Svadobné šaty objednané cez www.dresswe.com

Nevesticky, objednavali ste si uz niektore zo stranky www.dresswe.com? Ako ste boli spokojne? Co si myslite o objednani siat takto cez internet? Bojim sa, ako pridu, kolko treba uprav atd... Len takyto styl aky sa mi paci je tazko dostat v tychto nasich salonoch, zatim som nic take nenasla. A mozno som len malo hladala? :D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si akurat vcera z tej stranky objednavala svadobne, tak som aj ja zvedava co pride :D som zvedava za ako dlho pridu aj ake, ale dam potom vediet :)
Odpovedať
@skyahiah A mozes poslat ktore si si vybrala? Postovne a dodacia tam je aka?
Odpovedať
Profilova fotka
objednala som tieto: http://www.dresswe.com/item/7924460.html postovne som platila 14 eur, kedze som neprekrocila 98eur, nad ktore je uz postovne zadarmo. na stranke pisu, ze sitie je 8-12 dni (pri svadobnych 10-15) a dodanie 2-8 dni. Tieto som nasla v kategorii saty na stuzkovu /prom dress. (chcela som take jednoduche) Takze nemusis pozerat len v kategorii svadobnych, lebo aj vsetky spolocenske co tam maju, sa daju usit v bielej farbe.
Odpovedať
Profilova fotka
inak ja som sa o tejto stranke dozvedela cez album nevesticky @usacek79 , ona si tiez odtial objednavala, takze mozes pozriet jej fotky
Odpovedať
Profilova fotka
aha, tak nie, som sa sekla, ona ma cez dressilyme
Odpovedať
@skyahiah Dakujem. No super infosky. Tie moje stoja nejakych 100 len anglina mi teda az tak nejde ze bych vsetko poprekladala si takze diki zes mi to takto popisala. Este to popozeram a ked tento tyzden nenajdem v tych nasich salonoch tak risknem asi a tiez si objednam. Casu mam este dost takze to by bolo v pohode. To dodanie a tak. A tie tvoje su krasnucke tiez. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lukas2012 ahoj, tak saty mi uz prisli, su krasne, aj sedia dobre, len su velmi dlhe (dam skratit, no problem). Prisli mi do troch tyzdnov od objednania, takze ja som spokojna :) foto mam v albume
Odpovedať
Ahoj baby :-) zdá sa to len mne, alebo väčšina týchto šiat, aj na zahraničných stránkach, je z Číny?! Také a ešte viac nájdete aj na aliexpresse.. @skyahiah a tie tvoje sú veľmi pekné! Pristanú ti! Nech sú od hockadiaľ .. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@marienkakf hej aj mne sa zdá, ale to máš na každej podobnej svadobnej stránke a šaty, ktoré som našla na aliexpresse som našla aj na ebay ... je treba ich len zohnať asi lacnejšie... a pri každej kúpe je treba len dúfať, že budú kvalitné (resp. také ako na obrázku a lepšie) a že sadnú :-) čo sa @skyahiah podarilo :-)
Odpovedať
Ahojte baby...tiež zvažujem že objednám šaty cez ebay...skyahiah prosím ťa, a ako to je s materiálom šiat, ktoré si si objednávala? Je kvalitný materiál? toho sa totiž najviac obávam...inak sú to veľmi pekné šaty :-)
Odpovedať
@patme pozri si aliexpress, ja som objednávala topánky a sú tam o polovicu lacnejšie..už len uvidím, čo príde :-D a so šatami to bude pravdepodobne to isté! A z e-bay je asi väčší problém doručiť na SK..
Odpovedať
Profilova fotka
@patme dakujem :) material vyzera byt uplne v poriadku, podla mna kvalitny, sukna je z dvoch vrstiev satenu dolu zositych, a na vrchu je sifon alebo podobna latka. este dnes vecer pridam detailnejsie foto. inak aj sitie vyzera velmi dobre. @marienkakf jasne, ze su z ciny aj tieto :-D ale riskla som, a su super
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ako čo sa týka dodania z ebay, s tým nie je problém..ja si často odtiaľ objednávam veci...ale žiadne spoločenské šaty som tam ešte nekupovala.. už len ostáva dúfať, že majú tiež dobrý materiál ako na dresswe ;-)
Odpovedať
@skyahiah Ja som si tiez odtial objednala saty a dnes si idem po ne.. tak som zvedava.. len ma zarazilo, ze to treba preclievat.. ako si to riesila ty ? platila si clo ?
Odpovedať
@patme :-) ja som pozerala len topánky na e-bay a zrovna tie, čo sa mi páčili na SK, nedoručujú..
Odpovedať
Profilova fotka
@viky7 ano, musela som zaplatit dan (plati sa nad 22€) ,clo sa plati az nad 150€ myslim. zadrzali mi zasielku na colnici, tak mi volali potom zo spolocnosti TNT a musela som to doplatit (asi 16 eur). ale vacsinou ich nezadrziavaju a posielaju rovno bez nutnosti doplatenia, to len ja som mala taku smolu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@marienkakf @patme @viky7 @lukas2012 tu je par foto :) samozrejme su bielucke, len na fotke to zle vidno
Odpovedať
@skyahiah no veď sú presne ako originál! Dobre si si vybrala :-) Isto si z nich nadšená! Tak nech ti prinesú aj šťastie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marienkakf dakujem, som stastna ze to takto vyslo :)
Odpovedať
Velmi krasne saty a sadli ti ako uliate :)
Odpovedať
Su krasne. Jemne. Nech si v nich stastnucka pekna nevesticka v ten velky dnik. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?