Svadobné šaty. Našla som krajšie ale mám už zaplatenú zálohu. Čo robiť?

Profilova fotka
caute nevesty, dostala som sa do takej blbej situation (v ktorej som dufala ze sa nikdy neocitnem a uz je to tu :-( ), ze mam zarezervovane jedny satky v salone v PO (zaloha 3000 SK zaplatena), a teraz na veltrhu som si nasla este jedny satky, ktore mi podla mna viac idu a su aj z mojho pohladu krajsie. Salon je v BA, a su ochotni vzhladom na termin mojej svadby pozicat mi ich uz tyzden dopredu (u mna velke +). Co mam teraz robit? Ak si poziciam tie krajsie, prepadne mi zaloha. Ak si necham tie povodne, mozno budem lutovat, ze som si mohla vybrat tie krajsie, kaslat na peniaze. Konecne mam aj svoj album - dala som tam fotky oboch siat (dufam ze ten odkaz funguje), http://www.mojasvadba.sk/album/album.... budem vdacna za kazdy nazor, ktore su podla vas lepsie a co by ste na mojom mieste robili :-|
Odpovedať
1
2
6
Ahojky Majkos, z Tvého alba moc nejsem moudrá, které jsou které, ale mám-li Ti upřímně říct, které Ti sluší víc, jsou to podle mě ty, s korzetem - http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... Pokud jsou to ty, které jsi objevila až teď, zkusila bych se v tom prvním salonu domluvit, jestli se ta záloha nedá uplatnit na něco jiného - prstýnky, botky, oznámení, ozdoba na auto - případně kombinace všeho výše uvedeného ;-) Nejlepší je mít šaty, ve kterých se cítíš nejlíp, ale chápu, že 3000 Sk je fůra peněz ;-(
Odpovedať
no, já bych řekla že si jsou oboje šaty hodně podobné, tak bych si asi nechala ty, co máš zamluvené. Škoda 3000.
Odpovedať
Profilova fotka
majko, tak to je v pytli, protoze ta zaloha je docela velka... :-) Tak jsem mrkla do tveho alba a ....Ty, kteresi objevila ted, jsou krasnejsi, takze, mas 2 moznosti, ozelis zalohu 3 tis, nebo se smiris s temi 1.....Ale sama vim, jake to , kdyz se do nejakych satu zamilujes, takze asi nema cenu ti vymlouvat tyto tve 2., co?Nebo se skus nejak v salonu domluvit, samozrejme jim nerikej, zes objevila jine, hezci, ale vymysli nejakou vymluvu jak ve skole, co by s nema treba hnulo, takze ze se treba svatba nekona...I kdyz, to zase neni fer...Nezavidim ti...Ale ja bych asi tu zalohu ozelela....Nebo, ale to by byl asi zazrak, najdi nevestu, ktere by se ty tve zamluvene saty libily a domluv se s ni, ze by tam zasla a a kdyby se ji libily, tak by ti dala 3 tis.za tu zalohu, ale to by byl asi fakt zazrak a dalo by to spoustu casu a taky by ji nemusely sedet...No, je mi to lito.Budu na tebe myslet, dej pak vedet.Drzim pesti... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj majkas, mne sa tiež páčia tie čo sa ti páčia najnovšie. Inak ja mám podobný problém ako ty s tou zálohou. Dávam si šaty nakoniec šiť. Tiež ma to ale neskutočne štve. 3 tisícky sú predsa len 3 tisícky
Odpovedať
Slovenky, a kolik vlastně platíte za půjčení? U nás se většinou dává záloha 1000 a půjčení stojí od 3000 výš. Vím, že je u vás dráž, ale stejně mě zarazila výška zálohy.
