Svadobné šaty NZ a okolie

Ahojte baby, chcela by som sa spýtať či máte skúsenosti so svadobnými salónmi v NZ alebo NR, ktoré by ste mi vedeli odporučiť a aké sú cenové relácie. Ďakujem za každú odpoveď ;-)
Odpovedať
Tak toto by som aj ja rada vedela....
Odpovedať
nakuknite k Nám ;-) požičovné od 185 do 300eur aj s doplnkami ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
salon Leia v NZ je tam veľmi príjemná ustretová pani. Nie je veľmi veľký výber ale dobrý prístup a aj z mála môžu sadnúť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cicusa25 Nitra nie je až tak ďaleko a z Nových Zámkov máme veľa spokojných zákazničiek :) Pozrite si našu FB stránku a album s našimi nevestami :)
Odpovedať
Profilova fotka
Salan Diamond odporucam, ustretovy a velmi prijemny personal, ja tam mam zajednane saty len z Bratislavy a som velmi spokojna.
Odpovedať
Ďakujem pekne za každý tip :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň,velmi radi Vás privítame v našom salone Soirée v Nitre.Máme novú kolekciu Madeline Gardner a Luna Novias.Pozrite si našu FB stránku a sama sa presvedčte ,že máme krásne šaty.Budeme sa na Vás ťešiť.. :-) Túto sobotu máme ešte jeden volný termín na skúšanie šiat o 15.00. alebo potom hocikedy cez týždeň. ;-)
Odpovedať
Salon Soirée určite...Najkrajšie šaty,prekrásne topánky a veľa doplnkov pre nevestu. a ešte k tomu luxusne priestory kde sa budeš cítiť ako princezná. :-) :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?