Šité svadobné šaty - čo s nimi po svadbe?

Damy, ako ste nalozili so svojimi sitymi satami po svadbe? K mojim nemam daky citovy vztah, nakolko som ich ani nemala na sebe. Preco? Tak velmi som sa z nich tesila, ze som vo finale vystiskala krajcirku. Jej makeup ostal na prednej casti, tak sa museli prat a zbehli sa. Nakoniec som mala popolnocne za svadobne a svadobne visia smutne v skrini. (vid album) Ak sa vam podarilo tie vase predat, poradte ako.
Odpovedať
jeee a ja som ta obdivovala ze aka si odvazna ze nemas biele saty a este sa mi naviac zdalo ze sa to k tomu zvolenskemu zamku hodi :-) a podla mna to bola chyba aj krajcirky mala by ti vediet poradit ako ich prat :-| a na aku velkost sa ti zbehli? nechces tam pridat fotecku tych siat aj ked len na vesiaku (alebo na niekom komu su dobre) lahsie ich predas ako ked tam mas iba saty ktore su podobne :-) a mne sa pacia ale najprv musim odskusat este jedny ktore su trosku vacsie favoritky a zvolen je aj tak velmi daleko
Odpovedať
Sestre su dobre, tak ked pride, ju musim v nich pofotit. (po svadbe to bola nestihacka) Ja som v nich ako husenicka, takze ak by som sa v nich fotila ja, tak by som ich isto nepredala. ;-) A na vesiaku tak neukazu. Kedy mas svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
sanmar ale si mala smolu, ale dorotka má pravdu, krajčírka ti mohla poradiť ako ich vyprať. možno by stačilo len ich nejako vyčistiť.
Odpovedať
Uz je to jedno. Muzovi som sa pacila i tak, ved svadba nie je o satach. /teraz som bohovsky mudra, ale ked sa mi to stalo, chcela som zrusit svadbu... ]-( / A to boli - mrchy - prerabane takmer na 100%. Prva finalna verzia sa mi nevidela(mali byt hladka stihla silueta a na nich priesvitny "zupan"), tak som krajcirku riadne vytrapila a tyzden pred ich nakomplet prerabala. Ked som bola konecne spokojna, stalo sa to, co sa stalo. Uz je to za mnou, len ich teraz predat! Salony site saty nechcu, vsak?
Odpovedať
Profilova fotka
sanmar ale tie zlate boli fantasticke - skor som si myslela, ze to su origos svadobne, bola si v nich ako angelika, ked ju predstavovali fr. krolovi :-D nemate nahodou na krku inkviziciu? (nemozem si pomoct, ale podla mna je to uplne super spracovana kniha aj film a napriek tomu, ze nie som dusa romanticka, toto sa mi paci) ja budem mat tiez site saty a veru si ich necham a nikomu ich nepredam, aj ked bude na ne v skrini padat prach
Odpovedať
az v aprili ale najprv musim vyskusat tie favoritky tak ked pride sestra tak ich nafot a zaves ich sem takto ako ja tie co sa na ne podobaju a este by bolo dobre napisat tu velkost ;-) http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... skus mensi salon mozno ich zoberie nejaky za vyhodnu cenu (ja neviem ak je trebars nejaky na detve ale tak) ale tie velke renomovane ASI tazko A ESTE RAZ ZDORAZNUJEM TIE ZLATE SA NA ZAMOK HODILI a aku farbu vlastne mali dost je odlisne to co vidiet na fotke z vonku a z hradu?
Odpovedať
Sissik, ak by som sa v nich vydavala, asi by som to brala inak. Takto by som bola rada, keby sa mi aspon cast nakladov vratila. A "zupan" z prvej verzie je pouzitelny ako kosielka na svadobnu noc. (ze ma to skor nenapadlo! :-) ) Ako Angelika? Óooooo, diky na 100 krat!
Odpovedať
Boli skutocne zlate a vrstva pod nimi bola biela. Pozicala som ich v Pronuptii v BB ako spolocenske. Predo mnou ich nik nemal (prisli v tom tyzdni, ako som mala svadbu) a za super cenu. Svadobne tam mali od 6000 a za tieto som dala 2400, aj to len preto, ze boli nepouzite. Teraz su (asi) za polovicu. A dik za chvalu, fakt to dobre padne. Aj ked naj bola od muza. Ved pre tych nasich chceme byt (nielen) v ten den naj! Nie?
Odpovedať
ahoj pls opis trochu tie svoje saty saty alebo najlepsie posli foto na mexico18@azet.sk mam kamosku co hlada saty a este sa chcem spytat aka je asi cena dik
Odpovedať
Ahoj sanmar, pripajam sa ze sa ti tie saty ohromne hodili a ked som videla Tvoj album (skor ako tento clanok),myslela som si ze je to ohromne kraaaaaaaaasne a vyzerala si v nich uuuuuuuuuuuuuzasne ;-) Ak budes mat tie tvoje na foto,posli mi prosim aj s cenou a velkostou na caplova.zuzana@post.sk Dakujem :-D
Odpovedať
ahojte, to foto bude /dufam/
Odpovedať
Ospravedlnujem sa, ale s noteboockom sa moc nekamaratim. Odislo daco, co nebolo v plane. Buduci tyzden idem k nasim na daleky zapad a pokusim sa znasilnit sestru, aby sa vyfotila v tych satach. Slubujem - zverejnim. Este k velkosti: povodne bola 40-42 teraz je okolo 38 max. 40. Zuzit /skratit/ sa daju bez problemov a cena? Asi naj ich bude najprv vidiet popr. sa v nich vidiet. Slubujem, ze max bude 4000 /plus ten "zupan" - erotikus kosielka- nepouzita/ k tomu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 9 rokoch
Profilova fotka
skús ich predať
Odpovedať
Profilova fotka
no co so satami je uplne jasne :DD este k tomu ked k nim nemas nejak vrely vztah :D proste TRASH THE DRESS :))) pre mna jeden z najlepsich napadov vobec, pretoze si viem predstavit mojho nunu jak si to uziva, ze ma moze ohadzovat farbami a ja jeho...ale asi dost zavisi, ze ake ste typy, lebo ja s mojim sme jak blaznive deti :DD
Odpovedať
Profilova fotka
@petersdottir jeeeej, prosim ta, ake su to farby? :)
Odpovedať
Profilova fotka
je to taky prasok, vola sa to 'holi gulal powder' - zadaj to do googlu a vyhodi ti linky, da sa to kupit na ebay, amazone... 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Ja si napriklad svoje planujem nechat, nezapracem nimi pol skrine, kedze chcem jednoduche poddajne saty, zlozim ich do nejakej peknej skatule, obcas ich vyberiem a povzdychnem si nad nimi, mozno vyronim slzu-dve a potom ich raz dam svojej dcere alebo dceram, bud na hranie alebo trebars aj ako svadobne, ak by ich nahodou chceli (co asi nebudu chciet :-D ) Ale zas ja som dost sentimentalna osoba, takze pre mna bude mat takato spomienka nevycislitelnu cenu :-)
Odpovedať
@petersdottir toto je super napad :-D :-D :-D to si uplne viem predstavit ako by sme sa vyblaznili 😊
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?