Odpovedať
majka, a cnovy rozdiel v pozicani jednych a druhych siat? inak ak by islo o mna a by som nasla tie najsamfasa saty, tak kaslem na zalohu. No predsa tie svadobne saty su svadobne saty a nebudes potom ludom pri pozerani svadobnych fotiek hovorit, ze tieto saty boli fajn, ale skusala som este aj taaaake jedny uuuuzasne, ale tieto som mala uz rezervovane...! Myslim ze pri celkovych nakladoch svadby, ak by bolo tych 3000 Sk jedine, co by si preplatila, tak to je celkom fajn :) Inak ja som mala pozicane popolnocne saty a ani som ich nemala na sebe :)
Odpovedať
Profilova fotka
Prvosenka, presne, jestli Majka "miluje ty 2."tak by si to mohla pak vycitat....Opravdu se 3 tis, v celkovych nakladech strati :-)
Odpovedať
Majkas, a čo takto ponúknuť zálohu za šaty tu na predaj? Možno nejaká baba z tejto stránky si bude chcieť požičať šaty v tom salóne, kde máš už rezervované tie menej pekné šaty, tak by si jej mohla tú svoju zálohu predať za trocha nižšiu sumu, než 3000,- a bude to. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
pozicovne za tie co mama uz rezervoavne je 7500 (takze este 4500 doplatok), tie nove stoja 8900 SK kedze sa snazime usetrit ako asi kazda nevesta co nema svadbu za milion, tak sa mi ta mozno prepadnuta zaloha zda pomerne dost
Odpovedať
Však Ti neprepadne, keď ju tu predáš napríklad za 2600,-, tak stratíš len 400,-. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kveta neviem ci sa to da, lebo zmluva je robena na meno, musim to prezistit najprv salone, ale celkom dobry napad
Odpovedať
Profilova fotka
tak keď už sa bavíme o výmene zálohy takýmto obchodným spôsobom. Ponúkam moju zálohu v Nicole ( 3000) za 2500,-. Inak by mi tiež prepadla. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahoj Majkas tak musim povedat ze satocky cislo jedna ti moc slusi ;-) aj vlasky ti pekne podrastli :-) Barbie a ake saty si mala v nicole zareserve?? chces si dat teda usit??
Odpovedať
Profilova fotka
barbie to by sme ich mali ponuknut asi v inej skupine tem :-D ale kebyze to cita nejaka nevesta, tak ide o salon LIFE ze Presova ;-) tiez spustam 500 Sk :-D (toto asi admini zmazu)
Odpovedať
Profilova fotka
mala som tie, čo mám aj v albume. Také s tou trčiacou nôžkou :-D Ale chcem si dať ušiť také niečo ako mala lubka. Zvlášť korzet a zvlášť sukňu :-)
Odpovedať
majka, teraz som si pozrela tie fotky siat. Neuvazuj a zober die druhe, myslim ze su o niekolko kategorii krajsie a lepsie ti sedia :) za tie 3 tisicky ten rozdiel fakt stoji, ber to tak ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahaa no teeda ja si myslim ze tebe by moooc pristali tie z Nicole... :-D ale urcite budes krasna aj v "lubkinych" ..uz si rozhodnuta?
Odpovedať
Profilova fotka
Ano, tri tisic je dost vela, ale lepie vyzeras v tych, co si si nasla najnovsie ;))) Lepsie Ti pristanu, vyzeras zlatucko ! Drzim palce!
Odpovedať
Profilova fotka
klaudi som rozhodnutá. Milému sa nepáčili tie z Nicole a dám si ich ušiť u tej mojej návrhárky. Je šikulka ;-)
Odpovedať
Ahoj majkas, pozrela som si tie šaty. Podľa mňa sú krajšie tie, čo máš zarezervované. Z krajčírskeho hľadiska sa mi dokonca tie už rezervované šaty zdajú náročnejšie ... čo sa týka prevedenia. Ale rozhodni sa tak, aby si Ty bola spokojná a šťastná...
