Svadobné šaty na matriku. Aké zvoliť?

Ahojte, mate niektora malu svadbu len vy + drahy a svedkovia? ake šaty na matriku? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
svadbu len chystame a sice v kostole ale mam kamaratku ktora sa vydavala iba na matrike a dokopy ich bolo 10-oni dvaja+rodicia+svedkovia+surodenci a mala saty ake si vybrala v salone ake sa jej pacili,potom isli iba do restauracie a mala aj kyticku taku malu gulicku ;-) najviac ich vysli aj tak obrucky ...
Odpovedať
moja kamoska mala taku svadbu v prahe, dohodli sa na takej aby neminali peniaze, boli tam iba oni dvaja, svedkovia, jej mama a jeho otec, ale saty si nenechala zobrat...to bolo jedine co pripominalo svadbu. AJ obed mali iba pre 6-tich.... no ale ak nechces saty klasicke tak ja by som si napriklad obliekla nejake anticke maslove... alebo kratke maslove, nieco jednoduche a pritom krasne :-) moznosti je dnes vela, hlavne aby si sa ty citila dobre :-) mozes napisat aj dovod preco ste sa takto rozhodli? - samozrejme ak nemas nic proti tomu...
Odpovedať
dovod su urcite reči ludi - preco si nepozvala aj nas a preco mate fialove kvety a preco prave dnes a precoooo, ... svadba je o nas a pre nas! nepotrebujem reci a zbytocne stresy koli niekomu kto si to koniec koncov nevazi. Ja budem žiť s ním a nie s nimi, ... takže tych 10 ľudi sa mi páči- 4 rodicia, 2 pary /bratia s polovickami/, plus svedkovia :-) hmmmm mozete mi navrhnut aj nejaky link na saty? nie anticke :-( nejaka ta sukna so spodnickou aspon, bude to asi v pondelok ak sa zhodneme na Valentína :D
Odpovedať
hm nebude divne ked do restauracie prideme 10? ja v svadobnych satach? viete mi odporucit nieco take v BA?
Odpovedať
na valentina? tak nieco zimne.... rozhodne by nevyzerali tie anticke dobre, tie su z lahkych materialov a sandaliky asi v zime mat nebudes... tak nieco lodickove - co toto: http://www.salonnicole.sk/?article=631 ak si to nechas usit mozem zvolit aku chces farbu... je to tazke, neviem aky si typ....mozes zvazovat aj nejaky velmi cool moderny kostym.... my sa tiez stretavame s otazkami ze "a preco sa nebudes prezliekat po polnoci?" a "a preco to mate v piatok?" a "a preco nemate klasicke oznamka ale taketo moderna 'party" oznamko?"... no aby ste sa vsetci cudovali hovorim :-)
Odpovedať
Preco- preto asi zalozim novu temu :D ja som malinka 163cm bloncka :D
Odpovedať
tak to by bola super tema, myslim ze kazdy ma bohate skusenosti :-) no ak nemas 163 cm a 163 kg tak potom si hod take saty a vysoke boty a budes vyzerat kraaaasne :-) ja tiez nie som modelka ale tiez si obliekam pekne veci a davam len pozor aby ma to nerozsirovalo a hotovka :-)
Odpovedať
myslim, ze saty kludne take, o akych snivas, kludne aj typicke svadobne pokial take chces, neober sa o ten pocit vyzerat ako princezna ;-) A myslim si, ze vobec nie je blbe, ze prides na sv. obed do restauracie, naopak, bude to mile, ja by som sa o to urcite neobrala. PS: o restike mas v IP. ;-)
Odpovedať
mojho nastavajuceho bratranec sa planuje zenit s nevestou na urade a obliekaju si saty klasicke ako na velku svadbu myslim ze ak planujes hostinu "se vsim vsudy" biele saty mozu kludne byt :)
Odpovedať
58.21.
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa tiez vydavam na urade a urcite budem mat oblecene svadobne saty,snivala som o tomto dni uz od malicka takze aj keby to bola svadba len o 2 svedkov aj tak si tie saty obleciem,ale to je zase moj navrh.
Odpovedať
singapuer ja idem mat taku svadbu :-) matrika a potom len restika s posedenim, max 15 ludi :-) a xcem mat normalne saty, kytica,torta vsetko :-) tu nejde o to ze je to skoda pre malu svadbu, ide o tom co si zelas ty :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?