Svadobné šaty - korzet alebo ramienka? Prosím o radu

Ahojte všetci :-)))) Prosím o radu, mám už zapár šiat vybratých, čo by som asi chcela, len sa neviem rozhodnúť, či bude pohodlný korzet alebo mam si dať šiť šaty s ramienkami, prípadne zapínanie okolo krku. Videla som pár neviest, čo si často ťahali korzet hore a nevyzeraloto to veľmi dobre. V svadobke mi povedali, že ako kto? Tak neviem, holky ktoré máte skúsenosti prosím poradte mi. Ďakujem vopred za radu ;-)
Odpovedať
ahoj, ja som mala korzetové šaty bez ramienok.Ale keďže mi už pri skúšaní trošku padali,tak sa mi v salóne navrhli,že mi tam dajú 1 ramienko ( mohli dať len 1,keďže jedna strana šiat bola vyššie ako druhá),ktoré si môžem odopnúť, ak budem chcieť. Nechala som si ho počas celej svadby.Počas tanca sa mi faaaaaakt veľmi zišiel. Takže ak môžem odporúčiť,tak voľ takúto variantu.nech ti tam dajú ramienko,ktoré ak chceš odopneš. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala saty bez ramienok. Velmi sa mi to pacilo a aj ked som v ramenach dost siroka, som sa pre take saty rozhodla. Ale keby som mala moznost vyberat este raz, vybrala by som si s ramienkami. Mala som totiz aj vlecku a saty boli obrovske a tazke, takze aj ked som bola dobre zasnurovana, pocas tancovania mi klesli dole a spodok mi velmi zavadzal.
Odpovedať
Holky veľmi pekne ďakujem za radu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
skatte, ak mozem poradit, urcite si daj aj ramienka... ja som mala korzetove, na foteni som bola bez ramienok, aby pekne vyznel dekolt... ale do kostola, na zabavu a ostatne, som si ramienka vybrala a musim priznat, ze velmi dobre som urobila ;-) saty mi nepadali, drzali vyborne, ramienka boli tenucke a satam dodali aj urcity smrnc... isto si to budes pochvalovat hlavne pri tancovacke, uvidis :-) a ako pisala danka, nebudes si po nich sliapat a nebudes si ich musiet stale vytahovat hore 8-)
Odpovedať
skus si precitat aj http://www.mojasvadba.sk/article/vybe... a http://www.mojasvadba.sk/article/rady...
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež som za ramienka. Mala som korzetové a povedala som, už nikdy viac, naozaj mi to dosť padalo. KeĎ si aj vyberieš šaty bez ramienok, v salóne ti tam vedia ramienka dorobiť ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
nitka • Včera o 23:59 Babule poprosila by som o radu tie ktore sa vydavali v korzetovych satach,ako ste sa v nich citili pocas celej svadby,ci vam potom neleteli ked ste sa spotili alebo ine tazkosti...ja som jednoznacne za saty na viazanie za krkom aj som si jedne take vybrala,ale este mam vybrate jedne krasnucke,ale korzetove,ale mily ma od nich odhovara ze budem nadavat...tak poradte...dik ;-)
Odpovedať
ja som mala korzetove a nepohlo sa absolutne nic...ani ked som sa spotila, ani pri tanci. ked budes mat dobre zosnurovany korzet, nemusis sa absolutne nicoho bat. :-)
Odpovedať
ja budem mat korzetove a hoci som mala problem zohnat dobru pevnu podprdu, uz ju mam. Ramienka som nechcela. KOrzet mi v salone uplne zuzili na telo. je na zips, cize nemusim mat starost, ci ma dobre zasnuruju. Skusala som v tom aj skakat a drzi ako prilepene. Uz sa neviem dockat na premieru :-D
Odpovedať
ja som pod tym ani podprsenku nemala, myslim, ze by ma len zbytocne rozculovala :-D
Odpovedať
ja budem mat odopinacie ramienka, co je tiez super
Odpovedať
mna by zaujimalo ako tie ramienka vyzeraju, resp. su na vyber nejake typy?
Odpovedať
Článok sa načítava...
mne ponukali ku satom take tenke, vyzerali ako snurky - jednoducho sa mi napacili a ani by podla mna k tym satom nepasovali...
Odpovedať
ja mam maly esteticky problem na jednom ramene :) tak ma celkom zaujalo, ze by sa to dalo zakryt pridavnym ramienkom, lebo peknych siat s original ramienkami nie je tak vela..
Odpovedať
a do svadby sa ten maly esteticky problem neda vyriesit malou estetickou operaciou? :-D ved casu mas kopeeeec :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
poppy1 • Dnes o 19:09 ahojte baby...mam korzetove nadherne saty, ale velmi sa bojim toho, ze mi po case zacne padat korzet...proste ked si saty obleciem mam ich uplne na tesno, ze pomaly ani nedycham ale z vlastnej skusenosti viem,ze nakoniec tie saty pocas toho ako sa budem hybat povolia a korzet zacne padat... ja som si neplanovala dat pod saty podrprsenku, lebo to nie je potrebne a okrem toho ich mam tak natesno,ze by sa mi kvoli podprsenke museli rozsirovat hihi. ale rozmyslam ze ako to vyriesit! kedy korzet nepada? neexistuje nejaky pripravok? alebo spec. podprsenka?? sincerity • Dnes o 19:16 no pokial budes mat pocit ze ti padaju saty na svadbe, tak si ich budes furt podvihovat... a bude to aj na videu. Jednym z rieseni, ktore som mala napr. aj ja, je ze v niektorych salonoch je nasity pod prsiami taky pas z gumy, ktory je uzsi ako obvod pod prsiami, teda nehrozi, ze by proste korzet padol a ty by si tam ostala stat odhalena ;-) laleeta • Dnes o 21:31 kup si specialnu stylisticku lepiacu pasku - obojstrannu ;-) JLo taku nosi, aby jej nevypadli vnady, ked ma vystrih az po pas levica257 • Dnes o 21:42 Ahoj a kde sa da kupit taka paska?? V galanterke?? laleeta • Dnes o 22:07 u nas neviem, ja som si svoju kupila v Brne v drogerii Rossman...
Odpovedať
Profilova fotka
Poppy1 suhlasim aj ja mam skusenost s nasitou gumickou ktora je obalena latkou, zapinanie ako na podprsenke a saty nepadnu nech sa deje co chce. Vrele odporucam super vec.
Odpovedať
ja som si dala nakoniec nasit ramienka, aby bol pokoj :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Mne sa moje saty (s korzetom, bez ramienok) pacia prave preto, ze pekne vynikne dekolt. Taktiez som skusala skakat pri skuske a nic sa nepohlo, no stale uvazujem nad alternativou odopinatelnych ramienok. Tak to asi vyriesim tak, ze na fotenie a sobas bez ramienok a potom ak by ma to znervoznovalo, jednoducho si pripnem ramienka. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
teraz kupis vacsinou saty bez ramienok, ja som mala saty vkuse s korzetom a mala som nasite ramienka, boli uzasne a super, kupovala som ich v polsku
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?