Svadobné šaty model Bonaire od San Patrick? Poraďte

Profilova fotka
Ahojte baby, Uz sa tu podobne temy rozoberali niekolkokrat, ale predsa mozno budete vediet poradit. Mam za sebou uz skusku siat a zamilovala som sa do modelu Bonaire od San Patrick. Skusala som zatial iba kremove. Neviem ako starsie kolekcie, ale tato nova v kremovom prevedeni na mna posobila v zrkadle velmi "zlto" predavacky a aj kamosky tvrdili, ze to je svetlom, ale aj tak sa neviem rozhodnut, ci kremove, alebo biele. Pozrite par fotiek v mojom albume...tam som odfotena v roznych bielych a v tych mojich favoritkach - kremovych. Biele bohuzial v mojej velkosti nemali na skusanie - maju ich tusim vo Zvolene. Mate niekto skusenosti ako tie saty potom vyzeraju na dennom svetle? Nie su velmi tmavo-maslove? budem vdacna, za kazdu radu. Peta
Odpovedať
1
2
Ahoooj... :-) ...ja ti neviem,ked ty vo vsetkych satickach vyzeras super,ja ti mozem akurat tak tisko zavidiet ;-) ...ale tie kremove sa mi nezdali moc zlte...tie prve v tvojom albume tiez neboli zle :-D ...proste vyzeras vo vsetkych dobre...papa
Odpovedať
mne sa pacis v dvojkach a sedmickach:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Mirgulka. Hlasujem za maslovu :-) a urcite Bonaire...az teraz som si vsimla krk! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Gabika, dakujem za kompliment :-) no, ono tie Bonaire (to su tie sedminky, okolo krku) na fotke nevyzeraju zlto, len ked som ich mala na sebe v salone, tak sa mi zdali take ako ked je zozltnute maslo :-( a ja len dufam, ze to bolo svetlom. Ale tak ci tak sa chystam este vyskusat biele, pre pokoj duse. Aj ked v nejakej diskusii som zase citala, ze modrooka blondinka s jemne snedou pokozkou je ako stvorena pre biele saty. Tie kriteria splnam, ale myslim, ze tym satam pristane viac maslova ako biela... No ja viem, strasne spekulujem :-| kazdopadne dakujem za prispevky ;-) a holiska, ten krk mi musis vysvetlit ;-) zajtra pridam este nejake fotky z posledneho skusania...sama som ich este nevidela, tak som zvedava 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
hehe - svaly myslim...ako buduca skw. Ti zakazujem cvicit od pazuch nahore :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lebo mam pocit, ze budes mat najvacsie svaly v rodine ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa pacis v tych kremovych....ak sa na to mam pozriet ako nestranny pozorovatel, tak radim tvoje favoritky, v mojich ociach ti seknu najviac ;-)
Odpovedať
no v tych poslednych satach vyzeras super, uplne najsamnajviac super ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak zatialo vyhravaju Bonaire - ale tou farbou si stale nie som ista :-( pridala som par fotiek na porovnanie...je tam detail na 3 saty vedla seba...jedny su priridne biele, druhe maslove a tretie biele...ale aj tak na fotkach to vyzera vsetko rovnako :-|
Odpovedať
Vôbec nerieš, či sú krémové alebo krémovejšie, pozri si album lubkamilk a pochopíš, že je to o tom, čo Ti najlepšie sadne. :-)
Odpovedať
teda lubkamik http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Profilova fotka
pridam sa aj ja :-) ano, nazivo v salone su zlte, ale na dennom svetle a na fotkach by som ani netipla ze smotanove :-) ale od dnes som zaujata a najviac sa mi pacis v satach ADA zo salonu El - zaves fotku nech aj ostatni posudia :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj, pridam sa aj ja. Na fotkach sa kremova farba vzdy zda bledsia ako v skutocnosti, prirodna biela vyzera ako biela a kremova zas ako prirodna biela. Ja mam tiez modre oci, blond vlasy a mala som snehovo biele saty a podla mna boli uuzasne, podla mna je biela pre snedu blondinku uplne super, ale zalezi co sa paci tebe. Mne sa na tebe najviac pacili saty Ada, boli kraaasne. Myslim ze uzsi strih ti velmi sekne :-) a tie saty su originalnejsie. tie prve mi propominaju Rahman, ktore mala tento rok pomaly kazda druha nevesta .
