Sú svadobné šaty Primavera pekné a sedia na postave?

Profilova fotka
Ahojte baby, mala niektorá z Vás šaty Primavera? chcela by som ich vidiet ako padnú na postave a nielen na modelke. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@adka89 Ja som ich mala vybrate - vo stvrtok pred svadbou, ked som sla na poslednu skusku, tak som ich vymenila za Emily a bola to najlepsia vec, aku som mohla urobit...pripnutie vlecky bolo totiz vyriesene uplne katastrofalne - vyzerala som, akoby mi pridali stan na ritku - kedze vlecka sa pripina na pozadie zvonka na asi tri gombiky (v salone v nitre to vyriesili takto) a vyzerako to hrozne - skoro sa mi chcelo plakat (videla som to prvykrat, kedze v case zajednania este nemali doriesene, ako vlecku vypnut)- ale nastastie mi ich vymenili bez slovicka a s usmevom na tvari mi ponukli volne saty. Co sa tyka padnutia na postavu - tam je to super, krasne zostihnluju, sedia uplne perfektne...takze uz som tu radila aj inym dievcatam, ktore primavery chceli - nech si ich nezajednavaju bez toho, aby videli pripnutie vlecky - aby sa vyhli sklamaniu :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
ahoj ja som si skušala primavery, kukni album, ale co ja viem, mne neurobili peknu postavu :(
Odpovedať
Profilova fotka
@adka89 ahoj ja som si skušala primavery, kukni album, ale co ja viem, mne neurobili peknu postavu :(
Odpovedať
Profilova fotka
@monulkava Saty, ktore ste skusali a ktore sa podobaju na Primaveru, nie su original Primavera od Maggie Sottero. Salon si zrejme dal usit napodobneninu a preto Vam nesedie pekne. Saty Tiana su uz original, hned to vidno a krasne Vas formuju. Preste o tom je rozdiel medzi originalom a padelkom. Original Primavera sedia nadherne, robia velmi peknu postavu. Pozrite si ich na nasej modelke z vystavy.
Odpovedať
ja som si ich skusala v Brne.. Boli skusane milionkrat a neboli uz cisto nove. Ak by boli nove a biele (tieto su diamantova biela), tak by vyzerali stokrat lepsie. Su lahke a napriek tomu, ze nemam velke prsia, tie saty to poriesili za mna. Moj problem je, ze mam sirsie boky a v nich to bohuzial vyniklo. Nakoniec som sa rozhodla pre ine, ale mat uzsie boky, tak beriem aj Primavery.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?