Svadobné šaty na mieru z mimibazaru od Isifa

Profilova fotka
Nevestičky máte niektorá už reálne doma šaty od tejto predávajúcej? Ak môžete, pridajte sem foto, asi nie som jediná, ktorá uvažuje o ušití šiat práve cez Isifu. Ďakujem :)
Odpovedať
1
2
5
Profilova fotka
http://www.mimibazar.sk/hodnoceni_sta...
Odpovedať
@olliviaa budem sa opakovat uz neviemkolky raz, ale radsej si objednaj saty priamo z ciny....mas to rychlejsie, lacnejsie, bezpecnejsie :)
Odpovedať
Profilova fotka
tak z ciny saty objednavat urcite nebudem, a zasa v dnesnej dobe sa asi aj tak vsetko vyraba tam:D takze je to jedno :-D @vanilka26 to je ina pani ako ta isifa, isifa ma zatial len kladne hodnotenia, tak neviem :-S
Odpovedať
Profilova fotka
a preco nechces objedanavat z ciny, ked od nej ano? ved ona to objednava z ciny... klasicke padelky, ako milion dalsich... ked chces napodobneniny, tak si ich objednaj sama a nemusis davat zarobit nejakej isife...
Odpovedať
@olliviaa sak ale ona to z ciny objednava, co myslis ze odkial to ma :) Presne, ak chces napodobeniny, objednaj priamo a nemusis riesit dalsiu co na tebe len zbohatne :)
Odpovedať
Profilova fotka
hmm kocky, mate pravdu, dakujem za rady ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@olliviaa ja nad ušitím šiat u isify rozmýšľam tiež a asi si ich aj nechám u nej ušiť, nakoľko má veľmi dobré hodnotenia na mmb a aj tu vo fóre boli na ňu len pozitívne ohlasy. Už som jej aj písala a bola veľmi milá a ústretová. Šaty od nej sa dávajú šiť do Veľkej Británie a sú na mieru a pokiaľ viem, tak sú vraj veľmi kvalitne spracované. Samozrejme, nie sú originálne, len kópia, ale tak keď niekomu na tom nezáleží, tak je to lacnejšia varianta, ako si ich požičať v predraženom salóne. Isto by som si šaty neobjednávala cez nejaké čínske stránky, pretože pár báb sa už takto okašlalo a došli im strašné ,,šmejdy,,. Ale tak každý sa musí rozhodnúť sám:)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@hanka7951 :-D :-D :-D musim sa smiat. @ludincek 100 bodov :-)
Odpovedať
ja mám taký pocit, že babám len vadí, že niekto na tom niečo zarobí.... 8-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@ludincek mne je v podstate jedno kde sa šijú:) hlavne nech sú kvalitné a nech hlavne prídu:) to, že niekto si tie šaty sám objedná a niekto to má sprostredkované to už je jeho vec:) ja moc neverím čínskym stránkam, objednávam dosť cez ebay a viem, že nie vždy pošlú to, čo si človek objedná, prípadne to nepríde vôbec..nikto mi síce nezaručí, že keď si to objednám cez sprostredkovateľa, že mi to dôjde také aké chcem, ale tak aspoň viem cez koho si to objednávam a v prípade, že by sa niečo stalo, môžem sa ísť stažovať dotyčnej osobne:) to je len môj názor..ak nechce niekto platiť 3 osobe navyše tak nech si šatky objedná priamo u dodávateľa:)
Odpovedať
@hanka7951 to je sice pekne, ale takto jej musis poslat peniaze vopred na ucet a potich cakat na saty, moze sa stat ze ti ziadne nepridu a svoje peniaze uz neuvidis. Ja by som volila radsej priamu cestu a paypal, tam mam istotu ze keby cosi, peniaze dostanem bez problemov naspat a nemusim sa ist natahovat s nejakou isifou :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
no a holky ten preslaveny Zimo co tu tiez sije saty podla fotky? s nim nemate skusenost? vraj vie usit saty velmi dobre, videla som aj par fotiek a tiez som bola milo prekvapena, tak este snad tolko na to sitie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte holky ak mate zaujem o krasne satocky po polnoci tak si pozrite na mojej stranke, urcite sa Vam neake zapacia :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@olliviaa pozri si moje neake satocky ci sa ti nahodou nepacia neake :-)
