Stratena cudzinka hlada (naozaj) jednoduche saty

Ahojte, som uz zufala klakackami cez svadobne stranki... mozete odporucit' salon gde najdem jednoduche saty w takim to style? Idealne BA alebo TT.
Odpovedať
Skús sa pozrieť na stránku https://www.facebook.com/fashionsos1/ Ako si všímam, v tomto salóne preferujú jednoduché, čisté línie. Veľa šťastia pri hľadaní šiat.
Odpovedať
@silvi70 dakujem, ale vyzera ze je to len pozicovnia (ci zle som to pochopila?). Svadbu budem v zahranci, takze mozem siaty vratit az o 3 tyzdne
Odpovedať
Myslím si, že stojí za pokus zavolať dievčatám zo salónu - z recenzií viem, že sú milé a ústretové, určite niečo spolu vymyslíte ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
A kde v zahraničí si? Pozri si svadobné šaty od Phase Eight, možno by sa ti trafili do vkusu. Sú všelikde, od najbližšie asi v Taliansku, UK, Belgicku a Írsku. http://www.phase-eight.com/
Odpovedať
@cudzinka88 tak treba si zavolať pekne do salónu. V niektorých sú ochotné baby, ktoré by ti aj cez telefón poradili, aké tam majú a či tam aspoň približne majú také, aké by si ty chcela. Avšak ja by som ti možno poradila aj tú variantu, že si ich dať ušiť. Keďže chceš jednoduché, nebude treba ani veľa skúšok a myslím, že by ťa aj lacnejšie vyšli
Odpovedať
Profilova fotka
Čo poviete na tieto? Ligotavé pásiky sa dajú jednoducho odstrániť, resp. ich vie výrobca dodať i bez nich.... Vyskúšať/kúpiť/požičať si ich môžete v Salóne Weda v Ba ;-)
Odpovedať
ten napad co dala edina by vobec nemusel byt zly aj ked podla nich mozu jednoduche saty vyzerat uplne inak ako si ich ty predstavujes. mne este napadlo, ze s vacsinou salonov sa uz teraz da komunikovat aj cez fb alebo cez mail takze im mozes poslat obrazok aku by si mala priblizne predstavu a mozu ti aj takto povedat ci nieco take maju. ale ak mas takuto konkretnu predstavu tak mozno si budes musiet po ne ist aj niekam dalej :-)
Odpovedať
no je to nieco uplne ine ako vidat na svadbach, to treba uznat, no ak mas zaujem o jednoduchcsie saty v takomto style, mozno by som skusila porozmyslat aj nad takou variantou, ze by si si ich mohla dat aj usit. podla mna by ta cenovo mohli vyjst tolko, co das za pozicanie alebo kupu. asi by som to byt na tvojom mieste spravila tak ;-)
Odpovedať
pozri na Lulu & Anna, tam si jednoduché vybrala moje dcéra a baby sú super, určite sa dohodnete..
Odpovedať
Dakujem vsetkim za rady, skusim napisat zopar maili do salonov. Estie mna napadlo ze aj ked take saty sa mi pacia, nie musia sa chodit mojej postave. Som sice stihla, ale niska a mam zadok. Cas to ist vyskusat :)
Odpovedať
@cudzinka88 tak veru ako vravis. samotna skuska siat je predsa len na nieco dobra, lebo inak proste neuvidis, ci sa ti saty hodia k postave, a ci sa v nich vobec budes pacit sama sebe a dobre citit. o to predsa ide v prvom rade. najprv by som si saty vyskusala a potom by som uz len hladala mozno teda podla ceny
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?