Šitie svadobných šiat na mieru v Poľsku

Ahojte :) Prosím vás dávali ste si niektorá šiť svadobné šaty na mieru v Poľsku? Aké máte skúsenosti? Cena? :-) Ďakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@beckie cawes, som bola skusat v Krosne, kvalita bola fakt dobra, ani by som nezistila keby si mi ich ukazala, ze su z Polska, cenu za usitie mi vraveli cca 500 eur a do mesiaca usite na mieru. Ale nedavala som si ich tam sit.
Odpovedať
@beckie ahoj, mne sa tam siju... :)
Odpovedať
@beckie ahoj, ja som si tam tiez davala sit, v auguste idem na skusku, dala som si tam velku casovu rezervu, ale prisposobia sa ti terminom, ja som bola dost v predstihu, vo februari a svadba je v oktobri :) cenovo ma vyjdu okolo 400 eur. Ja som bola v Bialsko Bialej. V kazdom salone boli ochotni. Navyse v niektorych salonoch ti tie saty po svadbe aj odkupia :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja dávam do pozornosti Mikulov v čechách... super ochotné krajčírky a cena mňa stáli okolo 350Eur aj s bolerkom a spodnicou ;) naozaj odporúčam 8-)
Odpovedať
@beckie skusala si bazar? su tam aj napr moje :) nie site na mieru, ale stoja aspon za pozretie, lebo su original :) http://www.mojasvadba.sk/market/svado...
Odpovedať
a tiez som mala svadbu v aprili ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dobrý deň. Šijeme na mieru. Zajdite sa inšpirovať na našu stránku. Mame veľký vyber svadobných šiat za skvelé ceny od 210€! Určite si tam môžete nájsť niečo podľa svojho vkusu. :-)
Odpovedať
@zuzicka204 sú krásne. Len moje ' neobvyklé ' rozmery, 182 cm, a 85 kg by sa do nich asi nezmestili :)
Odpovedať
Ja som si dala sit šaty v Nowom Targu, bude to stat cca 250 eur. Personal bol velmi mily a ochotny. :-)
Odpovedať
tak drzim pace, nech sa podari najst tie jedine vysnivane :) a hlavne pohodlne :)
Odpovedať
Ja som si tiež dala ušiť šaty v Nowom Targu, bola som na prvej skúške a zatiaľ som spokojná. Už som zvedavá na výsledok.
Odpovedať
Článok sa načítava...
a kde v nowom targu ste si dali šiť baby?? dali ste si podľa obrázka či tam ste si nejaké vybrali ?
Odpovedať
@iwanna0611 dala som si ich ušiť v salóne Joanna, ak máš záujem, môžem ti poslať aj adresu, kontakt na nich. Buď si prinesieš obrázok alebo si vyberieš z obrázkov, ktoré tam majú oni. Tiež tam majú aj niektoré šaty vystavené. Ja som pani dala obrázok, ako by to malo približne vyzerať. Na prvej skúške sme potom dolaďovali detaily: aká čipka, ako vykrojená, atď... Za príplatok ti ušijú aj závoj, aj bolerko. Koncom augusta si idem pre ne, potom bude aj foto ;-)
Odpovedať
dakujem za info a v bialsko biala ste nahodou neboli pozrieť ?
Odpovedať
Ja som prešla Krosno - viacero salónov. Vo všetkých (okrem Lena) bol veľmi milý a ochotný personál. Nakoniec som si vybrala v Afrodyte. Mala som zhruba obrázok a oni mi ukázali veľmi podobné šaty. No a láska na prvý pohľad :). Cena bude 440e
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?