Skúsenosti so šatami zo stránky prettydresses

Ahojte, ma niektora z vas skusenosti s kupou siat z tejto stranky? Ak ano, ako ste s nimi spokojne? Velkosti sedia podla tych tabuliek, co tam maju uvedene? Velmi sa mi pacia saty z tejto stranky a ceny su tiez viac ako dobre, preto ma zaujima, ci su aj v skutocnosti take, ako na obrazkoch, ci su kvalitne a podobne. Vopred dakujem za odpovede :-)
Odpovedať
1
2
@ciusinka ja saty len odporucam.. velkosti podla mna sedia.. ja nosim L a aj mi L sedi... na jedno vsak chcem upozornit - ak si vysoka nad 170cm, treba pozerat saty s dlzkou 152cm a dlhsie.. :-) inak ti budu kratke..
Odpovedať
@katmi Dakujem za skusenost, ja mam nastastie len 168 cm ;-) ale dakujem za info, pretoze aj kamaratka nad nimi rozmysla a ona je dost vysoka a presne tej dlzky sa bala, lebo na obrazkoch vyzeraju saty na modelke vzdy dlhe, ale rozdiely v dlzkach su aj 20 cm.. A mozem sa spytat, ktore si si kupila? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ciusinka aj ja môžem šaty od nich len odporučiť:) objednala som si od nich model 09311, nakoľko som vysoká 175 cm a tieto boli jedny z tých dlhších..šaty mi ale úplne sadli a sú neskutočne krásne a veľmi dobre sa nosia..už rozmýšľam aj nad ďalšími, nakoľko cena všetkých šiat je na 1*:)
Odpovedať
@ciusinka ja mam model 9263.. a ako hovori aj @hanka7951 su naozaj za vybornu cenu a material je tiez 100%.. ja mam este tu vyhodu, ze mozem ist do predajne, nakolko byvame blizko.. :-)
Odpovedať
@hanka7951 @katmi super, tak to ste ma velmi potesili :-) ja rozmyslam nad tymito: http://www.prettydresses.sk/prettydre... Ma to byt na otcovu oslavu 50-ky a na jednu svadbu, co ideme znamym, myslite, ze to bude vhodne na tu svadbu? Ked su take biele..Lebo v ziadnom pripade nechcem, aby sa nevesta kvoli mne citila blbo, tak len ze ci sa podla vas podobaju na svadobne?
Odpovedať
@ciusinka krasne su.. a ked si taka malicka :-) tak by ti aj mohli byt na dlzku dobre... a co sa tyka tej svadby.. no hovori sa, ze by nikto z hosti nemal mat na sebe nic blede, resp. bledsie ako nevesta... ze lebo v tej den ma byt najkrajsia nevesta ;-) ale je tam to modre, tak neviem.. to zalezi na tebe... neskusala si pripadne pozriet aj daco ine??? maju tam nadherne bleducko zlte satky... alebo ine farby... skus popozerat :-)
Odpovedať
@ciusinka aj tieto su nadherne http://www.prettydresses.sk/prettydre...
Odpovedať
@ciusinka tieto som mala na mysli.. http://www.prettydresses.sk/prettydre... :-)
Odpovedať
@katmi Skusim este popozerat, dakujem :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@ciusinka nieje zaco :)
Odpovedať
@ladova to je ina stranka, aj ked maju saty Ever Pretty...takze nerobte tu zlu reklamu serioznej firme...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@ciusinka ak by si mala zaujem o saty, ever pretty alebo aj ine je aj mozne vyskusanie, saty sa nachadzaju v okoli Nitry :-) :-) Pozri si v mojom bazari co mam v ponuke Dakujem Jana :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
ahojte, prosím vás, nemá niektorá z vás náhodou tieto šaty http://www.prettydresses.sk/prettydre...
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tiez odtial satky,su nadherne ale som z tych nizsich a nosim cislo 38 al.M,mne nesedeli vobec,krajcirka mi ich musela upravit z kazdej strany a este aj skratit,ale stalo to za to,mali velky uspech :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ciusinka Ahoj , mam tieto saty doma........kupovala som ich od jednej baby, ktora ich predavala tu na moja svadba.....mne vobec nesadli, a tak ti ich mozem predat, ak by si chcela....niesu vobec nosene.
