Spoločenské šaty č34. Kde sa dajú na Slovensku zohnať?

Viiete mi poradit, kde su nejake obchody na slovensku so spolocenskymi satami, potrebujem na prezlecenie a neviem zohnat c 34 a svadbu mame uz o dva tyzdne.
Odpovedať
nooo takc su nastastie stovky... Bratislava pri Alzbetke, na konci obchodnej, Carrefour na Panonskej, v pasazi medzi Tesco Kamenne a gymnazium, taktiez v Luxorke, myslim, neviem, nenapada mi... Odkial si???
Odpovedať
ahoj, přesunula jsem vaše téma do sekce Svatební oblečení, kam patří. zároveň jsem ho změnila pouze na slovenskou verzi, pochybuji, že by vám někdo na českých stránkách poradil se slovenskými obchody - není to vyloučené, ale na slovenských stránkách to bude lepší. díky za pochopení.
Odpovedať
lia neviem kde presne hladas obchody, ci v rimavskej alebo vinej lokalite ale minimalne pouzi vyhladavac a nasledne ak nenajdes, musis specifikovat lokaciu ;-) http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Ja osobne mam tiez velkost 34 a uz som pochodila straaasne vela obchodov hlavne v Bratislave, a velmi malo z nich ma viac ako 1 saty v mojej velkosti. Preto som bola v Prahe a tam som si kupila, ale nie dlhe, su to skor koktailove saty. Kupila som ich v Palaci Flora v takom nenapadnom obchode. Potom v BA radim aj pozicovnu a predaj spolocenskych siat na Trnavke, salon BB,
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?