Svadobné šaty kúpené v zahraničí

Ahojte. Kupovali ste si niektorá svadobné šaty v zahraničí? Nemyslím cez internet ale osobne v obchode. Chcela by som vedieť, aká je asi cena svadobných šiat niekde v zahraničí? Ďakujem :)
Odpovedať
@suzi33 ja som si osobne kupovala v Krakowe, v salone Madonna. Bola som vo Viedni,v Prahe a tu v BA... Ale tam ma vysli najlepsie :-) A hlavne pristup uzasny :-) Komunikovali na zaciatku aj mejlom, ochotne mi poslali ceny pozadovanych modelov. Netrebalo tam ist ani osobne, saty posiealju kurierom do celeho sveta, ale nakoniec, kedze som vlastne nevedela, co chcem, som tam sla, vyskusala milion siat, vybrala a potom som si po ne sla, pricom mi ich este v ten den upravili presne na telo :-) Ano vysli ma lacnejsie, v priemere cca 40-50% ako mi ich ponukali v inych salonoch.
Odpovedať
Profilova fotka
@suzi33 ja byvam vo viedni, takze som si saty kupovala tu, a hlavne tie co som chcela som na slovensku nenasla. Vystihla som aj zlavu a este mi ich aj objednaju uplne nove a prisposobia na telo. Dala som za ne kopec prachov ale budem ich zase predavat, tak to snad moja penazenka prezije :-)
Odpovedať
Ja som hladala tiez na Slovensku, vo Wiedni a v Madarsku. Zalezi na tom ake saty by si chcela a na cene. Chces si ich kupovat alebo pozicat. Na Slovensku som moju znacku nenasla. Vo Wiedni najdes vsetko ale sa za to plati 1500 -2000 Euro je normalna cena za svad. saty. Napr. moje ma vysli v Madarsku na 1550 euro, na pozicanie by stali asi okolo tych 400 euro . Prisposobovali ich dva krat raz pred a raz po svadbe a ktomu aj vycistil spolu s zavojom. Zalezi na tebe.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ja som kvoli mojim isla osobne do obchodu Emma Roy do Edinburghu. Maju vyse 100 maggie sottero siat a vsetky su na predaj. Usiju ti cisto nove, ale aj tolko stoja. Mna vysli moje na 1400libier so spodnickou a kratkym zavojom. Ale som spokojna, na SVK som saty Nora nenasla a prehladala som celu Skandinaviu, Polsko, Cechy a dokonca aj Milano. Odporucam Edinburgh, dokonca tam pracuje mila Slovenka.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
poradte mi nejaku stranku z ktorej objednat svadobne saty, kto mate dobre skusenosi mate niekto skusenosti s objednavanim cez aukcne portaly?
Odpovedať
@monchichik v rámci ebay odporúčam týchto http://www.ebay.co.uk/sch/yes-i-do365... http://www.ebay.co.uk/sch/queen.dress... ale este tato je spolahliva http://www.ebay.co.uk/sch/shanghai_br... zaslanie do 2 týždňov doma..
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
ja osobne som pozerala na slovneksu ale nebola som akosi spokojna za ceny pozicane to nehovorim zakupit... tak som pozerala v nemecku (tam uz zijem cca 6 rokov) a mala som celkom fajn jednoduche saty a dokonca podla mojich predstav :-) . nuz len to ze neboli z aktualnej kolekcie (rok dozadu) za saty,korunku a podvazok som dala cca 380€ a mne a dokonca aj hostom sa pacili ;-) a citila som fajn
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, ak byvate alebo mozte na Spis, v auguste som tam nechala moje saticky. Su z Londyna, znacky Ronald Joyce. Dizajnerske. Su nove, odpadol iba gombik, ktory mi mamka prisije spat. su vycistene. pozrite na moj inzerat, aby ste videli fotky a co su to za saty. mam dokonca i podvazok, ktory som si v tom strese zabudla dat!!! :-D ani som ho len neotvorila. hoci sa mi teraz uz smeje, hehe. kludne sa ozvite, opytajte, co chcete. saty ponukam za 800 eur. co je vlastne polovica z toho, co ma stali...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?