Skúšali ste šaty so snúbencom?

Ahojte nevesticky, chcem sa spytat, ci ste niektora boli skusat saty v salone so snubencom? Pripadne, co si o tom myslite? Je to vhodne? Ja by som asi chcela, aby ich vyberal so mnou, ved sa chcem pacit prave jemu :)
Odpovedať
Profilova fotka
vacsina dievcat chodi skusat bez snubenca ale niekolko k nam prisli aj s:) a podla mna to je v pohode...ja som tiez bola so snubencom skusat a videl ma v satach:))
Odpovedať
ja som chodila skusat bez neho. Bol zasadne proti, ze on ma chce vidiet az na svadbe, ze nech si uz vyberiem cokolvek jemu sa budem stale pacit :-) Videl vela fotiek siat, ktore sa mi pacia, niektore aj okomentoval, že su dobre alebo zle ale ktore som si vybrala nevie. Nie su to ziadne z tych co som povodne chcela takze to bude prehno riadne prekvapenie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
môj čaká pred salónom s kočíkom :-) takže nemá šancu ma vidieť :-) a páčiť sa mu budem tak či tak, aj keby som mala pyžamo, takže isto sa mu budeš páčiť aj keď ťa neuvidí..Ale ak chceš, aby šiel s tebou tak mu to povedz a uvidíš či bude chcieť a či sa bude chcieť nechať prekvapiť.. ;-)
Odpovedať
rozhodni sa podla neho, ci sa mu budes pacit v hocicom, v com sa pacis sama sebe, alebo ci ma velmi jasnu predstavu - ze 'takto rozhodne ee, a taketo uz vobec nie' ;) ja som manzelovi ukazala zopar siat, vedela som, ake sa mu pacia, nakoniec som mala aj tak uplne ine - a nervacila som az do svadby, ci som radsej nemala obliect take, ako sa mu pacia...aj som mu to povedala, aby nebol sklamany, on len, ze veri mojmu usudku :-) nakoniec povedal, ze krajsie som ani na sebe mat nemohla a kedze sme sa videli az pri obrade, tak jeho vyraz tvare hovoril za vsetko :)
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna je dolezite, aby sa pacili tebe a hlavne aby si sa v nich dobre citila. Co z toho, ked sa navlecies do niecoho, co sa jemu paci a ty sa s tym neztotoznujes? Budes z toho nervozna a nebudes uvolnena. A najkrajsia je zena, ked je spokojna a ziari ;-) Ja som pre istotu predtym s drahym pozerala svadobne casopisy a tak som vedela, co sa mu asi paci. Citila som sa istejsie, lebo som tiez nechcela zobrat nieco, co on zatracuje a najmä som bola rada, ked som videla, ze sa mu tiez paci to, co mne. Mna teda v satoch nevidel. Prvy krat ma v nich on a aj vsetci hostia uvidia az ked budem kracat k oltaru a na to sa velmi tesim... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola skusat saty so snúbencom, on zatial usmernoval nase deti aby nezdemolovali cely salon kym ma snurovali do siat, bolo to vesele. ale aj tak sme nevybrali.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som snúbencovi svoje šaty ukázala na obrázku na modelke, že či sa mu páčia a ked povedal, že áno objednala som si ich :) ale na mne ich nevidel...tiež som chcela počut jeho nazor a pačit sa hlavne jemu :)
Odpovedať
Mne s vyberom pomahala mamka, zrovna dnes sme boli v salone a hned som ich rezervovala. Snubenec o nicom nevie. Šaty som s nim nepozerala. Saty treba vyzkusat viacero, nie kazdej postave padnu. A co ked by sa partnerovi pacili zrovna take a len take, co by mi nepadli? To sa potom človek nemoze vydat, leba by sa partnerovi nepacil :-) Samozrejme kazda to bere inac. Za seba hovorim, ze ked nas partner miluje, poziada o ruku, chce s nami stravit cely zivot, tak ci saty budu korzetove, na jedno rameno, alebo fialkovaste, to je jedno, hlavne ze v tych satach bude clovek, ktory ho tiez miluje.
Odpovedať
Profilova fotka
jezis ako to by dopadlo ze by ma navliekol do nejakych mini s mega vystrihom =-)
Odpovedať
moj vyslovene nechcel vedieť aké to budú,že sa na to velmi teší ,na to prekvapenie..ale je to len a len na tebe :) Nakoniec som zarezervovala uplne ine ako som chcela...lebo uplne inak to vyzera na modelke a inak na tebe :) povodne som chcela cipkove a zakotvila som pri vypasovanejsich-vraj su viac "sexi" :D Ale hlavna hláška mojho,ako ma viezol k salonu - "hlavne si neobjednavaj tie šaty jak morská víla" :D
Odpovedať
Ja som bola bez neho a môj názor je taký, že ženích by mal vidieť nevestu v šatách až na svadbe...ževraj to prináša smolu (toho sa síce neriadim), ale bude to aj pre mňa aj pre neho úplne iný okamih, keď ma uvidí prvý krát v svadobných šatách vtedy, keď si po mňa príde a zoberie do kostola :-) ...síce som už bola v takom štádiu, že som už bola zúfala pri vyberaní, lebo som ich už veľa vyskúšala a tie svoje som ešte nenašla, že som mala takú chvíľku pri ktorej som rozmýšľala trošku, že kašlem na všetko a beriem jeho....ale on sám mi povedal, že on ma chce vidieť až na svadbe....ale pomohla som si aspoň tak, že sme spolu na nete pozerali šaty...tak trošku viem, aké tipy sa mu páčia a ktoré vôbec...ale vyber je už na mne a on ma uvidí až na svadbe a veľmi sa na to teším, ako ho prekvapím :-)
Odpovedať
Ja tiez chodim so snubencom vyberat saty :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja som bola na svojej prvej skúške práve s ním, tie čo som si vybrala sa mu nepáčili, ale kúpili sme a hotovo...a nemusel viac už nikam, chodiť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja sa pridávam k tým, ktoré mali so sebou doprovod a to svoje polovičky....inak som ani neuvažovala, brala som to tak,že to je náš deň takže sme si oblečenie vyberali spoločne a naviac jeho oko je v tomto naozaj odborné a vie čo mi pristane a čo nie a čo už je veľa,alebo čo je málo..... inak musím pochváliť svadobný salón v Ncentre v Nitre je tam jedna,alebo teda ešte mesiaci november tam bolo jedno dievča,ktoré poradilo vo všetkom skvele.
