Strih šiat na nízku postavu s nie ideálnymi mierami

Ahoj kocky,nazory alebo skusenosti s typom siat (vid.obrazok) pre mna 155cm a vaha..nad 65kg :) dakujem
Odpovedať
saty su krasne....ale myslim, ze by sa Ti hodil iny strich siat...to je lepsie si vyskusat a sama uvidis ako sa v nich budes citit...ja som zvolila saty vpredu kratke a vzadu dlhe :-)
Odpovedať
zalezi od typu postavy, ja mam 156 uzky pas a le prsia to mam mam podobne saty, ale ak ti mam uprimne povedat a poradit, chod do pozicovne a skus si styl siat ver mi nemusia ti sadnut tak ako si zelas, budes ta stastna ak ti sadnu na prvy sup saty, ale ja som vyskusala asi 50 siat jedny boli super drahe vybrala som si tie druhee a ver mi, dolezite ako ti sadnu, nepotrebujes vyzerat ako tuctova princezna, ale tak ako ked ta zenich uvidi a padne pred tebou na kolena, ze nic v zivote krajsie nestretol, ver mi ja somm si kupila saty v polsku bol moj chalan a ja som si musela vybrat model doslova, lebo nik mi nebol ochotny skratit v pozicovniach, ja by som si kuila alebo jedine sit, ja som chcela podobne saty toto je styl princezka ja mam tiez ten styl, zober kamosku zo sebou a dobra krajcirka alebo predavacka by ti mala poradit, ja mam niecco podobne len s tym ze mam v strede urobenu ako keby cesticku a tam mam nasite cipky,krajky a tyl a este jedno davaj si pozor na tyl velmi rad sa trha nestoji to zato ver mi
Odpovedať
@spidycek teiz tak vravim nech vyskusa, lebo su krasne nieco podobne idem mat ja, ale ja som pred tymito vyskusala 50 kym mi sadli styl princezky nech skusa styly a pdla nich sa radi
Odpovedať
dakujem kocky :) no,asi hej,pojdem skusat lebo cim viac ich na nete pozeram,tym menej sa mi chce vydavat :-D radsej to necham na lasku na prve oblecenie :-)
Odpovedať
Ahojky, ako uz spominala julischen, zalezi od postavy. Ja som mala vytipovane uplne ine saty a nakoniec, tie, ktore mi sadli, boli princeznickovske. Ja som ich mala pozicane v salone Nicole a babeny mi ich tam bez problemov upravili. Akurat som mala o 4 kg na sebe naviac, kedze to bola suknicka na suknicke ale zvladlo sa to vsetko v pohode :-)
Odpovedať
@mvjf ono sa hovori, ze saty s velkou suknou znizuju, ale neviem ci je to celkom tak. Ja som tiez nie velmi vysoka, ale kedze moj manzel je, nechcela som pri nom posobit malo, tak som radsej zvolila saty do A - ziadnu velku suknu. A podarilo sa. teda aspon myslim.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja som mala na svojej svadbe take podobné šaty ako su tie na obrázku a bola som spokojna teraz ich predávam Renulkas.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?