Svadobné šaty. Kúpiť či požičať?

ahojte kocky,chcem sa spytat comu davate prednost,ci kupovanym,na mieru sitym,alebo pozicanymm satkam???
Odpovedať
pozicane :-) ja som sa bala dat sit saty, ale ak mas sikovn krajcirku, ktora ti usije satky podla vkusu a tvopjich predstav, tak o to lepsie :-) v salonoch su exkluzivne znacky, nadherne materialy a rozne strihy :-) pozor aj na material na saty, ak by si si davala sit aby nevypadali ako lacna napodobenina...vydavame sa len raz :-) co sa tyka kupovanych...len nove zo salona, inym by som nedoverovala :)
Odpovedať
na mieru sitym satam by som dala urcite prednost:-)- a potom ak su z kvalitnej latky a kvalitne usite daju sa odpredat dalej aj do svadobnych salonov:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite pozicane originalne z kvalitnych materialov a krasnych strihov ;) Pripadne kupene originaly, co je ale dost drahe. Usite saty nikdy nie su take pekne, originalu sa nemoze ani rovnat. A navyse salony taketo saty neodkupuju a cez bazar je tiez velmi tazke to predat, maximalne tak za 50 eur, aj to je vela... Svadba je povacsine len raz za zivot, ja by som nechcela zvysok zivota s lutostou pozerat na svadobne fotky, ze som si radsej mohla priplatit a bmat luxusne saty... Sit si mozem dat na ples alebo do mesta, nie na svadbu... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si dala sit na mieru podla originalu (takze mam normalny fejk :-D ), ale musim povedat, ze som velmi, velmi narocna a dosledna a teda moje fejkove saty su na nerozoznanie od originalu - latkou, vysivkou, spracovanim, su dokonale, nadherne a za cenu asi 15% z ceny originalu :-)
Odpovedať
ja tiez rozmyslam, ze by som si kupila vlastne saty. usacek mohla by si mi prosim poslat kto ti sil saty?dakujem
Odpovedať
ja by som si svadobne saty nikdy nepozicala. Ved prave preto, ze sa vydavam len raz, saty som si nechala usit. A su nadherne. Uzasne vypracovane a usite. Ziadne otrepane okukane saty z pozicivne, ktore boli uz pozicane, zaspinene a nasledne cistene. Mne sa zda sitie svadobnych siat take "nobl". :-) je to ovela osobnejsie a mne to tak vyhovuje. Su to saty specialne len pre mna :-)
Odpovedať
u mňa určite vyhralo šitie.. aj z finančných dôvodov, no najmä to, že budú presne na mňa a nemusím sa báť zničenia a následného platenia v salóne.. a taktiež sa mi páči, že ich budem mať doma dlhšie pred svadbou a môžem poskúšať čo ako sa k nim bude hodiť a tak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si tiez dala sit saty na mieru, su krasne a ja som velmi spokojna. Vobec nevyzeraju lacno a su len moje. Ja ich predavat nechcem, chcem si ich nechat, takze ma ani netrapi za kolko by som ich potom mohla predat :-) A stale ma vysli lacnejsie ako keby som poziciavala.
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som si kupila saty a nemusim mat starosti. jednak budu moje a jednak to bolo lacnejsie....
Odpovedať
ja si tiež dávam šiť, budú moje, šité presne na mňa podľa mojich predstáv a tiež aj lacnejšie...a aj keby ma vyšli rovnako ako požičovné tak si ich dám šiť. viem že sú moje a nikto predomnou ich nemal a ešte k tomu sú aj original :o)
Odpovedať
Ja som si svadobné šaty kúpila zo svadobného salónu, ešte ich treba trošku upraviť na moju postavu a budú perfektné :) Vyšli ma lacnejšie ako požičanie ;-)
Odpovedať
ja mam tiez site a su moje takze vyslo to lacnejsie ako pozicanie siat co je omnoho drahsie ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahoj, kde ste si davali sit saty? prosim piste IP. DAKUJEM
Odpovedať
ahojte, poslite kontak na sitie svadobnych siat , tiez by som si dala usit IP dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, pripajam sa k ostatným dievčatám čo si nechajú šiť šaty na mieru, za prvé ušiju mi šaty podľa predstáv, za druhé nedala by som ich šiť hocikomu tak dávam iba overenému krajčírovi, po tretie cenovo je to výhodnejšie ako kúpiť si šaty za 1 660 eur "originál" pritom môžem mať také isté do detailov akurát bez visačky, vydávam sa raz, tiež som náročná no netreba to preháňať z cenami :) všetko v miere :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baykalac : usite say niesu pekne?... saty co sa siju...ako si to pomenovala ako orignal sa tie sami nevyskytnu len tak... a co je na tom orginalne ked tie saty predtebou a potebe malo vela ludi? originalne je podla mna to ked za mnou pride zakaznicka ze chce navrhnut svadobne saty tak aby sa jej hodili na postavu, jej miery a potom ich chce usit z kvalitnych materialov ktore sa uz aj na nasom trhu daju zohnat velmi lahko, samozrejme ze nepocitam take veci ako rucnu vysivku alebo podobne veci ktore sa daju zahrnut do navrhu..to je podla mna orginal...lebo viete ze nikto take saty uz mat nebude :) sila som uz vela svadobnych siat a este sa mi nestalo zeby bol niekto nespokojny ci s navrhom alebo usitim a ked neni nevesta konzervativna a neboji sa novych veci je to radsot sit :) ;-)
Odpovedať
ja som si na nete vyhliadla krásne šaty a chcela som si ich dať ušiť. potom som však v jednom salóne našla jedny takmer rovnaké, ale keď som si ich skúsila tak som bola sklamaná. vôbec sa mi taký typ šiat nehodil. tak som si šaty nakoniec kúpila (boli na požičanie, ale keď predavačka videla, že ako by ich musela upraviť tak mi ich rovno predala) a počas zábavy som si nemusela dávať pozor či ich náhodou niekde nepoškodím.