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznacne saty Ada...waw
Odpovedať
Možno sa na to pozerám nezainteresovane - ale pre mňa absolútne jednoznačne ADA. Si v nich krásna.
Odpovedať
Profilova fotka
..pridavam sa..ADA su uuuplne najsamlepsejsie ;-) a suhlasim so zuzkou, tie prve sa fakt moooc podobaju na Rahman a tie spolu s Octubre mala fakt skoro kazda..aj ked v tvojom pripade,okrem serenity si sa mi pacila vo vsetkych..este aj suzan vidal ti sedeli (a to malokomu idu tie saty) ;-)
Odpovedať
Pozrela som si este raz tvoj album a myslim si ze mas pekne plecia a dekolt a v satickach ADA ti krasne vyniknu tvoje prednosti, naopak v Bonaire to nie je ono :-) . Takyto strih siat pristane skor nevestickam ktore maju pevnejsie ramena a chrbat- to je aspon moj nazor. Mne si sa straaasne zapacila v Ada, urcite by som ti odporucila tie ;-)
Odpovedať
ak sa mozem pridat, saty ADA su uchvatne... si v nich nadherna!
Odpovedať
Profilova fotka
ahojki no mne sa najviac lubi tie s c.8, kde mas napisane ze su favoritky...je to vidiet na satkach i na tebe....ada su nadherne aale ty v nich nie si uplne vo svojej kozi..podla mna ;-) rovnako je to i s verdiktom maslova, biela..prirodna....nosis veci bielej farby...pacis sa v nej...tak asi nie je o com.. ...rovnako ak by ti bolo luto, ze nie si bielucko biela nevesta.... ..myslim, ze ide najma o pocit a ten je tvoj ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jeej, dakujem vsetkym za vase nazory...ano som dost naklonena tym ADA...a atinkaa mas pravdu, necitila som sa v nich vo svojej kozi, lebo 1. to bolo potom ako som si myslela, ze Bonaire su moje NAJ a 2. som trochu nervozna z takeho strihu siat, lebo mam pocit, ze pri tancoavni mi vyskocia prsia 8-) ale to je podprsenkou. Chcem si este kupit poriadnu a ist to tam vyskusat znova, ale myslim, ze ADA to zatial vyhrava...akurat mam problem, ze uz som zaplatitla zalohu v Nicole v BA a neviem, ci sa mi podari ju niekomu postupit :-(
Odpovedať
Profilova fotka
fuf mirgulka...tak ja uz prave z tohto dovodu radsej do inych salonov ani nejdem 8-) Hoci, ja nemam uplne konfekcnu postavu, takze aj tak by som asi nikde nikde nenasla krajsie v danej velkosti :-D
Odpovedať
Mirgulka tie ADA su NADHERNE a krasne na tebe stoja. Urcite nad nimi nevahaj, zo vsetkych su naj.
