Široká či úzka sukňa na svadobných šatách?

Ahojte ženy...nevesty :) Mám dilemu.. Neviem sa rozhodnúť aké svadobné šaty si vybrať.. Som nižšia cca 160 cm vysoká a nie úplne najútlejšia.. Hore užšia boky širšie.. Skúšala som šaty typu trumpet a musím povedať že mi urobili neskutočnú postavu..a myslela som že je rozhodnuté..ale potom som vyskúšala aj šaty s väčšou sukňou a pripadala si ako princezná.. Aj keď tá postava až tak nevynikla ale keď sa povie svadba predstavím si hneď také romantické šaty..tie úzke skôr na oscary :) Preto vás žiadam o pomoc v rozhodovaní.. Aké sú pre a proti oboch šiat? Hlavne čo sa hýbania týka. Ďakujem za každý postreh :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež som nízka ako ty, rozmýšľala som aj nad princeznovskými, no môj mi poradil užšie, myslím, že boli praktickejšie :-)
Odpovedať
je to úplne ale úúúplne iba na tebe....v ktorých sa ty budeš cítiť lepšie tak tie si vyber :) ja budem mať úzke pretože tie široké mi prídu strašne ťažké a skoro každá nevesta má širokú sukňu ale to je vec vkusu.....takže je to len a len na tebe :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja som zasa vysoká a chudá 175/49. A môj sen boli princeznovske s cipkou, maslou,veľkou suknou. Aj som si zopar takých skusala a nevravim, ze to bola hruza boli krásne aj na mne, ale vyskusla som si na žiadosť mojej svedkyne aj ten styl ked sa zacinaju rozširovať az pod bokmi (nie úplne morská panna styl) a sedelo to k mojej postave aj povahe ako uliate. A tak už vidia doma v skrini aj keď to bol najzavrhovanejsi styl siat. A popolnocky si doprajem princeznovske s cipkou i mašľou :))) a v milované farbe (lebo to už aj farba vie dosť spraviť v optickom pohlade na šaty). Ak mas foto, posli IP ak chceš, ale moja rada je, vyberaj tak, aby si sa v nich citila najkrajšia to budú tie prave :)
Odpovedať
Profilova fotka
musis iba poskusat viacere a tie ktore ti budu najviac sediet. Mozno najdes aj sirsie ktore sa ti budu hodit, je to tazko takto povedat
Odpovedať
Profilova fotka
skôr úzku si vyber, teraz už nie sú moc v móde také tortové šaty
Odpovedať
preco by nemali byt v mode tortove...
Odpovedať
Profilova fotka
tak to fakt neviem preco by uz neboli, zase nie az tak moc ale take velke sukne su velmi pekne :-)
Odpovedať
@bellusa no neviem, mam napozeranych kolekcii 2016 viac nez dost a nemam pocit, ze by velke sukne sa vytratili
Odpovedať
Cítila som sa dobre v oboch..v úzkych som len zirala akú mám postavu..vytvarovali mi ju ako bohyni :D a v širokých som si pripadala ako princezná.. Teraz už len ktoré sú praktickejšie na pohyb lebo plánujem pretancovat celú noc :P
Odpovedať
Profilova fotka
@kniksilka tak praktickejsie mas asi vzdy uzke:-) ale ja som sto percentne rozhodnuta pre velke princeznovske, po takych som vzdy tuzila tak si take chcem aj pozicat na moju svadbu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam 164 cm a som plnostihla....honosnejsia sukna spravila s postavou to ze vynikol pas :-) a popravde uzke dlhe saty si zena da hocikedy na ples ale krasnu svadobnu honosnu suknu ako princezna raz za zivot :-) vlecka sa da sikovne vypnut a pretancujes v nich v pohode :-)
Odpovedať
Profilova fotka
skoda ze si sem nedala nejake realne fotky medzi ktorymi satami sa rozhodujes, mozno by sme ti tak vedeli lepsie poradit ze ktore :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
este som nevdiela nevestu (skutocnu nevyphotoshopovanu zenu), ktorej by naozaj pristala siroka nadychana sukna. Sice si moze clovek masirovat ego, ze je ako princezna, ale objektivna to takmer vzdy vyzera hrozne, len vlastna predstava zatemni mozog. Torta nie je princezna http://www.modnipeklo.cz/clanky/zkous...