Odpovedať
Ahojte..:D ja mam zase naopak zlu skusenost so satami z tejto stranky..objednala som si cislo M, ktore obvykle nosim,,miera nesedela uplne presne iba v dlzke,ale tak mam znamu krajcirku a vedela som,ze mi ich upravi na moju dlzku..avsak ked mi saty prisli,farebne boli odlisne,farba bola bledsia ako na obrazku,ale mne to nevadilo..ale co bol hlavny problem,oni mi nie ze len na dlzke nesedeli(mala som 10 cm opätky a este isli 10 cm z dlzky isli dole),ale aj na prsiach,,jednoducho este by som sa tak do nich raz vosla..jediny rozmer,ktory mi sedel bol pod prsiami,kde bol zips..a ked by som si objednala cislo mensie,tak uz by som ich nezapla...takze neviem no,bud je to v mojej postave,alebo to bol zrovna zly strih.. Bolo to sice uz minuly rok, a tie saty myslim,ze uz ani na stranke nie su,ale tak to je iba moja skusenost.... Poznam ale babu,ktora si odtial objednala saty,a neviem ci si ich davala upravovat,no aspon na fotkach vyzerali na nej dobre. :D
Odpovedať
ahojte ja mam velmi dobre skusenosti s tymto obchodom,saty su krasne za dobru cenu jedny uz mam doma a vcera som si objednala akurat dalsie na vlastnu svadbu po polnoci.... Velkost sedi ja mam 34, ale meriam vyse 177cm.odporucam akurat davat pozor ked si citate popis siat a velkostne tabulky pod vybratymi satami pozorne citajte dlzku siat ak tam mate napr.130-150cm znamena to ze saty v predu su dlhe 130 cm a v zadu 150 cm.to som ja pri kupe prvych nevedela :-) inac vrele odporucam.seriozne jednanie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte.. Chcela by som sa niekoho z vas opytat, ci mate skusenost s satami pretty dresses...Meriam 177cm a saty maju dlzku 131 cm...nebudu mi kratke? Nechcem si objednat hlupost...dakujem... ;-)
Odpovedať
@jaja772 ja som tiež objednávala z tej stránky, síce mi šaty nesadli, ale sú pekné, dokonca mi ich aj upravovali, a rýclo ku mne dorazili :-) napriek tomu, že šaty nakoniec na svoju svadbu nevezmem, som bola spokojná :-)
Odpovedať
ja som si tiez objednavala saty, nosim velkost 44, podla tabulky som si objednala 42 a aj tak su mi velke a som v nich ako vo vreci. a su mi kratke - ja mam 176 cm a saty by mali mat 150 cm ale asi nemaju....no, snad sa budu dat nejak zuzit, s dlzkou uz nic neurobim tak budem v nich ako vyrastena :(
Odpovedať
Ahoj. aj ja by som si chcela obiednať šaty z tejto stránky ale sa bojím že nebudú vizerat tak ako na obrázku alebo mi nesadnu na velkoť, podla tabulky my mi malo byť akurát M. Nemáte niekto nieto saty? http://www.prettydresses.sk/prettydre... alebo podobne? :) Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky, ja som si z tejto stránky objednala tieto šaty: http://www.prettydresses.sk/prettydre... to čo mi prišlo domov, bola akurát tak lacná napodobenina hodná možno takých 5-10eur- bola som z toho hrozne nešťastná, lebo sa mi veľmi páčili na obrázku, ale v šatoch takých, aké mi boli zaslané poštou, by som sa hanbila ísť na svadbu najlepšej kamošky... šaty som preto vrátila a oni mi vrátili peniaze... z takejto skúsenosti viem, že ja by som si už šaty z tejto stránky neobjednala! (aj keď nemusia byť všetky také zlé...)
Odpovedať
Ja som bola osobne v ich kamennom obchode v Raslaviciach a kupila som si od nich saty. Boli pekne avsak nie vsetky saty mi sedeli velkostou. Ja nosim 40, niektore 38 mi boli velke,ine tesne...zalezi od strihu...kazdopadne ak by som potrebovala dalsie spolocenske saty urcite by som ich navstivila opat.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si objednala tiež, včera mi mali prísť a napísali mi len mail že mi ich nedodajú, dôvod neuviedli žiadny takže teraz musím rýchlo pozháňať niečo iné...takže ja už nikdy viac
Odpovedať
Ahojte.. :-) ja som si objednala saty z tejto stranky uz po druhykrat napriek tomu, ze som prvykrat spokojna nebola..verila som,ze ked sa dokladnejsie premeriam,saty budu sediet..a musim povedat,ze ani po druhykrat spokojna nie som..cislo 36,aj ked bezne nosim 38 mi bolo velke..dlzka dobra ale vrch bol siroky..takze dufam,ze po tretikrat uz takto neosprostiem a viac nebudem objednavat.. :-| este stastie,ze kamoska je krajcirka..:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Šaty jedna hrôza! Prišli mi min o 2 veľkosti väčšie -ako bolo uvedené v tabuľke. Materiál tak isto nezodpovedá tomu čo je v popise. NIKDY VIAC!!!
Odpovedať
@bobika25 @lucinkato Babule a kedy vám asi prišli šaty? Ja som objednavala 2.2 a stale nic a uz ma to zacina stvat. Viem, ze maju napisane 10 pracovnych dni (co uz je) maximalne 16, ale nepride mi to na tuto dobu a eshop normalne. A pisala som im cez ten kontaktny formular priamo pri mojej objednavke, kedy by som mohla cakat saty a za tri dni ani nezareagovali... Uz tam asi nikdy nic neobjednam :-/
Odpovedať
No ja uz neviem presne,ale myslim,ze viac nez ta cakacia doba to nebolo..:-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?