Svadobné šaty - kúpiť, požičať alebo dať si ušiť?

Profilova fotka
Mám 153 cm a neviem, čo mám robiť, preto by som bola veeeeľmi vďačná, ak by ste mi poradili
Odpovedať
pochoď si svadobné salóny, uvidíš, čo majú na výber, resp. nemajú a budeš v tom mať jasnejšie. možno zistíš, že to nie je to čo hľadáš alebo ti jednoducho nebudú sedieť... a potom neváhaj a daj si ušiť presne na seba :)
Odpovedať
Tak tak. Treba pochodiť, popozerať, poskúšať... A keď ti nič nepadne, tak jednoznačne šitie. Teraz sú vo viacerých salónoch výpredaje, možno sa ti niečo zapáči a šaty ti strihnú a upravia ako bude nutné :) neviem odkiaľ si, ale viem o salónoch, kde šijú aj konkrétne modely presne na mieru nevesty. A ceny sú neraz aj nižšie ako požičné v niektorých salónoch :)
Odpovedať
Profilova fotka
tento problem som mala aj ja, lenze ja som to vzdala pri prvom salone :-D , ked som videla, ako mi je vsetko dlhe a kolko by sa muselo zuzovat, skracovat a pod ;-) .. kupila latku, dala usit podla mojich predstav... a bola som spokojna
Odpovedať
Tiež som dosť malinká, ale mala som šťastie že v jednom salóne som našla šaty ktoré boli ako uliate pre mňa. Síce mi ich museli trošku skracovať, ale keď som si potom dala opätky tak to bolo super. Skús si najprv pobehať nejaké salóny a uvidíš či nejaké nenaájdeš, ak nie tak si daj ušiť. Máš aj nejakú predstavu aké by si chcela?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám 152cm,mala som veľký strach zo šiat,že budem mať problém si vybrať,všetko by sa muselo skracovať o hooodne.No išla som na prvú skúšku šiat a pýtala som najskôr šaty,ktoré už majú skracované,no na počudovanie som si vybrala na prvý šup aj zarezervovala som spokojná moc úprav netreba na nich a sú presne také aké som hľadala,sú to tie prvé.Prikladám aj fotky iných,ktoré mi na výšku sedeli.
Odpovedať
Ahoj, mala som podobný problém so šatami nakoľko mám cca 160 cm. Obehala som strašne veľa obchodov, požičovní a nakoniec som sa rozhodla dať si šaty ušiť. Chcela som jednoduché, a preto som sa rozhodla takto.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?