Svadobné šaty na zips verzus na šnurovačku

Kočky, aké mám zvoliť zapínanie? šijú mi korzetové šaty, vraj šnurovačka sa povoľuje, ale zasa čo sa týka zipsu, bojím sa že sa pokazí :-N a že to bude tak napevno že sa v tom budem cítiť zle a šnurovačku môžem trocha povoliť. Aké máte vy? alebo aké ste mali? aké mi odporúčate? Dik
Odpovedať
Ahoj, ja budem mat so snurovackou. Ked sa spravne zaviaze, nepovoli. Mala som uz par takych plesovych siat a bola som spokojna.
Odpovedať
ja mám šnurovačku, nemusím sa báť že priberiem a nezapnem zips :-D
Odpovedať
ja mam zips, kedze saty sa siju na moju postavu nebude potrebna snurovacka, ktora sa prispôsobi pre rozne nevesty. neviem si predstavit co by som musela v tych satach stvarat aby sa za tych par hodin zips pokazil ;-)
Odpovedať
Ja mám na zips, na mne ani jedny šaty so šnurovačkou nevyzerali pekne na chrbte. Zips ti musí sadnúť, ale keď si ich dávaš šiť na mieru, tak by to nemal byť problém. Určite budeš mať skúšky šiat, tak ti to urobia tak, aby si sa cítila pohodlne. A tiež to závisí aj od strihu - niektoré šaty so šnurovačkou skrátka nevyzerajú pekne. Najlepšie by asi bolo, keby si poskúšala viacero šiat a uvidíš, v čom sa ako cítiš a potom sa podľa toho rozhodneš.
Odpovedať
mam saty aj na zips aj na snurovacku a snurovacka je lepsia, tie na zips ma uz tlacia a je mi v nich tesno... :/ staci, ze si dam push up podprsenku a uz su mi tesne... snurovacka sa prisposobi....len ju treba pekne vediet uviazat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@vojtekovad ja mám síce šaty na zisk, ale viac sa mi páčia šnurovačky :-) Ale keď sú tam také tie "šnúry na prádlo" tak to vyzerá hrozne. Pokiaľ je pekná stuha, tak pri korzete by som volila šnurovačku. Alebo ak zips, tak nad zips dať také tie pekné gombíky, ako bývajú na niektorých šatách :-)
Odpovedať
svadobne som mala na zips, popolnocky na snurovacku - jednoznacne odporucam na zips - krasne sedeli, boli pohodlne a zips bol uplne nenapadny, ze ho ani nebolo vidiet
Odpovedať
@33andrejka33 aj pri zapínaní sa dá :) @lienka_snehulienka ja už šaty ako tak mám :) len vrch sa ešte rieši :) tak ma napadlo či to ešte nezmeniť na tu šnurovačku. Inač ani mne sa šnurovačky velmi nepáčia @moni9 no, to by bolo pekne s tými gombíkmi :) ale aj tak riešim skôr to ako sa v tom budem cítiť :/ či lepšie v šnurovačke alebo zipse. Ďakujem všetkým za rady, vidím, že je to tak cca 50 na 50
Odpovedať
Tak asi nikto ti neporadí na 100%, v prvom rade sa v tom musíš dobre cítiť ty. A práve preto, že sa nevieš rozhodnúť, by som sa na tvojom mieste ešte rýchlo objednala niekam do salónu a vyskúšala aj aj :-) Ťažko sa o tom rozhodneš, keď si nenájdeš svoje vlastné pre a proti. Mňa inak moje zipsové šaty netlačia, tiež sú korzetové. A mám tam tie gombíky, je to s nimi veľmi pekné.
Odpovedať
aj mne zips sedel ovela krajsie ako snurovacka ttakze urcite odporucam zips :) nepada to, nepovoluje sa :)
Odpovedať
ja som za zips, mne sa snurovacky nepacia, dakedy sa taketo zapinanie robilo na len na spodne pradlo :DDD
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala zips a bola som spokojna :-) .... A nemenila by som.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja som bol vzdy odporca snurovacky, ale moje saty snurovacku mali a nakoniec to bolo aj super... kedze som posledny tyzden necakane pochudla a saty mi boli velke :) snurovacka to zachranila :)
Odpovedať
@vojtekovad Jednoznacne odporucam zips. Ja som mala saty na snurovacku a nikdy viac. Kebyze sa este raz vydavam, tak si davam sit saty na mieru so zipsom.
Odpovedať
@mircanela dakujem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?