Sú tieto šaty vhodné ako svadobné?

ahojte. chcela by som sa opytat. na saty (vid obrazok) ci sa hodia za svadobne (boli najdene v kategorii svadobnych), ci vam nepripadaju take obycajne a ci by sa k nim hodil zavoj. za kazdy nazor dakujem :)
Odpovedať
1
2
dost zalezi na celkovom style svadby a na tom, co chces ty....ak nie si vyslovene princeznovsky korzetovy typ, tak preco nie? ale na tradicnu svadbu (co je u mna kostol/zamok a aspon 80 ludi) sa mi nezdaju velmi vhodne - mozes byt zatienena honosnejsou hostkou...v kazdom pripade by som ti doporucila podobny typ vyskusat (aj so zavojom), aby si nebola sklamana...my sme mali malu svadbu v rodinnom penzione a uvolnenej atmosfere, chcela som jednoduche anticke saty, ale vyzerala som v nich straaasne....tak bol korzet a spokojnost :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa velmi pacia. Ja nie som velmi "zavojova", tak neviem, ale saty su velmi pekne. Asi fakt, keby si bola dakde na zamku, tam si to pyta tie princeznovske. Ale inak si ich viem predstavit.
Odpovedať
bude to 50 ludi v takom penzione. taka moderna stylova svadba skoro vez tradicii, ale bohuzial su zo stranky najspolocenskesaty.sk a nie su na nich dobre recenzie ako zistujem :(
Odpovedať
nie tieto saty sa nehodia ako svadobne............ mysli aj na krasne fotky s manzelikom
Odpovedať
Profilova fotka
@livulienka Podla mna su nadherne a na mensiu svadbu v pohode. Nie su tuctove ako mnohe ine. Ale podla mna sa k nim zavoj asi velmi hodit nebude. Ale pravda moze byt aj to, co hovri bajana, ze takyto styl nemusi kazdemu pristat, alebo ze na obrazku mozu vyzerat lepsie ako v skutocnosti. Ale ved veci kupene na internete sa daju do rad dni aj bezdovodne vratit, nie? Aspon ja v tom zijem. Tak si ich v dostatocnom predstihu kup, ked tak ich vratis a vyberies si nieco ine.
Odpovedať
Podla mna na mensiu svadbu v lete ako stvorene :) a viem si k nim aj nejaky jemny zavoj predstavit. Ale tiez by som ich objednala skor, ak by boli zle aby si mala cas pohladat ine.
Odpovedať
Profilova fotka
ja si myslím, že na tvoju svadbu je najvhodnejšie to, čo sa páči tebe a nie ostatným :-) a myslím si že na 3. august sú úplne ideálne, ale skôr by som s nim dala iba nejaký kvet do vlasov ;-)
Odpovedať
presne tak, ak sa páčia tebe, nemusíš sa pýtať ostatných ;-) jednoducho, ak tebe padli do oka, tak si ich objednaj a ak ti sadnú, tak máš svadobné šaty a hotovo :-) to, či sa páčia Marienke z Hornej-Dolnej, riešiť nemusíš :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@livulienka rozhodne ANO !! ja som tvrdy zastanca nezvycajnych siat :-) su krasne ale zavoj si nedavaj.
Odpovedať
@livulienka všetky šaty sú vhodné, ak sa tebe páčia... nejde o to či sú honosné, alebo originál svadobné, ale o to aby si sa ty v nich cítila krásna...
Odpovedať
Ahoj, smiem sa spýtať kde si tie šaty zohnala? na akej stránke alebo v akom katalógu? lebo sú veľmi krásne, úplne vystihli moju predstavu jednoduchých svadobných šiat:)
Odpovedať
Aj ked su jednoduche su naozaj veľmi pekne a podľa mňa na svadbu ako stvorené, ak teda nemáš predstavu nejakých "princeznovských a Sladkých šiat".
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Áno, sú super!!!
Odpovedať
Profilova fotka
v pohodičke :)
Odpovedať
su krasne, ale bez zavoja ;) @livulienka
Odpovedať
nadherne ale ja by som si ich aj vedela predstavit s takym lahkym, jemnym zavojom, ktory by bol tak isto dlhy ako saty alebo trosku dlhsi, takym bez ozdob a cipiek a lemov, ktory by len tomu dodal taku lahkost a neznost...ale to je moj nazor, kazdopadne su super!! :)
Odpovedať
dakujem baby. su zo stranky najspolocenskesaty.sk ale ako som pisala nie je na tu stranku dobry ohlas :( tak vaham, potom som nasla krasne aj na simple-choice.sk
Odpovedať
Profilova fotka
krásnučké :) fakt také letné :) ja by som ich brala, ale bez závoja :)
Odpovedať
Su nadherne fakt! ;-)
Odpovedať
Urcite sa hodia,, aj zavoj. Ja by som k nim zvolila dlhy katedralovy zavoj, ale zavisi od typu, stylu svadby a toho, co sa Tebe paci.
Odpovedať
@livulienka zo stránky najspolocenskesaty si vobec neobjednávaj-mám velmi zlé skusenosti...
Odpovedať
Profilova fotka
tie saty su krasne... ale tiez ti nedoporucim od nich kupovat saty... ja osobne som nastastie do nich nekupovala, ale jedn saty som od nich skusala...a nic moc.... spodok uzasny, velkost sedela.. ale prsia mi akosi ledva zakrili bradavky :) takze velke sklamanie :) teraz sa na tom len smejem.... je tolko krasnych siat takehoto stylu, len hladaj dalej :)
Odpovedať
kazdy ma svoj vkus, preto je tazke sa pytat... ja by som si ich nedala, ale pokial sa tebe pacia, tak NEVAHAJ :-D :-D :-D
Odpovedať
Ahoj, jasne, ze tie saty sa hodia aj na svadbu...Teda podla mna urcite... Kazda sme iny typ a treba vybrat take, ktore vyjadria osobnost kazdej jednej...Mne osobne sa velmi pacia:)
Odpovedať
Profilova fotka
@livulienka vybrala si krásné svadobné šaty zdobené ručne vyrábanými motýľmi. Tieto šaty predávame aj v našom salone Pretty Woman. Sme síce česká firma, ale bežne dodávame aj na Slovensko a doprava je ZDARMA.
Odpovedať
@livulienka obyčajné? blázniš? konečne žiadne príšerné salónov tuctovky !!!!!
Odpovedať
Uz sie tie svad.saty vyskusala%
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mh-svadba.sk/mh-svadba/esh... skus aj tu pozriet :)
Odpovedať
@elysee35 nie neskusala, maju ich len v onlineshopoch @alisael dakujem popozeram. mas skusenost?
Odpovedať
@livulienka tie satky su skvele - ovela lepsie ako vacsina svadobnych siat :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?