Svadobné oblečenie z celého sveta cez internet

Profilova fotka
www.ebay.com (amerika), ebay.de (nemecko), ebay.co.uk (anglicko), ebay.it (taliansko), ebay.es (spanielsko), ebay.fr (francuzsko). Toto je jedna spolocnost v ktorej ked sa zaregistrujete raz je jedno cez ktoru krajinu, mozete nakupovat doma po celom svete. Mne prave dosli saty z Ciny, mam topanky z Anglicka, spodne pradlo z USA... Mozete si kupit bud uplne nove veci z virtualnych obchodov, alebo mozete ist na aukciu - veci nove alebo pouzite. Mate tam obrazok alebo vido zaznam veci a presny opis. Vacsina veci je formou aukciovej ceny (takze ja som napriklad kupila topanky uplne nove len za v prepocte 800Sk aj s postovnym - su nadherne, uplne nove! ale ich realna hodnota je 2500Sk) Su tam aj znackove veci - Armani, Versace, Victorias secret... Pouzivanie je najprv trochu komplikovane, musite sa zorientovat, ale v podstate staci zadat slovo - co hladate... Platba je s kreditnou kartou - vo vacsine pripadov, alebo prevodom na ucet... V podmienkach je, ze vam musia zaslat danu vec najneskor do 1 mesiaca. Mne dosli uz veci aj do tyzdna(zalezi odkial idu a ake postovne ste si zaplatili)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Jej, to je zaujímavé, kuknem na to, ale neviem, či budem rozumieť. Máš foto tých tvojich šiat z Číny? Som zvedava.... Ďakujem za tip
Odpovedať
Profilova fotka
Marcelka veruska si asi neuvedomila, že nesmie zadávať adresy, že?! :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Hm, ja som si to tiež neuvedomila. To sa stáva, že sa sekne, nie? Kukla som na ne, ale som z toho dobre "vymletá", tak nič...
Odpovedať
veruska, kukala som... celkom dobre. :-) Mohla by si prosim spravit pre nas "menej sikovnych" take miniskolenie, ako to tam funguje a tak?
Odpovedať
Profilova fotka
Pripájam sa k Janke...
Odpovedať
myslim, ze si tam nieco aj vyberiem... ked to pochopim ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Veruška, a nebála si sa objednať si tie šaty, keď si ich neskúšala? To bola odvaha, nie???? Koľko ťa vyšli šaty, ak to nie je tajomstvo???
Odpovedať
Tie saty su nadherne :o)))
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som sa tiez rada priucila.....ked clovek tomu nechape ako to tam ide....takze mini skolenie by uslo :-) :-) a inac saty su nadherne.....kolko ta vysli???
Odpovedať
Profilova fotka
Prave som tie veci dala do albumu...
Odpovedať
Profilova fotka
Album sme videli, tak teraz raď.... :-D ,
Odpovedať
Profilova fotka
veruska aj ja by som uvitala "navod".... a este mam jednu otazocku: cisla topanok u nas sa lisia od cislovania v GB, ze? nevies aky je tam pomer nahodou prosim ta?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Takze tie saty su velmi kvalitny saten, su zo Shangaju, uplne nove, nadherne, perfektne mi sedia. Stali len 2500 Sk!!! Dokopy s postovnym do 5000Sk... Zadala som presne miery do emailu... Trochu som sa bala, ze mi nebudu sediet, ale ona sa ma pytala na cislo ake mam normalne, vysku a miery...(ano so sv. satami je to risk) Orientacia v ebay: Ja - kedze som Slovenka a hovorim po anglicky som sa zaregistrovala cez anglicke ebay. Potom som dala adresu na zasielanie na Slovensko. Ak otvorite stranku, hore je miesto na vyhladavanie, tam zadate slovo - po anglicky, napriklad hladate dlhy zavoj tak: long veil,alebo wedding veil.... no a potom podtym je este taka ikonka, kde sa vas to pyta, ci chcete hladat len v anglicku alebo po celom svete... a to zakliknete. Potom vam to zobrazi ponuky. Na lavej strane mate virtualne obchody, ktore sa tykaju zadaneho (obchody so zavojmi, svadobnymi doplnkami...) Tam si mozete kupit hned alebo cakat na aukciu. Predmety co sa vam zobrazili po vyhladavani su oznacene casom (na pravej strane napr. 1m alebo 2h35min.) to je cas aukcie, za kolko konci.... Ak sa vam nieco pozdava - kliknete na to a predmet sa vam zobrazi, spolu s predajcom(udaje na pravej strane) a jeho reputacia (mal by mat 100% - zakaznici ho ohodnotia po kupe...) V informaciach o predmete je cena, vydrazenost a niekedy je tam BUY IT NOW - mozete to kupit za urcitu cenu hned. Ak je to aukcia, iny zakaznici s vami bojuju a nahadzuju vysiu cenu. Ked vyhrate, predmet je automaticky vas a musite zanho zaplatit (vacsinou do tyzdna...) Este dolezita informacia, uistie sa, ze SHIPPING(dorucenie tovaru) je WORLDWIDE(dorucuju do celeho sveta) alebo WILL SHIP TO EUROPE (dorucuju do Europy). Lebo niekedy sa stava, ze ebay napr. v Amerike dorucuje len v ramci Ameriky a Kanady... Alebo ak je to anglicky predajca, dorucuje len v ramci anglicka...