Odpovedať
Ahojte dievťata, ja som tak isto rozmyšľala že si dam ušiť šaty,ale kedže som dosť nizkeho vzrastu, potom by som mala problem ich predať. A tak som si ich požičiala, aj ked sa my vidi dosť vysoka cena ale čo už..
Odpovedať
ja som tiez za pozicanie alebo kupenie uz hotovych siat zo salonu ked niekto chce svoje.tie usite saty,co niektore baby ponukaju tu v bazari vobec nie su pekne.a najlepsie je,ked niekto napise,ze su to napr.saty la sposa....usite u pani krajcirky na hornom konci.a mne sa zda,ze take ake sa teraz daju pozicat nadherne honosne saty tak take len tak hocikto neusije a ked hej tak nie za cenu, za ktoru by sa to oplatilo. ale samozrejme kazdy ma na to svoj nazor,kazda mame iny vkus.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ja som si kúpila šaty od jednej zlatej baby a vyberala som ich v podstate podla fotiek a jej popisu. A ked mi prišli bola som nadšená boli krajšie ako na fotkách akurát som si dala korzet upravit aby sedel na moje prsia :-D čo ma vyšlo 6 Eur. A celé šaty stály 60 Eur takže si myslím že je to super kúpa. moje vlastné a sedia super a sú tak nádherné že ich nedám za nič na svete. Prajem všetkým babám nech si nájdu šaty podľa predstáv či už kúpené alebo požičané :-D Ja moje po svadbe asi tiež predám aby urobili radosť aj inej babe pretože si nezaslúžia vysieť v skrini 8-)
Odpovedať
Ahoj ja som si dala inzerat tu, na stranku mojasvadba.sk dala som obrazok ake priblizne chcem (predtym som samozrejme bola skusat aky typ mi pristane) a ozvalo sa mi asi 20 ponuk siat no a z toho som si vybrala, ta pani co mi saty predala mi ich dokonca doniesla na skusku domov a ja som sa pre ne rozhodla a su uuuzasne, dokonca som si ich kupila za cenu lacnejsiu nez pozicovne a su skoro nove 1krat pouzite. ( v pozicovni nevies kolkokrat boli pouzite )
Odpovedať
Profilova fotka
v dnešnej dobe je strašne nevýhodne požičavať šaty.....v oktobri sme boli na svadbe a požičanie 400 €.....na ukrajine kúpi človek za 100€ zo všetkým...:) a krásne. fakt....
Odpovedať
@zalubena naco chodit na ukrajinu, chod na blsak a tam najdes nieco podobnej kvality :-D ako mozes porovnavat nadherne znackove prepracovane saty zo salonov a tie otrasne braky z ukrajiny... fuj.
Odpovedať
ahojte baby, napisete prosim aj mne, kde ste si dali saty usit? Dakujem velmi :)
Odpovedať
Profilova fotka
Vlastné, jednoznačne! Všade na svete sa svadobné šaty kupujú, len Slováci a Češi si požičiavajú. Je načase, aby sme aj my boli svetoví :-)
Odpovedať
no tak ale nikto na svete nekupuje lacaky z ciny,slovaci maju este daleko od toho,aby boli svetovi,pretoze nie kazdy si moze dovolit znackove saty
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam sice vynikajucu krajcirku, u ktorej si davam sit saty na plesy /sila mi aj popolnocky na svadbu/ alebo saka na mieru, kedze mam dlhe ruky a viem si kupit sako jedine s 3/4 rukavom :-D ale svadobne saty by som si u nej sit nedala. Ak niekto tuzi po jedoduchsich satkach empiroveho strihu a ak najde kvalitnu latku, nevidim v tom az taky problem. Ale take saty, ako som mala ja by asi tazko zvladla usit :-) teda usit by ich zvladla ale pochybujem, zeby boli vobec porovnatelne s originalom... dalsia vec, ze na saty, ake som mala na sebe by museli ist metre a metre kvalitnej latky, plus by sa na tom ta krajcirka tak namakala, zeby mi hodila taku cifru za sitie, ze si nemyslim, zeby som vyrazne usetrila. Navyse, aj ked som mala saty pozicane, bola som uplne prva nevesta, ktora mala dany model siat na sebe :-) Ukrajinske saty sa podla mna ani zdaleka nedaju porovnavat so satami zo salonov. Na fotkach mozno vyzeraju schopne, ale inak su tie materialy des a hruza. Ja to volam šušťakove šaty... Podla mna sa to ani len porovnavat neda so znackovymi svadobnymi satami. A kedze na kupu originalu som nemala a aj keby som mala, nekupila by som - aby mi to potom zaberalo polku miesta v skini? Dakujem neprosim. Predat ich podla mna tiez nie je lahke. Nemam s tym absolutne ziaden problem, ze som si saty pozicala :-) bola som aj v jednom salone, kde prave sili saty na mieru. Jedna velka katastrofa. Kto mi neveri, kludne mu mozem poslat fotky, ako som vyzerala v satach sitych a ako v originalnych znackach.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?