Sú vhodné svadobné šaty na civilný obrad s 20 ľuďmi?

Profilova fotka
Ahojte,chcem sa spytat ci je vhodne dat si svadobne saty,ked mame svadbu na urade a potom spolocny obed s najblizsou rodinou- asi 20 ludi? alebo su lepsie nejake spolocenske saty v bielej farbe?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola kamarátke takto na svadbe a mala svadobné šaty :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tento krasny moment by si mala nevesticka obliect, co jej srdce raci, ked su vysnivane svadobne, tak aj trebars na svadbu s 4 ludmi :)))
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my budeme mať takú istú svadbu a tiež neviem aké šaty by som mala mať? :-) tak som začala pozerať také jednoduché svadobné... lebo také obrovské princezničkovské sa mi zdajú čudné na takú mini svadbu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby je to vaš den, kludne si dajte svadobne, a ak zozeniete take jednoducjšie, o to lepšie :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievčatá... ja som síce nemala až takú mini svadbu, ale tiež som zo začiatku chcela nejaké biele spoločenské šaty, nakoniec som skončila v obrovských princezničkovských, boli úžasné... no ale iné som chcela :D sú aj svadobné šaty krátke, alebo na spôsob 60-70tych rokoch. ja som také moc chcela ale nenašla som to v okolí, tak myslím že také by vôbec nepôsobili princezničkovsko a obrovsky pri menšej svadbe :) niečo takéto mám na mysli: http://najsvadobnesaty.sk/sk/12-svado...
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat presne tak isto, nas je dokopy len 12 ludi. Len problem je ze kratke svadobne je problem zohnat. V pozicovniach ich nemaju a v obchode som tiez nikde nevidela. A v klasickych dlhych by som si pripadala smiesne ked to budeme mat len ako obed.
Odpovedať
nas bolo 14 a nemyslim si, ze som vyzerala divne vo svadobnych satach, ved som bola nevesta :-D
Odpovedať
Samozrejme ze si daj svadobne a preco nie aj dlhe? ;-) Je to uplne vhodne, nemusis mat pochybnosti, ved si nevesta a je jedno kolko ludi potom sedi v restike ci 20 ci 50 :-N , ide o ten obrad samotny :-) Je skoda sa ochudobnit o tento zazitok byt nevestou v krasnych satach, ved spolocenske si oblecies x krat za zivot na plesy ci ine spolocenske udalosti :-) a svadobne (snad :-D ) len raz ;-) :-) Ved nemusis si davat tortove, je tolko inych krasnych modelov, pripadne si daj usit a spolocenske nechaj na inokedy :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kocky take mam. Kremove, kratke, baletkovska tylova sukna, su to kratke svadobne, ja som ich mala na sebe len 1x asi 3 hodiny,pouzila som ich ako posvadobne. Ak by ste chceli poslem fotky :)
Odpovedať
coby boli smiesne dlhe saty, pokojne si daj dlhe, ved je to jedinecna udalost
Odpovedať
ja som si našla krásne biele dlhé čipkované v bon prixe, nie sú svadobné alé sú úžasné a bude nás dokopy 10, ja celkovo sa v tých princeznovských šatách necítim dobre, tak som hľadala niečo jednoduché
Odpovedať
Profilova fotka
daj si čo chceš! podľa seba! aj princeznovské s 3 metrovou vlečkou!! :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
určite sú vhodné svadobné aj pri obrade na urade :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mat tiez na urade s rodinou cca 12dosp a 3deti a neakor o 20tej pridu kamarati tych bude viac cca 23os ale ani na sekundu som nerozmyslala ake saty volit jednoznacne klasicke svadobne som predsa NEVESTA a nie svedok,host :)) svadba je len raz a netreba riesit ako to bude vyzerat ci sa to hodi ci nie podstatne je co chces ty!!
Odpovedať
Profilova fotka
jasné ze sú vhodné. ja budem mat tiez na úrade, a budem mat svadobné saty s vleckou a s 2,5 m-závojom ;)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Určite biele, Ak nechceš princeznovské s dlhou vlečkou a závojom, tak si kúp nejaké jednoduché biele,alebo retro...
Odpovedať
Jasné áno pekne si daj nevestovské nič nepokazíš je to tvoja svadba, či hostí veľa alebo málo to je jedno
Odpovedať
Profilova fotka
Samozrejme aj mi sme mali uplne neobvikle saty a bolo to ok
Odpovedať
Určite áno! Stále je to predsa výnimočný a veľmi slávnostný deň
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?