Odpovedať
Profilova fotka
Gretka, mozno by si mohla vyskusat tie Bonaire - co som skusala ja - krasne zostihnuju a tvaruju, aj ked ani tie Levante, co si si vybrala nie su zle... oni vsetky tieto pekne tvaruju postavu :) Mischela - dakujem za kompliment :) ja by som ani nevahala...len jednine co ma brzdi je ta zaplatena zaloha v Nicole :( tu keby niekto chcel, tak rada postupim aj za lacnejsie. Nevie niekto o nejakej babe, co sa rozhodla pre Nicole? Nejak by sme sa dohodli ;)
Odpovedať
Profilova fotka
mirgulka - takze sa sa pridavam za ADA - su fakt krasne, ale ak sa ti nepodari predat zalohu tak aj Bonaire su pekne. ja budem mat tiez saty St. patrick - sice kolekciu 2007 - refugio - ale tiez ich mam maslove. inac fakt tie saty na svetle vyzeraju skoro ako biele. kamaratka mala tiez kremove St. patrick a ked som ju videla na zivo vobec by som nepovedala, ze tie saty nie su biele. to vnutorne svetlo ozaj skresluje... a tie saty st. patrick - nicol su ozaj tazke? ja som ich este chcela ist vyskusat do salonu lebo sa mi pacia, ale akurat ich tam vtedy nemali...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Mata, dakujem za nazor, uz ma pomaly presviedcate :-) chystam sa na posledne skusanie ADA a ked nebudem nervozna z toho rovneho vystrihu a podrpda mi pekne sadne, tak zrejme beriem ADA a pokusim sa predat tu zalohu...hadam sa podari. Tie Refugio su tiez velmi pekne...ono vsetky tie saty Sn Patrick su same o sebe krasne...no neviem...stale sa neviem rozhodnut :-( No a Nicol..poviem ti tak...ja som tancovala v subore a preto nejak vahu siat nevnimam...skusala som aj ine o ktorych ine nevesty hovorili, ze su tazke...ale Nicol su aj na mna tazke :-( su kraaasne...ale tak na fotenie a mozno este aj cestu k oltaru by som zvladla...ale urcite nie tancovat v nich a zabavat sa cely vecer...skoda...pretoze su fakt krasne...Problem je v tom, ze ja som povodne nechcela taky ten rovny vystrih...teda "bez ramienok, alebo korzetovy" no a ked sa uz pre taky rozhodnem (napriklad s ADA) tak sa mi zase otvara kopa moznosti....ale asi to zavisi od toho, ako sa v nich budem citit pri druhej skuske s poriadnou podprdou a s poriadne zaviazanou snurovackou...a dalsia vec je ci sa mi podari predat tu zalohu :-( no jo...esteze mam zatial dost casu...Ale kazopadne dakujem vam vsetkym za komentare...velmi si to cenim a dost mi to pomaha :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, aj ja sa pridavam a hlasujem za ADA :-D ;-) na tebe vyzeraju ovela krajsie a zaujimavejsie ako na modelke :-) to bude asi tym, ze ty si ozajstna nevesta x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj peta
Odpovedať
Profilova fotka
ja som vo zvolene skusala presne tento model bonaire v bielom minuly tyzden...a neboli nic moc ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mirgulka - ja som praveze chcela korzetove saty, ale vobec som sa v nich dobre necitila. bola som z toho nervozna, 5 minut co som ich mala som si to vkuse napravala a dvihala ten korzet - preto som zvolila nakoniec refugio - tam nemam problem. inac ono ta zavisi presne od pocitu, kazda nevesta sa citi v niecom inom dobre, a kazdej vyhovuje nieco ine. tak ak sa citis dobre v tych bonaire tak nevymyslaj a zober si tie. alebo poskusaj v Nicol ine modely tohto strihu a nebudes mat problem zo zalohou. moje vysnivane inac boli rahman a ked som si ich obliekla vyzerala som v nich ako tank :-D taka obrovska... no skoda ze su tie Nicol take tazke, ale mozno ich pre pokoj duse pojdem vyskusat este... tak drzim palce nech sa dobre rozhodnes :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mirgulka, podla mna mat korzetove saty vobec neznamena, ze ti aj musia padat..povodne som si to myslela aj ja, ale opak je pravdou..treba ich mat len spravne zasnurovane v oblasti drieku a potom ti to krasne drzi a mozes skakat, behat, tancovat, prehybat sa a naklanat a nic nevybehne..nemusis ich ani napravat.. ..takze dobre snurovanie nadovsetko 8-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?