Odpovedať
baby..neobjednavajte z Ciny..pokial neviete presne ktory predajca je spolahlivy..ani na paypal sa nespoliehajte, lebo ked nevedia danemu ebayerovi peniaze z jeho uctu stiahnut - pretoze tam nema ziadne - tak vam nic paypal nevrati...vracaju sa peniaze len tak, ze stiahnu z uctu tomu, kto vam mal zaplatit...mne sa stalo, ze cinanovi bolo zrusene konto a mne spolu s dalsimi asi 200 ludmi nepridu saty a nevratia sa nam peniaze..lebo cinan zmizol zahadne a stiahol si z uctu vsetky prachy..a to mal sto percentny feedback uz niekolko rokov..jedny saty od ineho mi prisli..velmi kvalitne usite..ale latka leskla :)))) idem si objednat od Isify..saty sije krajcirska dielna a verim, ze ma 13 rocne skusenosti - je to vidno na real fotkach :)) nevadi mi dat jej 150 za sprostredkovanie lebo je to istota..baby su s nou velmi spokojne...tie saty vyzeraju nadherne. a site su z kvalitnych latok..nie z lesklej cinskej organzy...siju sa vo VB nie v Cine..mozno ich siju cinania..alebo rumuni..ukrajinci..neviem..ale viem, ze ich siju z latok, ktore neposobia lacne a tvrdo :) vidno to na fotkach..zaujimali by ma vsak konkretne skusenosti Vas, ktore ste si uz saty od nej objednali..piste teda :))
Odpovedať
Profilova fotka
Kočky začala som si čítať túto diskusiu a som dosť sklamaná. Prečo neodpovedáte na otázku, ktorú zakladateľka položila? Nebola tu položená otázka na názory o šití šiat, ale konkrétna otázka - kto má skúsenosti so šitím šiat u Isify. Keď s tým nemáte skúsenosti, tak načo sem píšete??? Myslím si, že každá má vlastný názor a keď si niektoré chceme dať ušiť šaty a hľadáme referencie na konkrétnu predávajúcu - tak nepotrebujeme názory typu, že sú to čínske padelky, resp. aká je drahá pracovná sila vo VB... Tak aj ja poprosím odpovedajte tu konkrétne na predávajúcu Isifu - ak s ňou máte skúsenosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@caitlin1 presne tak treba tu písať k veci. Ja som dnes dostala svadobné šaty, ktoré som si dala cez ňu ušiť a sú užasné výborná kvalita, sedia ako uliate podľa rozmerov ktoré som si zadala, a hlavne výborná spolupráca. takže úplná spokojnosť....
Odpovedať
Profilova fotka
@sally2401 tak to som rada, a nemôžeš dať foto?
Odpovedať
som rada, ze som sa k tymto veciam dostala az potom, co som si objednavala saty, pretoze to co tu citam, ze nedoverovat pri platbe vopred a podobne... zlakla by som sa... nastastie u mna vsetko dopadlo dobre, mam objednane saty z ciny cez ebay, platba samozrejme vopred, prisli dokonca o dva mesiace skor ako bolo planovane, usite presne na mieru a co ma fakt sokovalo, ze boli este krajsie ako na obrazku... takze asi som ja mala stastie na takeho spolahliveho dodavatela... :)
Odpovedať
@jajjjka tak napis sem holkam aj meno dodavatela :))
Odpovedať
pozrite si holku s nickom nagulinka..ma krasne saty od Isify..
Odpovedať
a ja vam poslem foto o par tyzdnov, ked mi od Isify pridu moje
Odpovedať
dodavatel je tu http://www.ebay.de/itm/Neu-Brautkleid..., len on neposiela na slovensko... mne saty poslali do nemecka a potom mi ich kamaratka poslala na slovensko
Odpovedať
Profilova fotka
@caitlin1 http://www.inmail.sk/Redirect.aspx?ht...
Odpovedať
Profilova fotka
www.mojasvadba.sk%2fshopy%2fsvadobne-... oprava predchádzajúci link nefunguje
Odpovedať
Profilova fotka
@sally2401 nič mi na tej stránke neukazuje
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?