Skúsenosti so šitím svadobných šiat

ahojte, máte dobré skúsenosti s ušitím svadobných šiat? nemyslím teraz cez internet, že zadám miery a pošlem obrázok. to som videla viac šiat a nepáčilo sa mi, ako vyzerali v skutočnosti. mám na mysli dať si na slovensku ušiť niekomu šaty, chodiť na skúšky,... chcela by som si dať ušiť šaty, najlepšie u nejakého/nejakej menej známej módnej návrhárky(pretože to chcem tak do 300-350 eur), alebo proste niekoho, kto to ušije ozaj dobre a kvalitne podľa obrázka. možno nejaké salóny, ktoré sa tým zaoberajú. vedeli by ste mi aj niekoho konkrétneho poradiť? v okolí Nitry, Ba, Trenčín alebo niečo po ceste na tieto smery.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si dala sit saty cez svadobny salon z Hurbanova. Siju ich vsak v madarsku. Saty boli na 80% totozne s obrazkom. Spokojna som bola nakolko mi neslo presne o kopiu ale ale o strih. Vid moj album.
Odpovedať
Profilova fotka
skus salon fany v Ba, ja mam cez nich. Vyskusane u nich a potom usite na mieru. A za 399 eur
Odpovedať
@majusqa77 a šijú akékoľvek podla obrázka? alebo len ušijú na mieru také modely, aké tam majú.
Odpovedať
@sovicka333 to mi je jasné, určte sú tie fotky aj počítačovo upravované. len ja chcem šaty, ktoré v salónoch asi vôbec nemajú. ak bude aspoň strih rovnaký a materiál podobný, tak by to bolo fajn. u mňa je problém aj s výškou(mám 152cm), takže aj kvôli tomu by som mala v salónoch asi dosť obmedzený výber. no a dávala som si raz šiť šaty a síce boli pekné, ale dosť bolo vidieť, že to je taká domáca práca. preto by som chcela niekoho, kto šije trochu profesionálnejšie.
Odpovedať
Profilova fotka
@verra66 ja som mala saty od mod. navrhara Roberta Bartolena, je velmi sikovny ,ale neviem , ci ti usije presne podla obrazku, skor ti usije presne to, co mu opises, on ti navrhne saty podla tvojich predstav (podla mna ziaden modny navrhar nespravi kopiu uz existujucich siat), problem ,ale asi bude s cenou, lebo ta hlavne zavisi od pouziteho materialu, narocnosti strihu apod. ale kvalitu ma naozaj velmi dobru, ja som bola velmi spokojna
Odpovedať
@cappucinko nemusela by to byť presná kópia. idem mi skôr o vrch a spodok už ako by on navrhol k mojej postave. čo sa materiálu týka, myslíš, že by mi vyšiel v ústrety, keby poviem, že nechcem príliš drahé šaty? lebo dá sa kúpiť látka kvalitnejšia a menej kvalitná. no a ak tie šaty budem mať na sebe raz.... teba koľko vyšli šaty?
Odpovedať
Profilova fotka
@verra66 mna vysli vela (IP) , ale ja som mala hodvad a pravu fr. krajku a zase musis ratat aj robotu a to, ze je to navrhnute priamo na teba a ze je to vlastne original :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@verra66 videla si tieto? ja by som rozhodne nevahala...vyzeraju velmi dobre : http://www.mojasvadba.sk/shopy/predaj...
Odpovedať
@petronellynka áno, videla. veľmi nad tým rozmýšlam. škoda, že tam na porovnanie nie sú obrázky predlôh. ale aj takto to vyzerá dobre. ja sa len bojím, že môj prípad bude výnimka, dám za šaty 350 eur a nebudú sa mi páčiť, lebo budú iné ako by som chcela. prípadne keď mi prídu a oblečiem si ich tak zistím, že mne sa taký strih vôbec nehodí. predsa len keby chodím na skúšky ku krajčírke, tak ju viem usmerniť, čo má zmeniť. ale uvažujem dosť aj nad touto možnosťou.
Odpovedať
Profilova fotka
@verra66 No co sa tyka strihu tak toodporucam ist do salonu a tam si poskusat saty aby sa sa rozhodla pre strih...saty asi nikdy nebudu identicke s obrazkom ale tieto sa mi zdaju kvalitne usite. Ona je to risk takto kupovat saty ale ja som si dala sit a spokojna som bola..samozrejme ze sa stane ze uvidis ine saty a budes si hovorit ze si si mala vybrat tie ( to sa mi stalo vela krat :-)) ale nakoniec som bola spokojna s tymi svojimi...Ale tieto by som sa asi nebala objednat nakolko tie fotky vyzeraju velmi dobre...samozrejme je to na tebe..len som chcela pomoct
Odpovedať
@petronellynka áno, skúšať pôjdem aj tak. len keď mne sa páčia také netypické šaty. od toho výrobcu vraj majú v salóne Nicole v Ba. ale určite tam nemajú tie, čo sa mi páčia, lebo to je dosť stará kolekcia. a ešte otázka, pozerala si viacero jej šiat? má aj také šaty, čo nie sú lesklé, ale celé akoby z krajky? ešte aj farbu nechcem bielu, ale slonovinovú.
Odpovedať
Článok sa načítava...
pridám aj link, ale neviem ako to je tu, či mi ho nezrušia :) http://bellzandwhistlezblog.blogspot.... model Hesperides, prípadne Euridice.
Odpovedať
Profilova fotka
@verra66 ja som pozerala vsetky co ma v ponuke a myslim si ze nebude problem ked jej das fotku aj popis...ale to je uz na tebe a na dohode so salonom...mne v Hubranove bez problem usili saty ktore som na svk nenasla a dorobili mi tam detaily podla mojho zelania..tak neviem preco by mal byt prolem..ako hovorim je to vec hodody..ved tam zavolaj a opytaj sa..za to nic nedas
Odpovedať
Profilova fotka
@verra66 oboje su krasne...len kvalitna cipka bude asi trochu drahsia..ale ako hovorim spytaj sa a uvidis
Odpovedať
@petronellynka hej hej. skúsim sa aj v salóne spýtať, aj isifu budem kontaktovať a uvidím. ďakujem za rady, dúfam že nech to už dopadne akokoľvek, tak s výsledkom budem spokojná :)
Odpovedať
Profilova fotka
verra66 Ak chceš mať originalne ušite na mieru šaty, priď k nám. Spolu vymyslime niečo zaujimave.
Odpovedať
ja mam len tie najlepsie skusenosti so sitim satociek, dala som si ich sit do jedneho krajcirskeho salonu. a normalne som ich chodila aj skusat. A ked som videla vysledok: skvele, novucke, cistucke a presne na mna :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?