Odpovedať
Profilova fotka
Michelle, ano musis si zistit cisla, topanky v anglicku su tusim c. 4 je u nas 37. Ale vacsinou tie obchody maju vysvetlenie cislovania tam napisane (pre zahranicnych zakaznikov) Alebo mozes kontaktovat priamo predajcu emailom a spytat sa na podrobnosti.
Odpovedať
dakujeme :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ak hladate napriklad topanky, tak si zadate topanky - a na lavej strane mate potom taky filter, kde zadate ake cislo hladate, farbu, typ.... a to vam vyhlada presne topanky ake hladate...
Odpovedať
Profilova fotka
veruska srdecna vdaka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujeme. Čo robím zle. Dala som vyhladávať svadboné šaty, vyhľadalo, videla som tam aj tú aukciu ako hovorí Veruska, ale keď na niečo kliknem, len taťahuje a naťahuje a nič... Ako dlho musíte čakať vy? Som len nedočkavá, alebo robím dačo zle?
Odpovedať
Profilova fotka
este sa uistite aky je sposob platby (ci uprednostnuju kartu alebo ci je mozny predvod na ucet...) ja platim kreditkou (je tam automaticky paypal - myslim, ze to plati aj na debetne karty...)
Odpovedať
ja som skusala na nemeckom a tiez to blblo.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
veruska prosim ta a co clo pri donaske, platila si nieco? moc dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj veruska, kde sa da pozriet to aky je spolahlivy dany predajca?
Odpovedať
Veruska, nemozes este raz poslat foto Tvojich satociek? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
xrumka, vzdy ked rozkliknes nejaky artikel tak v pravohore(v takom ramceku) sa uvadza spolahlivost predajcu(vacsinou 100% resp 98.99 % atd) ...su tam aj konkretne hodnotenia od nakupcov ;-) dufam ze pomoze.....ale co neviem je ci sa na taketo donasku vztahuje clo a ak hej z akeho zakladu za vyrubuje...to co je uvedene na fakture alebo o ako to ohodnotia oni :-(
Odpovedať
Profilova fotka
vypada to,ze veruska nieje online:-(
Odpovedať
Profilova fotka
pozrite si moj svadobny album veruska a album vero82... ja som mala dobru skusenost s kupou siat, su velmi kvalitne, rucne vysivane a presne upravene na mna... lenze ta firma na ebay uz nie je, oni vsetko vypredali... predajca ten balik ohodnoti... radsej si dajte express postu alebo poistenie, aby sa vam balik nestratil... clo sa neplati...
Odpovedať
Profilova fotka
dik veruska este raz za info ;-)
Odpovedať
taaak ... a opat potrebujem vasu radu. Objednala som si cez eBay vankusik na obrucky (okrem ineho, lebo som v poslednej dobe tomuto pohodlnemu obchodu dost prepadla). No este predtym ako som to stihla zaplatit, moja zlata kolegyna mi este krajsi kupila pri sluzobnej ceste v DE. Co teraz ? Mozem to tam nechat bez zaplatenia ?
Odpovedať
fedra, to by som na tvojom mieste nerobila. naviaz kontakt s predajcom a skus sa dohodnut, ze po obojstrannej dohode kupu rusite.
Odpovedať
ok, jasne ze tam aspon napisem nejaky e-mail. Ale nie je za to nejaky postih alebo nieco take ....
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?