Odpovedať
ja som bola sama, teda so segrou :) lebo s mojim chlapom je to o tom "vyber si co chces vsak ty to budes nosit" :) takze tohto som ho usetrila, behala som kym on bol v praci este
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola raz s kamarátkou, inak som všade chodievala s manželom. Chcela som vedieť ako sa mu budem páčiť v šatách a pri rozhodovaní mi veľmi pomohol. Obchody síce neznáša ale pri výbere šiat bol úplne dokonalý :) Predavačky chcú predať svoj tovar za každú cenu...takže samozrejme pre nich boli najlepšie tie čo boli aj najdrahšie bez toho ako sa mne páčili alebo ako mi sedeli.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
V žiadnom prípade, bude to prekvapko a asi odpadne :-D je však veľmi nedočkavý, tak dufam, že mi do svadby nespíli uši, aby som mu ich ukázala :) so mnou veci okolo šiat vybavuje mama a otec :)
Odpovedať
Ja som bola tiez bez snubenca, vlastne okrem mamy a sestry nikto nevie, ake mam saty. Nech ma v svadobny den vidia prvykrat :) podla mna to ma taky ´´feeling´´, byt zahadna az do svadby ;-)
Odpovedať
Ja som pochodilaso snubencom. Hmm no neporadil vela. Akurat sa zlakol, ze to vazne sa zeni :D. Ale nejako vyslo, ze posledny salon som navstivila bez neho a tam som si vybrala saty. Tak sa tesim na ten vyraz ked ma prvy raz uvidi. Taketo saty by urcite necakal. No bude to sok :D
Odpovedať
Ja som chcela, ale on nechcel :-D tak som nakoniec bola so sestrou a ukázala som mu aspoň fotky. Inak ja som mu ukázala aj kyticu, aj závoj, aj všetky veci čo som si vyhliadla že či môže byť. Aby sa nestalo že na svadbu dojdem v niečom čo sa mu nebude páčiť. No a to že ženích nemá vidieť nevestu pred obradom.. bývame spolu a na svadbu ideme tým istým autom.. takže v našom prípade niečo také nehrozí. :-)
Odpovedať
ja pôjdem s mamou a kamoškou, v žiadnom prípade s chlapom..nielen že som trošku poverčivá a nemal by ma vidieť v tých šatách pred svadbou ale hlavne to už nebude také prekvapko..stačí si pozrieť fotky tých párov kde muž videl svoju snúbenicu až tesne pred obradom, prípadne ked prišiel na odobierku ( nemusí to byť zvyk "po americky" že až tesne pred obradom)..ten úžas, láska a prekvapenie sa nedá zahrať..takže isto by som s nim nešla..navyše jemu sa na mne páči takmer všetko takže by mi veľmi neporadil, osobne si myslím, že ženy poradia lepšie a skôr si všimnú nedostatky šiat a tým môžu bud. neveste poradiť, lebo tá to v danej chvíli nevie objektívne zhodnotiť..taktisto si myslím, že je lepšie ak sa skúšajú šaty a urobia sa fotky..ja sa inak napr. vidím v zrkadle a inak ked sa na seba dívam na fotografii, tam to vidím trošku s odstupom..
Odpovedať
@minnie5 my sme si este doma spolocne pozerali rozne saty, rozne styly, ze co sa mu asi paci. potom ma mal odviezt do salona, ze popozerame na fotkach ake maju tam. ale nejak to tak dopadlo, ze ostal aj kym som skusala, ja som mala aj pokusenie ho zavolat, ved hlavne prenho chcem byt krasna, ale odmietol. koniec koncov myslim, ze krasne pre svojich zenichov budeme stale :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez chodila so snubencom. Popravde, nemala som velmi na vyber. Zijeme mimo domova a potrebovala som poradny hlas. CLovek to na sebe az tak dobre neodhadne.
Odpovedať
Profilova fotka
chodila som s manzelom:) vedel mi neskutocne poradit a vzdy mi uprimne povedal, ci mi to pristane .. vzdy som mu doverovala:) a aj moje svadobne saty boli hlavne jeho dielo:) a ze ma prvy raz nevidel na svadbe .. ten okamih, ked sedel na pohovke a ja v zavoji v satach oproti .. kym sa nam obom leskli oci .. a on mi len posepkal aka som nadherna ... rovnako to caro vydrzalo aj v den svadby:) a vlastne cely cas som citila jeho obdivny pohlad:) ale kolko ludi, tolko chuti:) kazdy nech si zariadi vyber .. ako to vyhovuje obom:)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola so sestrou a aj so snubencom a oni spolocne vybrali saty pre mna :) mne sa ani nepacili ,ale ked som ich obliekla tak som zmenila nazor :) uz ich mam rezervovane :) takze som velmi rada , ze som bola s nim vybrerat saty
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?