Odpovedať
@soave nesuhlasim, ... neviem si predstavit samu seba v uzkych satach ... ano, pacia sa mi ! vyzeraju elegantne, sofistikovane, ale len na vysokych, stihlych zenam ... a pre nas ostatne, co nemame miery 90-60-90 su prave tie velke nadychane sukne ... i ked aj tu nie je strih ako strih a velmi zalezi ci sa sukna rozsiruje hned na pase alebo na bokoch ... za mna, keby mam o -10kg, tak nevaham, kaslem na princeznu a sla by som rovno za kralovnu v uzkych satach 8-)
Odpovedať
v širších sa vraj lepšie tancuje :-N
Odpovedať
ja by som si na Tvojom mieste vybrala hlavne to, čo sa Ti páči :) a sama dobre vieš, že ak si v bežný deň oblečieš niečo, v čom sa cítiš krásna a si v tom spokojná...tak takto vyžaruješ :) tak prečo by to takto nemalo byť aj v Tvoj svadobný deň?:))))
Odpovedať
Profilova fotka
@soave hovoris mi z duse, ten tvoj koment to ako by som ja pisala :-D
Odpovedať
@soave blbost si myslim, ak si este nevidela nevestu co vyzerala dobre v sirokej sukni tak je to preto lebo konkretne nevesty mali spatny vkus, netusili CO PRESNE im pristane.... Lahko sa da dogabat...
Odpovedať
je to sranda, ale presne tak som na tom bola ja :) vyberala som medzi krasnymi noblesnymi princeznovskymi a medzi sexi uzkymi. tiez som malicka mam 156 cm. a nevedela som sa rozhodnut, publikum schvalilo oba varianty. nakoniec som si vybrala uzke a okrem toho, ze tieto som si vedela za rovnaku cenu kupit ako tie druhe pozicat, bola som to viac ja :) ja sa necitim ako jemna princezna, ale skor ako uz zmyselnejsia, rafinovanejsia zena. takze to bolo cisto o pocite. a ked si vyzerala pekne v jednych aj v druhych, budu uzasne a je jedno ktore si vyberies :) princeznovske sa mi zdala mohutna neprakticka sukna, a uzke asi velmi nebudem moct roztahovat nohy pri tanci...a neskusala som ako to vyzera ked si sadnem a vykukne mi faldik na bruchu :D ale uz je vybrane, tak uvidime :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som postavou asi rovnaká (výška 164, menšie prsia, širšie boky) a úplne najlepšiu postavu mi urobili také šaty, ktoré majú mierne predĺžený pás a od bedier sa rozširujú do veľkej princeznovskej sukne (kľudne pozri album)... postava v nich vyzerá najsúmernejšie - pekne zakryjú širšie boky a zadoček - a zvýraznia štíhly driek + opticky mi trošku pridali na výške... skúšala som aj úzke modely, ale zozadu sa mi zdalo pri každom, že do mňa vidno iba veľký zadok a baba nikde... :D tiež som chcela folkový opasok, ale uspokojila som sa s tým, že si ho dám k popolnočkám a bolo vybavené :) čo sa týka tancovania - to by som nebola ja, keby som si neskúsila valčík ešte v salóne - vo veľkej sukni je to v pohode, lebo pomáha spodnička a pekne sa to celé kolíše - robí to úžasný princeznovský efekt :)
Odpovedať
@kviksilka tak pre aku si sa rozhodla??
Odpovedať
@jahodicka no..zarezervovane su uzske.. Ale nie je to 100%ne presvedcenie :D
Odpovedať
tiež som sa nevedela rozhodnúť lebo vždy som chcela byť za princeznú a už inokedy by som si také šaty nemohla obliecť ale páčia sa mi veľmi aj také úzke tak som to vyriešila tak že princeznovské budú hlavné šaty a popolnočné si dám také úzke
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež som sa rozhodovala - úzke vs. široké. Výhody úzkych - vytvarované boky a zaberajú menej miesta (v aute napríklad) výhody širokej sukne - paradoxne voľnejší pohyb pri tancovaní, ľahšie (ale to bude asi tým, že váha mojich šiat držala na ramenách) ...a v neposlednom rade ozaj pocit, ktorý si spomínala = ako princezná :)
Odpovedať
@kviksilka tak ale uz vymena asi nie je mozna, ci este hej ked su len zarezervovane?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@bibs1808 ja mám také isté miery (176/50), a mala som pocit, že práve princeznovské šaty mi sadnú. tak teraz určite začnem skúšať aj strih, čo si opísala. Doteraz som ho úplne zavrhovala. Ak budeš mať niekde foto zo svadby, rada by som ťa v takých šatách videla :)
Odpovedať
Profilova fotka
@black_thorn mám v albue nejaké foto, no len z fotenia prevažne a tam som už mala inú spodničku a nemala som pripnuté kvety na ramene, ale šaty vino aké boli. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?