Svadobné nohavice pre nevestu. Čo vy na to?

Dobry den babenky Vam prajem a dufam, ze mi trosku pomozete... mam dilemu co na seba:) vymyslela som si chcem saty s rukavmi a nasla som az jedny ktore su len OK... a tak len tak so srandy som si vyskusala nohavice s koselou, ktora je posita koralkami a vyzera to velmi pekne aj sa v tom dobre citim... a tu je prave ten problem, svadba bude v kostole a ja stale nejako neviem, ci by to nebolo az moc netradicne... SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jbs :-D
Odpovedať
Kľudne si na seba daj čo sa ti páči a v čom sa cítiš dobre. Mohla by si dať foto do albumu. :-D
Odpovedať
jbs - ak nosis raz za cas aj sukne (teda nie si ich vysloveny odporca) tak by som bola za klasiku. nohavice su sice exoticke a netradicne, ale svadobne saty su svadobne saty. budes ich mat na sebe len raz v zivote (teda zo srdca ti to prajem, aby to bolo iba 1x). a to treba vyuzit;-) ked si budes pozerat fotky aj po rokoch, mozno si budes hryzt do pery, ze si nemala na sebe klasicke romanticke svadobne saty. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
jbs, take si mozes dat popolnoci ;-) mne sa tiez pacia nohavice s takou priehladnou vecou, no mam to v albume, tak som to vyriesila tak ze to si dam popolnoci, na svadbu urcite klasicke saty, ten pocit princeznej v nohaviciach mat nebudes ;-)
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
je expertka, no to je ono co chcem ako popolnocne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak ak cirk. ceremónia, tak saty. úradne, by to bolo pekné, ale ja by som ti poradila: krásne saty a dlhý závoj- to vyzerá vzdy super a foto bude paráda!! droby má tiez dobrú mysl. ako (po)redový outfit by to bolo velmi elegantné.?
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som jednu svadbu videla kde "nevesta" bola s nohaviciach a myslím že to bolo hrozné. nemusí to byť róba alebo čo ja viem čo ale myslím že k svadbe tá sukňa proste ide. aspoň teda na obrad.
Odpovedať
Profilova fotka
ak radsej nosis nohavice a hlavne sa v nich lepsie citis, kludne si ich daj. nepozeraj sa na to, ze take saty, suknu si v zivote neoblecies ;-) vsak keby si si ju chcela obliect, tak neuvazujes nad nohavicami aj na svadbe, nie? no a ci sa to patri alebo nie? existuje sice nejaky suhrn predpisov zvany etiketa, kde sa hovori aj o vhodnom obleceni, ale ak nebudes mat vyslovne formalnu svadbu so 150 ludmi a nechces 30m zavoj...... aj nohavicove kostymi sa daju urobit nadherne. kristin - ja som videla 2 nevesty v nohaviciach a podla mna boli krajsie ako nevesty v satach
Odpovedať
tak teda zase neviem... =-) ;-( :-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jbs! si pekná zena, tak si daj saty!!!! v nohaviciach ta ten tvoj uvidí este ajajaj! ale ako princeznú si ta neviem o 10 r. predstavit!!!!! :-N takze: S A T Y ( len na jeden den a potom más pokoj!)
Odpovedať
jbs - ved nohavice si mozes dat po polnoci... byt tebou nevaham. ja som tiez premyslala nad kostymom, sice suknovym, ale kostymom a viem, ze moje rozhodnutie pre saty bolo spravne;-)
Odpovedať
ja som bola teraz v sobotu na svadbe. ako sme cakali pred kostolom na gratulacie novomanzelom prisla za nami dalsia svadba. Nevesta bola v nohavciach, najskor som ani nezaregistrovala nejaku nevestu, az kym som sa nepozrela druhy krat. Vies nejako mi to nerezalo...Ak sa ides vydavat prvy krat vyber si krasne saticky, ktore podskrtnu tvoju zenskost a toje vnady 8-) . Nohavice su priliz "obycajne". Avsak ak si typ cloveka, ktory nema rad prilis vela humbuku okolo seba (tomu sa vsak ako nevesta nevyhnes) oblec si nohavice...
Odpovedať
Článok sa načítava...
rozhodne saty, ked nechces klasicky styl, stale si mozes zvolit nieco pohodlnejsie, modernejsie ale nohavice sa mi tam nejako nehodia, potom po polnoci sa uz mozes prezliect aj do nohavic, to som videla u viacerych neviest, ale obrad, fotenie urcite v satach
Odpovedať
Tak ste ma prehovorili a hura naspat do salonov... hladat nejake tie saty aby podrthli "moje vnady"... a teraz mam este jeden problem, ako s fotenim... kedy sa vy fotite na svadbe aby ste mali aj tzv "umelecke fotky" a pritom Vas zenich nemoze vidiet pred obradom v svadobnych satach a potom je obrat a hostina a prvy tanec a potom uz je vonku tma.... normalne som z toho zmatena, clovek by nepovedal kolko je tu technickej pripravy, ako to baby zvladate, ze ste vsetky take krasne nevesty s krasnymi fotkami a vsetkym ostatnym?
Odpovedať
jbs - toto je uz ina tema, skus pohladat... a myslim, ze s tymi satami si sa rozhodla spravne ;-)
Odpovedať
tuto je co-to o foteni: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
aj ja som videla nevestu v nohaviciach a celkom sa mi to páčilo, takže si myslím že každý má mať to oblečené v čom sa dobre cíti, lebo je to jeho deň :-) ;-) a či ja budem mať nohavice alebo šaty, sukňu to na mojom vzťahu k partnerovi nič nezmení :-) ;-)
Odpovedať
to mas teda pravdu ved ono to nejako vzdy dopadne...:-) a dakujem za referencie idem citat...
Odpovedať
na svadbe ináč aj ja rozmýšľam o nohavicom kostýme, takže uvidím aký zoženiem a keď sa v ňom budem cítiť dobre tak ma nikto nepresvedčí aby som si zobrala šaty :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?