Svadobné šaty od návrhara Zuhair Murad

baby,neviete mi poradit,kde by som nasla saty od tohto navrhara?predpokladam,ze salony na vychode ich nemaju,mozno zapad?alebo som premyslala,ci by mi ich neusili na Ukrajine,keby som mala konkretnu fotku a predstavu o satach.Nechcem aby vyzerali lacno a pocula som,ze na Ukrajine sa daju zohnat aj saty z lepsich latok....hmmmm?
Odpovedať
@bella17 povedala by som, ze pre Slovensko by to bolo prilis exkluzivne, aby sa to len tak dalo zohnat v nejakom salone... =-)
Odpovedať
;(
Odpovedať
Profilova fotka
Bella17, asi si nastavená na "ušľachtilú eleganciu", Zuhaira v salóne síce nemáme, ale máme skvelú taliansku dizajnérku svadobných a spoločenských šiat Elisabettu Polignano, ktorej štýl sa mi zdá, že by ti mohol vyhovovať. Zdá sa mi, že ten prvok "ušľachtilej elegancie" akoby ich oboch /Zuhaira i Elisabettu/ trošku spájal. Pozri na našu stránku - nezdá sa ti ? Obaja sú ale originálni a výnimoční. Tvoria skutočné "Pani Šaty" !
Odpovedať
@wedding_boutique dakujem za tip ,pozriem sa na to :-)
Odpovedať
@wedding_boutique nie je to presne to,co mam v hlave ako svoju predstavu,ale pekne.No asi by som uz sla radsej do Wangovej.Ale dakujem aj tak tip... ;-) máte krasne svadobky a velmi peknu stranku.
Odpovedať
Profilova fotka
@bella17 :-) ďakujem , som rada, že s ti naše šaty páčia, ak máš chuť a cestu do BA, príď "wangy" poskúšať :-) .Inak, možno by sme Zuhaira aj oslovili, len máme strach, že jeho šaty budú stáť toľko, ako celkový rozpočet priemernej slovenskej svadby :-(
Odpovedať
:) xixi
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?