Svadba bude o rok v októbri. Je skoro na kúpu šiat?

Vybrala som si totiž jedny a bojím sa, že mi ich niekto vyfukne :D
Odpovedať
no ja som si jedny kupila 8mes pred svadbou a druhe 6mes :D lebo sa mi zapacili ine... ak sa t tieto pacia co sisi vybrala tak si ich mozes rezervovat ale nesmies nic pozeat ine lebo na tejto stranke sa tolko veeeela peknych veci ukaze ze je fakt tazke sa rozhodnut :D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) Ja som mala presnu predstavu siat, take som nasla hned v prvom salone a okamzite som si ich aj kupila :D Svadba bude v septembri a uz teraz mam saty doma :)
Odpovedať
ja som si menila šaty mesiac pred svadbou (pol roka som mala zarezervované iné) :-)
Odpovedať
ja som si kúpila šaty asi dva mesiace pred svadbou a asi tri týždne pred ňou som sa rozhodla, že chcem iné. za rok si to ešte xkrát rozmyslíš...
Odpovedať
šaty som si kúpila v júni a svadba bude v novembri....stáli ma len 85 eur a neľutujem kúpu,sadnú mi a sú krásne a priznám,že ma trochu hreje pri srdci,že to bola výhodná kúpa :) ...ale preventívne už odvtedy nepozerám iné,aby som neľutovala,lebo si myslím,že my ženy sme tvory večne nespokojné a vždy sa môže pritrafiť niečo krajšie,lepšie.
Odpovedať
Profilova fotka
@andrejka2424 a kde si kupovala saty?my chystame tiez svadbu na september ale uz teraz zacinam zhanat a pozerat ... :-)
Odpovedať
Tu,cez moja svadba na bazári.Sú bez známok použitia,budú druhý krát použité a dokonca zvládli opratie v práčke,lebo sa mi nechcelo dávať 20 eur za čistiareň.Vyčistené boli,ale tento týžden som ich ešte prala v perwole white,aby pekne voňali a všetko v poho.Ale odporúčam z pro shopov Nataliu zo svidníka,šijú na mieru šaty,aj keď tam by som radšej šla osobne,aby ma pomerali,lebo mám od nich bolero,ale mi nesadlo...ale pekné,ani vysoké ceny nemajú.
Odpovedať
@evka64 do svadby máš este ďaleko nekupuj podľa mna objavis krajsie na rok lebo vtedy vyjdu nove kolekcie. A bude ta mrzieť ze si vyhodila eura. Pozri si aj na stranke Jadei pre insipraciu.
Odpovedať
ja som si kupila rok pred svadbou a uz som ani nemala zaujem si obzerat ine :-)
Odpovedať
ja som si kupila saty 11 mesiacov pred svadbou, boli nadherne, /trocha sa odlisovali od klasickych siat, preto ma oslovili/ a za super cenu. musim povedat, ze svadobne saty som obzerala dalej, ale ziadne sa mi tak nepacili ako tie moje :-)
Odpovedať
Profilova fotka
svadbu mame v septembri a šaty mám už doma :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som ich už objednala a už iné nechcem, ak budu také ako na obrázku, budem maximálne spokojná :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?