Svadobné šaty farby šampanského. Poraďte doplnky

Ahojte, v sobotu som si vybrala saty farby champagne (do zlatava), princeznovske, spagetove ramienka, krasne ukazuju moj osi driek:) a vlecka je dlha. Po anglicky sa to vola split front A line skirt with chapel train. K tomu mam zavoj po konceky prstov, tiez farby sampanskeho, na spodku je lemovany zlatou tenkou stuzkou. Chcem sa spytat, ake nausnice a nahrdelnik k tomu zvolit. Povodne som chcela aj korunku, ale to bude uz vela. Budem mat jednoduchy drdol - vlasy vycesane dohora schovane pod zavojom...Tak ake nausnice a nahrdelnik? Viem, ze asi velmi jednoduche, ale strieborne? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj leni ja som mala podobne saty a ako doplnky boli kremove perly, kuk moj svadobny album.. dost zalezi, ci su saty velmi zdobene
Odpovedať
Profilova fotka
aj stras v zlate by mohol byt... ;-) ale velmi decentny... :-)
Odpovedať
Obom dakujem za odpovede. Bezaz, perlicky by sa k tomu super hodili, presne :-) Skoda, ze nie sme doma a nemozem si pozicat od mamky. Ale hadam nieco najdem v obchode za rozumnu cenu.
Odpovedať
Profilova fotka
ved to moze byt aj bizu...;-)
Odpovedať
sklenka, ved jasne:) Moje saty maju podobny strih ako tieto: http://www.maggiesottero.com/dress.as... ale su krajsie. Korzet je rovny a ma spagetove ramienka a myslim, ze na mne sedia lepsie ako na modelke ;-) Vlasy budem mat vycesane dohora a pod zavojom, neviem, ci si mam dat visiace nausnice, alebo len take "bodky" k tomu nahrdelniku, hadam najdem nieco pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
leni a kde mas svadbu? by som ti pozicala aj tie moje, keby si chcela
Odpovedať
Jooj, moja, si zlata, ale my sme v Illinois.
Odpovedať
Bola si prekrasna nevesticka, taka neznucka.
Odpovedať
Profilova fotka
skoda, ze si nepovedala skor, moja svedkyna byva kdesi tam.. (teda myslim, lebo oni maju viacero nehnutelnosti a stahuju sa hore-dole) jej dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala štrasový náhrdelník aj korunku, myslím, že perličky sú dosť fádne, aspoň pre mňa. Niečo ligotavé to aspoň oživí.
Odpovedať
katavinka, ja som povodne nechcela ani zavoj, kvoli dost vyraznym satam...Korunku si urcite nedam, zavoj budem mat na vrchu hlavy, aby toho nebolo az prislis. Cez vikend pojdeme do obchodu a uvidim, co sa mi tam bude pacit. Chcem fakt len nieco jemne, vsetkeho vela skodi:) Ved uvidim. bezaz, nemusis dakovat, ja len pravdu :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?