Odpovedať
Profilova fotka
:-) tak je to potom oki :-D :-D Majkas drzim palceky nech sa ti podari nieco poriesit s tou zalohou ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Oboje ty saty jsou moc pekne, ale ja bych zustala u tech zarezervovanych. Jsou takove zajimave. Ty, co jsi do nich "zamilolovala" jsou takovy uz moc prekudlinkovany....Uz by k nim nesel zavoj, zato k tem puvodnim by sel pekne a libi se mi ta ozdoba na krk... :-) Urcite se rozhodnes podle sveho, tak hodne stesti a malo nervu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Majkas, ja bych si nechala ty puvodni. Podle me ty druhe nejsou vyrazne lepsi (mne osobne se dokonce vice libi ty puvodni) a je to skutecne skoda penez - ale hlavne problemu a nervu s tim menenim...Myslim, ze my vsichni daji za pravdu, ze v obou budes vypadat suprove - a jde spise o "psychiku", aby sis proste rekla, ze ty puvodni jsou supr a takovy maly "upgrade" Ti nestoji za penize a starosti. Bylo to jedno krasne tema do diskuse "Taky se vam vsechno nasmlouvane prastava libit?" - a myslim, ze to funguje na 200 %. Hodne stesti!
Odpovedať
no ide o tvoju svadbu, a ak mas cely svadobny den ale aj potom pri pohlade na svadobne fotky mat pocit ze skoda tych siat, a nebudes sa sama citit krasna tak to je podla mna smutne, kazda si predsa chce pametat ako sa na nu manzel pozeral a vravel jej ze je krasna a ako sa kazda z nas citila vynimocne, ja som za tie druhe, tych 3 tisic nekde usetrite, na vyzdobe - ta neni neviem ako strasne dolezita, menej je nekedy viac, na drahom spodnom pradle - manzel ta od lasky zie ci budes mat cipkovane alebo aj obycajnejsie spodne pradlo, na niekolkych tortach - nechapem preco ma niekto 4-5 tort, nam stacila 1na, ved svadba neni o prezierani :), alebo sa s nimi dohodni ze za tie peniazky si tam pozicate oblek, popolnocne saty, saty pre svadobne mamy, svedkynu ci sestru, drzim palce ;-)
Odpovedať
aha, este som xela povedat, ze i ked sukne su podobne, tie druhe saty maju ovela krajsi a zenskejsi korzet, nastavajuci sa ma na co tesit :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, myslim si, ze ti pristanu tie povodne; vyzeras v nich velmi krasne, je to na tebe:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ukazovala jsem ty fotky jeste kamaradce a ac nevedela, ktere jsou tve vyvolene, rikala, ze se ji na tobe vic libi ty puvodni (zarezervovane) :-) . Takze vidis, ze spousta lidem se ty puvodni libi vic....neresila bych to a nechala si je :-) ...Ale jak uz jsem jednou psala, je to na tobe ;-) Jsem sama zvedava, jake u tebe nakonec vyhraji...
Odpovedať
majkas: Mě osobně se líbí víc ty druhé. Nechci tě nějak mást, ale i můj přítel to pozoroval a říkal, že v těch nových vypadáš štíhlejší a víc Ti "seknou". Ale jak psala talls: je to na Tobě.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala podobny problem, tiez som si rezervovala saty (no az potom mi doslo,ze su uplne otrasne) a nechala som za nich 1500 SK zalohu.V novom salone, kde mam rezervovane uz tie vyvolene bola ta teta tak zlata, ze mi sama od seba dala zlavu 500 SK - nie je to nic extra ale potesi. Skus sa teda dohodnut s novym salonom, ci by ti nedali nejaku zlavu. Inak, mne sa viac pacis v tych satach z vystavy ale druha vec je, ze z vystavy mas ovela kvalitnejsie foto, takze aj tie prve z PO mozu nakoniec vyzerat uplne inak, lebo urcite skarede nie su
Odpovedať
uz som ti to pisala do ipa ale napisem aj verejne aj ja suhlasim s kockami ze tie povodne su lepsie ak ich nie je problem rozsirit zda sa mi ze ten srdieckovy vystrih ti ide viac a ze ta tie saty nejak ozivuju ale naozaj je to hlavne o tvojom pocite ;-)
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?