Svadobne šaty,ktoré opticky zúžia postavu

Profilova fotka
Ahojte baby,viete mi poradiť, aké svadobné šaty si mám kúpiť ak chcem opticky zúžiť postavu, lebo mám veľké prsia a troška aj bruško. síce cvičím, ale neviem koľko kíl zhodím do svadby. Moja výška tiež nieje bohviečo, mám 160 cm. Uvažujem objednať tieto, pretože majú šnurovačku a troška ma stiahnu. Čo poviete? http://www.aliexpress.com/item/2014-w... Petrana001 pridala som prispevok znova, pretože som to tu nedala ako diskusiu, moja veľkosť je 38-40.
Odpovedať
Profilova fotka
@26veroni dobry vecer, ak Vam mozem poradit, saty na obrazku nie su podla mojho nazoru pre vas vhodne... Ak chcete opticky predlzit postavu potrebujete predlzeny korzet. tento korzet "zivôtik" je kratky, teda spon z fotky usudzujem, a pride vam pravdepodobne do urovne pupku - co vas skrati a zagulati. ak sa chcete predlzit potrebujete aby vam sukna zacinala min. od bedrovych klbov, a potrebujete tzv. "ackovy"strih siat. teda aby sukna neurobila velky skok - to vas tiez moze obticky zvacsit... na velke prsia je potrebne bud rovny vystrih - nikdy nie srdieckovy, a samozrejme je vhodna aj cipka na vrchu - to vam opticky prsia zmensi. co sa tyka snurovacky - ta este sama o sebe neznamena ze vas stiahne! na to si dajte pozor hlavne potrebujete aby v korzete boli pevne kostice a kvalitna latka - to vam zaruci ze vas to bude drzat po hromade :D predtym nez si nieco objednate z netu, radsej chodte vyskusat saty do niektoreho salonu a vyskusajte viacero strihov, a az potom objednajte. budete to mat istejsie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@26veroni ja ti ukazem saty ktore som ja skusala a uvidis ten rozdiel ktore ma zuzovali a ktore rozsirovali.Tiez mam vacsie prsia.
Odpovedať
Profilova fotka
@26veroni
Odpovedať
Profilova fotka
Ja ti poviem co s tebou spravia tie saty na obrazku...uberu z vysky a rozsiria...mala som podobne na sebe...a mam podobne proporcie...skus este hladat :)
Odpovedať
zalezi ci budes aj tancovat u nas su svadby, kde nevesty tancuju, ja som ani nesedela, jednoznacne by som brala prve, ale ak budes tancovat jedine hladat, ale co tak skusit teraz tie kratke satocky vies ake byvaju nadherne, a bola by si uplne nadherna netradicna nevesticka, prepac iba moj nazor
Odpovedať
Profilova fotka
Najlepšie je, ak si šaty vyskúšaš. Podľa mňa nie je dobré si objednávať šaty cez internet , ak si teda myslíš, že nemáš modelkovskú postavu. Sama viem, že keď som si bola vyberať svadobné šaty, tak som si ich skúšala asi dvadsať. Nie všetko, čo sa ti páči, sa ti naozaj aj hodí. Ja som strašne chcela šaty s čipkovanými rukávmi, ale vyzerala som v nich ako babka. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?