Svadobne salovy v okoli Ziliny alebo Trencin?

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som sa spytat ci mi niektora nevie odporcit nejaky svadobny salon na kupu/pozicanie siat v okoli Ziliny? Vela bab co poznam tiez chodieva skusat do Trencina, mate skusenosti so tamojsimi salonmi? Vdaka!
Odpovedať
@cwergi Ahoj v Tn je niekolko svadobych salonov, myslim ze este jeden budu otvarat. Ja som mala zo salonu WEM :-) Aj mas vyhliadnute ake priblizne by mali byt?
Odpovedať
Od 1.11.2015 v Trencine otvaraju svadobny salon Wedding Avenue, ten mame tu v BA a je super, ja som mala odtial saty odporucam:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja odporúčam salon WEM v Tn tiez som z tade mala požičané saty.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, vdaka za info. WEM som uz pozerala, len sa mi zda trocha drahsi, ci to je len moj pocit? Byvam v Barcelone a tu je to same Pronovias a Rosa Clara, cize som chcela na SVK vyskusat prave nejake ine znacky. A v tom WEM prave propaguju spanielske :-( Mam uz jedny vyhliadnute, za usitie aj so zavojom priblizne 750 EUR / kupa. Vobec netusim ako sa to pohybuje cenovo na SVK. Mam pocit ze za taku cenu sa na SVK len poziciava..Inak, Do tych salonov sa zrejme bude treba objednat na skusanie..neviete v akom predstihu? Svadbu mam v juni. Vdaka za vsetky rady :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cwergi ahoj. Ja som mala tiez v juni svadbu a sme išli na Svk v januári kvoli satam a vybavovačkam a teda som sa objednala pár mesiacov pred tym nez sme išli na Svk. Zavolaj si do salonu a spýtaj sa. Ja som tam zavolala a rovno si zajednala skúšku. A ano vo WEM maju presne tie značky co si napisala. A WEM je drahší lebo maju tam len kvalitne značkové saty. Ale maju tam aj lacnejšie požičovne aj drahšie. Ja budem vzdy len ten salon odporucat, pretože som bola maximálne spokojna s výberom šiat, so službami, správaním sa úžasnej majiteľky. A napríklad ja som si saty nechcela kupovať, pretože tiez bývam mimo Slovenska a nechcelo sa mi potom so šatami zatazovať a predávať ich atd. Takto som si požičala, vrátila a mala som o starost menej. Ale každá sme ina a ine nam vyhovuje :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dobry den, skus nas salon SALONBETTY salonbetty.sk nam.sv. Anny 9 TRENCIN zarucujeme kvalitu za rozumnu cenu.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, vyskúšajte svadobný salón DIAMOND, na ulici V. Tvrdého 17 v Žiline. Budeme sa tešiť na Vašu návštevu :) http://www.salondiamond.sk/kontakt-13...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?