Sivé / svetlomodré svadobné šaty - Bratislava

Ahojte, nejaké tipy, kde by sa dalo v Bratislave a okolí nájsť salón s výberom šiat v sivej príp. svetlomodrej farbe?
Odpovedať
Profilova fotka
@lemon29 Pekný deň. Ak by ste mali záujem o kombináciu dvojdielnych svadobných šiat tzn. dlhá tylová sukňa (farba podľa požiadavky a dostupnosti materiálu) a čipkovane body (farba krajky podľa požiadavky a dostupnosti materiálu), radi Vám ich ušijeme na mieru 😉. Neváhajte nás kontaktovať. Sme v Bratislave.
Odpovedať
Ahoj, skus sa ist pozriet do Wedding Avenue v BA, v ich novej kolekcii su tusim nejake take saty, ake hladas :)
Odpovedať
@lemon29 prečo si sa rozhodla pre takúto farbu šiat? Nechceš mať biele?
Odpovedať
tie sú zaujímavé....ale nie sú na svadbu smutné?....ale veď koniec koncov je to tvoja svadba :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lemon29 skoro v kazdom sa daju zohnat, ale je to stylom, ze body a sukna, ale je to laska takato kombinacia. Tiez sa mi to velmi paci, len nie kazdemu takato farbicka ide :-)
Odpovedať
tie prve satky veru nemaju ziadnu chybu. nie som sice moc zastancom nie bielych svadobnych siet, no v tomto pripade by som kludne spravila aj vynimku. a nepremyslala si nad tym, ze by si si ich dala usit?
Odpovedať
dakujem @michaelahuc @nicholka za odpovede. Komentare, preco nie biele, budem s dovolenim ignorovat. @erinocka_87 chcela som si taketo farby poskusat, aby som videla, ake mi pristanu. sitiu sa pripadne nebranim. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lemon29 ja by som sa ešte popýtala v salónoch, či nie je možnosť si ich objednať aj v inej ako bielej farbe, ale neverím, že by bežne držali svadobné šaty v iných farbách ako v dnešnej dobe letia
Odpovedať
@ajaku aj taketo saty v dnesnej dobe "letia", vela ich najdete na zahranicnych weboch. Vcera som videla napr. na IG vyssie spomenuteho svadobneho salona foto nevesty v tychto satach
Odpovedať
krasne saty, len ako svadobne, no neviem, ci by som volila taku farbu. nie som asi az taka odvazna
Odpovedať
ahoj, neskusala si si pozerat zahranicne stranky? Ja som si z jednej objednavala saty a veru mali tam na vyber zo vsetkych moznych farieb, v ktorych ti ich mozu usit.
Odpovedať
Profilova fotka
@lemon29 zaujimave saty. V dnesnej dobe uz fakt maju nevesty moznost si obliect hoc co:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Vzdy som o niecom takom snivala, len viem, ze napriklad nase mamky by sa s tym asi tazko zmierili, ze by som radsej mala taketo ne biele saty.. A to by ma celkom mrzelo, no ak by malo byt len na mne, tak tie prve su top a bola by som schopna si dat take hned aj teraz usit.
Odpovedať
Profilova fotka
Nadherne saty. Keby som svoje uz nemala vybrate a objednane tak isto by som isla do tohto. Uplna krasa :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Určite kukni aj na stránke wedding Avenue, tento týždeň som nad nimi slintala 😍 škoda, že už mám po svadbe, takýto bohom štýl je úplne úžasný 😉
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?