Svadobné šaty lacné, ale pekné :)

Profilova fotka
Prosím Vás kde kúpim alebo mi ušijú šaty podľa fotky do 250€ max. 300 €, nie som ochotná platiť za požičanie na jeden deň, a mám už len 2 mesiace a 2 týždne, za odpovede a rady veľmi pekne ďakujem. Bola som v Poľsku v Novom Targu, lebo mi kamarátky spomínali, že tam majú v salónoch pekné šaty, alebo ušijú podľa mojich predstáv za výbornú cenu, no ani sa nevyjadrujem radšej "hrôza", utekala som odtiaľ, takže je to tak že jedna baba povedala, a už ani nikde nemám chuť chodiť, len tu na SR niekde zohnať a mať pokoj :)
Odpovedať
Profilova fotka
@iwana116 ahoj, ak by si mala zaujem, predavam krasne snehovo biele saty svadobne s vleckou ,kt.sa da vypnut, kvalitny material, sama som si ho vyberala , velkost 36-38, zapunanie na zips, krasna rucne sita cipka okolo krku ,ktora sa tiahne po dekolte a aj chrbatiku do tvaru V, su vystutene ,nemusi byt pouzita podprsenka, ale aj moze ak chces, v cene spodnicka ,na ktorej si vies nastavit velkost sukne, a biely obal na saty, cena 200eur, na fotke su ruzove koli stenam v salone ,ake pridala som fotene doma aby bolo vidieť ,ze su snehovo biele
Odpovedať
a ake šatky hľadáš?
Odpovedať
Ahoj, pozri moj bazarik. Viem ti ich buduci tyzden dorucit kdekolvek. Snad sa ti zapacia
Odpovedať
@iwana116 ahoj, skus pozriet v salonoch,niektore vypredavaju stare kolekcie. Ja som tak kupila saty za 150e,kt sa predtym poziciavali za 300e. Videla som v akom su stave,nieco mi upravili,zapozicanie doplnkov bolo v cene... a co je najdolezitejsie, zapacili sa mi na prvy pohlad,povodne som nechcela hned kupit,mala som este cas (kupila som 19.3,pricom svadba bola az 8.9), cize bolo to dost aj o stasti.... napokon po roku si ich neter dala trosku skratit a tiez sa v nich vydavala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem za rady a ponuky, už mám svoje vysnívané šaty, ktoré mi padli do oka na prvý pohľad :-) x-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?