Čo hovoríte na tieto svadobné šaty?

Ahojte nevesty, prosim vas poradte mi. Co vravite na tieto svadobne saty? Vyzeraju na mne dobre alebo radsej pozriet ine? A nechali by ste na nich ramienko alebo radsej nechat ako korzetove? Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nina004 z ramienkom budu asi istejšie, nebudeš mať pocit, že ti padaju ako pri korzete . Ja keď som skušala korzetové šaty ťahala ta ťažká sukňa nadol,mala som pocit, že mi každu chvílu spadnú...ale to len môj osobny názor.Ten spodok pôsobí dosť robustne, mne sa oveľa viac páčia tie na figuríne za tebou ale každej neveste sa páči niečo iné..také šaty vedia byť poriadne ťažké. Hlavne, ty sa ako v nich cítiš..či sú to tie pravé orechové..
Odpovedať
Mne to ramienko odzadu pripadalo na prvy pohlad ako keby si zranena a mas tam obvaz..
Odpovedať
Mne sa velmi paci motiv na tej sukni. Ale nie som si ista tym vrskom vobec. A tiez je pravda, ze sukna je dost robusna. Este pojdem v utorok skusit podobne korzetove na snurovacku s mensou suknou. Uvidim, co to bude. Skusala som este taketo aj tieto sa mi pacili.
Odpovedať

Odpovedať
@nina004 tie prve, to su take tie saty, ktorw neviem vobec posudit, ci na tebe vyzeraju dobre, lebo su obrovske a vlastne teba v nich ani nevidno. Mne sa taky styl nepaci... prepac Zato ten posledny obrazok co si sem dala...to je uz ina rec ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
urcite by som volila druhe. krasne sedia. su jednoduche a zaroven zaujimave. pacia sa mi aj prve, no v porovnani s druhymi vlastne ani nemam co porovnat ;-)
Odpovedať
Dakujem za rady dievcata :)
Odpovedať
Prvé šaty katastrofa. Vrch ako obväz a spodok záclona. Určite nie. Druhé su krajšie. Ale neviem, s Tvojou postavou si môžeš dovoliť oveľa krajšie šaty. Hľadala by som ďalej.
Odpovedať
Druhé sú krajšie, ale ešte by som hľadala ďalej :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa viac páčia druhé
Odpovedať
Dakujem dievcata, prve urcite nevezmem. Od skusky tych druhych som trochu schudla, mozno by teraz krajsie sedeli. A chce to trosku vacsiu spodnicku, ale mali tam len jednokruhovu. Pani vravela, ze pri dvojkruhovej by krajsie sedeli.
Odpovedať
Profilova fotka
ani mne sa tie prvé nepozdávajú, s tým ramienkom už vôbec nie, nevyzerá to pekne zozadu ani spredu. Zato tie druhé, to už je iná reč :-) ale pozrela by som aj iné ešte.
Odpovedať
Článok sa načítava...
druhé sú krajšie :)
Odpovedať
druhe su krasne a aj pekne sedia :)
Odpovedať
@nina004 mne sa na tebe veľmi páčia tie druhé šaty. Tie sú aj celkovo podľa mňa krajšie ako tie prvé!
Odpovedať
@nina004 Tie druhe ti dokonale sedia, to budu tie prave ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@nina004 tie posledne su Wau :)
Odpovedať
@iwka2208 Nakoniec som si nevybrala ani jedny z tychto siat :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?