Skúsenosti s predajom šiat cez ebay

Čaute nevestičky, moja otázka smeruje k Vám. Mám svadobné šaty, ktoré by som chcela predať, no žiaľ tu na SVK sa mi nedarí. Aj keď som ich dala totálne pod cenu. Chcem sa však spýtať, či nemá z Vás niektorá skúsenosť s predajom svojich šiat cez ebay??Či sa za službu platí (teda za registráciu), ako nezaplatiť clo, atď... Budem povďačná, ak sa niektorá z Vás ozve a pridá sem skúsenosť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Registracia zdarma, clo je iba dovozne a nie vyvozne. Apropo pri dovoze ma viac stve DPH, ako clo. Peniaze, ktore ziskas z predaja sa ti oplati skor investovat do kupy ineho tovaru, pretoze vyber z PayPal uctu ti stiahne urcite percento.
Odpovedať
díky moc - asi to skúsim a zaregistrujem sa a uvidím... :-) ešte sa chcem spýtať ako funguje ten PayPal účet? :-) mám sa spýtať v banke, či? ešte raz vďaka !!!
Odpovedať
@sobicatko V banke o PayPale stále mnohé pracovníčky nevedia. Na ich stránke - paypal.com, ale nájdeš všetky odpovede. V krátkosti - paypal účet máš registrovaný na emailovú adresu, tú zadávaš vždy, keď sa doň prihlasuješ. Sama si k nemu pripojíš kartu, kedysi to bralo iba embosovanú, neviem, ako je to dnes. Jeho bezpečnosť má spočívať v tom, že druhá strana nikdy nevidí tvoje číslo účtu, číslo karty, nič, iba tú adresu.
Odpovedať
@hallie Ďakujem, nechcem moc dobiedzať, ale tiež máš skúsenosti s predajom cez ebay? :-)
Odpovedať
@sobicatko Nie, len s nákupom. Nepredávala som, hoci som sa už chystala, ale vždy som si to rozmyslela... čakám, kým to niekto, koho poznám, vyskúša :-) Mám pocit, že sa tam niečo platí, ale nie je to vysoká suma.
Odpovedať
no ja mám taký menší problém - chcem predať šaty - značkové San Patrick, tu som ich fakt dala pod cenu, len aby som ich predala. ( Pretože svadbu som nemala) Najradšej by som tie šaty roztrihala, ale tak...škoda peňazí...trčia mi v skrini a fakt by som sa ich chcela zbaviť...a uzavrieť cca 5 ročnú kapitolu... :-(((
Odpovedať
@hallie - som z toho sklamaná, že tak super šaty nie a nie predať...tak chcem vyskúšať to ebay, ale moc dobre neviem po anglicky a neverím tomu predaju - aby ma niekto nevyraboval na účte a pod. :-)))
Odpovedať
@sobicatko Vyrabovať by ťa nemali, ale radšej si k tomu všetkému zobre niekoho, kto vie po anglicky aspoň slušne... tvoj muž nevie?
Odpovedať
vie, musím sa ho to spýtať - a podnikneme niečo... chcem sa ich definitívne zbaviť - ak nie budem musieť oželieť 600eur a roztrihať ich...a to vieš, peniažky nemám na zvyš :-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?