďalšie doplnky, ženícha nevynímajúc ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
cauko sue, podla mna ti najlepsie isli tie bledoruzove s maslovym, co si sa fotila ku koncu a potom tie s tou nazberkano-volanovou suknou, ci ako by som to nazvala k ruzovym by som zavoj nedavala, len nejake ruzicky do vlasov, k tym bielym by sa hodil zavoj dlhsi a dvojvrstvovy - ale to su len moje nazory, ak sa ty s tym nestotoznujes, tak vobec nemusis suhlasit ;-) kyticku potom taku gulatu z ruzi
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojik, mne sa tiez asi na Teba najviac pacia tie ruzove a potom tie s tou hodne nazberanou suknou!!! A kedze mne sa pacia nevesticky v bielom (farebne saty si este oblecies na svadby kamartov alebo na plesy), zvolila by som tie s tou volankovitou, nazbieranou suknou. Ale hlavne si vyber saty LAHKE!!!
Odpovedať
Ja tiez davam hlas satam s nazberanou suknu, ktore si sama zhodnotila ako naaaaaaaaaaaaadherne. Tieto ti pristanu najviac a velmi v nich vynikas. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
sue mne sa pacili vsetky okrem prvych a tych co teba chytili tieto dvoje sa mi zdali uz moc siroke viac sa mi na tebe uz pacili tie "slahackove" a tie staroruzove su uplne skvele a vzhladom na to ze mas svadbu na zamku odporucam prave tie staroruzove vyzeraju tak historicky a biele saty zacali byt myslim az v 19 st v mode :-D klaudi ty kedy pridas fotky?
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... aby v tom nebol zmatok tak tieto su tie co sa mi zdaju velmi siroke a ked tu tak citam nazory inych asi sa nikdy nezhodneme vsetky ze :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tie saty su vsetky naozaj zvlastne a zaujimave. mne sa najviac pacia tie ruzove, ktore ti vybral buduci manzel, su fakt krasne - zavisi uz len od teba, ci neoatris ku "klasickym" nevestam, ktore sa chcu vydavat v bielom (ja si inu farbu ako bielu, ci maslovu na svojich svadobnych satach predstavit neviem :-D ) a neviem ci tie foto skresluju, no tie ostatne saty na fotkach, aj ked su velmi pekne, maju strasne "obrovske" sukne, take moc siroke a mohutne. neviem ci si mala pod nimi aj spodnicku s kruhom, mozno by bolo dobre vyskusat ich iba so spodnickou bez kruhu - mne dali taku, kde je tyl len trosku nariaseny... ale inak su vsetky saty naozaj originalne a velmi pekne, budes mat tazke rozhodovanie ;-)
Odpovedať
sue, tie staroruzove su uzasne a presne ako hovori dorotka sa hodia k zamku..videla som ich na jednej kocke v albume P. Goleja : http://www.golej.szm.sk/Svadby/51/014..., ze su uzasne a aj celkova uprava tej nevesty a jej partnera je super...mozno inspiracia... :-)
Odpovedať
http://www.golej.szm.sk/Svadby/51 este raz ten link - mam na mysli tie bleducko staroruzove z kremovym tylom
Odpovedať
Sue, so ti aj pisala IP - aj podla mna su tie staroruzove krasne - mala ich aj moja kamaratka Ela. Kuk do jej albumu ;-) http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Profilova fotka
sue kukam ze uz mam dejavu (ci ako sa to pise), napisala som ti k tejto teme do September 2006, kde si o tom pisala, tak kuk tam. Tak este raz len k tomu ucesu tu je foto http://www.mojasvadba.sk/_gallery/325... a kyticka tiez kuk do mojho albumu mam tam viacej ruzovych. A tie saty, obrazok vyssie su i na tebe s tych najkrajsie. Ale i tie uplne cele ruzove. :-D Teeeda ja nerozhodna...sa radsej nevyjadrujem:)
Odpovedať
Profilova fotka
teda myslela som obrazok vyssie co ti poslala lubkamik album bambula.
Odpovedať
sue jednoznacne tie staroruzove, si v nich ako princezna. poradis, v ktorom salone ich maju? :o)
Odpovedať
St. Valentino na Zilinskej ;-)
Odpovedať
Ďakujem vám kočky...aj sa mi snívalo, že si ich mám vziať :-D a keď sme s Klaudiu vkročili do salónu, hneď som na ne ukázala, že tie chcem :-D tak utekám po peniažky a zarezervovať...tie svetlunkuružové samozrejme :-D ale diskusia k mojim vláskom a kytičke môže prebiehať ďalej :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sue, super :-D niekto tu bude uzasna nevesta x-)
Odpovedať
Pikha, všetky sme tu super :-D takých posadnutých závislákov nie je na svete zas až tak moc :-D :-D :-D
Odpovedať
ahoj sue ja som za tie svetloružové z Valentina... aj ja mám odtiaľ šaty... asi... dnes tam ideme o pol piatej s polovičkou. Budeš tam vtedy aj Ty? Urobíme poradu!
Odpovedať
Nsoci a ty nemas fotku v tych satach? Chcela by som vidiet ako vyzeraju aj s tym povodnym korzetom ;-)
Odpovedať
ešte nie.... dúfam, že dnes bude....
Odpovedať
Potom zverejni - som zvedava :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nsoci tak si predsa nasla:)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?