Šije si ešte niekto sám svadobné popolnočné šaty?

Je tu este niekto, kto sa do cohosi takeho pusta? :-D Aby sme zaujali svadobcanov nielen krasnymi kupenymi/pozicanymi svadobnymi satami.. Ale aj krasnymi popolnocnymi :-D
Odpovedať
1
2
no sila som si saty na sestrinu svadbu a na svoje promocie ;-)
Odpovedať
mne by bolo dobre zohnat nejake strihy..poznam len budru..ale tam som velky vyber strihov nenasla..nevies nahodou o niecom dalsom?
Odpovedať
ajojte...ja om si šila aj na redový aj po polnoci...a strihy si robím sama ;-)
Odpovedať
a bolo by mozne,aby si spravila pripadne aj mne?ak by sa mne nepodarilo cosi zohant,alebo by som bola bezmocna..
Odpovedať
fuha...na to sa asi neodvážim, na diaľku ... ja šijem len pre seba...lebo keď to dopackám, tak mi nikto nenadáva :-D :-D :-D skôr to mám ako hobbíčko ;-) ;-) a najradšej si robím strihy z vecí, ktroé už mám a sú osedčené...už to potom len upravím trochu a je to zas iné...ja len fantazírujem a realizujem sa x-)
Odpovedať
skoda..strihy si trocha upravujem tiez..ale stale rozmyslam,ci sa dam na jednoduche alebo honosne popolnocne..ak by boli jednoduche,tak mozno by som nasla strih..ale pri tych honosnych neviem,co vsetko mam ratat.. nevies aspon poradit?pri tych honosnych ide dole spodnicka s kruhmi..ale kolko vrstiev by som este mala dat..ak by si chcela vidiet,co sa mi asi paci,najdes v albume..stacia 2 vrstvy?
Odpovedať
jej leatea, prave od teba som si stiahla saty, co si aktualne chcem robit ako popolnocne.. len mam problem zohnat ruzovy elasticky saten.. a vlastne aj preto ma tie tvoje zaujali.. boli by z taftu.. inak tiez si prisposobujem strihy z burdy, kreslim na figurine a robim podla uz overenych veci..
Odpovedať
a ktore su to? ja som prave nasla nejaky zaujimavy strih na burde..tak sa asi po nom pozriem v meste..
Odpovedať
tie co mas v albume nejake zaujimavosti, tie su nadherne, len im planujem urobit ramienka, budem mat totiz korzetove popolnocne a asi budem mat o polnoci uz dost strazenia, ako tie saty drzia. som inak rozmyslala, ze skocim pozriet co sapredavaju tie extra stihy.. ale na webe nemeckom som nic zaujimave festliche :-) nenasla
Odpovedať
ja som prave cosi nasla..skus kuknut.. http://www.princess-modnestrihy.sk/st... zajtra sa planujem zastavit v meste a kuknut sa po nom..
Odpovedať
tie su dobre, len by som horny stredny diel trocha zaoblila - ale to na seba - na kazdu postavu inak treba. inak ja nakupujem latky v takom obrovskom obchode kde nie su ani drahe, tak vzdy kupim az privela, ale radsej viac a az potom doma dumam, ako to postriham.. som kupila taftu na polkruhovu suknu a zivotik 5 metrov a jasne ze mi asi meter a pol zostalo ;-)
Odpovedať
mna cakaju dva korzety,co musim spravit..ale korzetove ako popolnocne nechcem..na redovy v pohode.. nakoniec skoncim s jednou skrinou len na spolocenske saty :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
leatea ja som na tom podobne...vzdy ked sa nieakm chystam, si hovorim, ako by mi bodli jednoduche cierne saty a nakoniec aj tak vzdy usijem nieco ine... ;-) korzet som si sila podla jedneho svadobneho z burdy...tiez si to tak prisposobujem na seba...levik, mozes mi IP-cknutkam chodis na latky? dakujem
Odpovedať
ja som dnes zohnala strih na tie saty,co uz mam v albume..ci budu aj skutocne take,to sa este uvidi.. tiez by som bola rada,kde sa daju kupit latky..lebo v ziline nie je az taky velky vyber.. korzety som tiez zohnala z burdy..ale sa mi zda,ze celkovo maju malo strihov..sme obzerali katalog a nic moc.. hadam cosi vymyslim..a mozno skoncim tak,ze budem sit viacero siat..
Odpovedať
tak ja som vcera kupila taft a ked si dokoncim este par letnych veci, pustim sa do toho ;-)
Odpovedať
tak ja som sa dnes pustila do strihania druheho korzetu..k tym satam,co som mala na promocii..az bude hotovy,pochvalim sa :-D
Odpovedať
tak nech ti to ide od ruky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kocky ja si tiez sijem sama, dokonca som si napriek poveram usila aj svadobny kostym. drzim palce, aby sa vam podarilo vykuzlit saty, ake si predstavujete. strihy pouzivam vacsinou z burdy a trochu si ich upravujem, kedze hore mam o 2 cisla viac ako cez boky. srihy na spolocenske saty byvaju najcastejsie v novembrovych a decembrovych cislach ;-)
Odpovedať
juj ja mam vzdy niekolkorocne obdobie, kedy kupujem kazdy mesiac burdu. potom ma to omrzi apotom zase. plus archivy tety, babky atd. vyberat je z coho. akurat robim strih na tie moje popolnocne podla uz usitych korzetovych.. idem pozriet tvoj kostym. perfektne ze ti to vyslo. ja by som si na svadobne netrufla. ale dufam, ze niektora z kamaratok sa na mna v tomto spolahne :-)
Odpovedať
zaujimave. bola si kocka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
levik dakujem ;-) ak si zvyknuta vela sit a si schonpa usit sako s fazonou, usijes uz vsetko. ja si sijem vsetko, lebo veci v obchodoch sa mi nejak nepacia a ked sa mi nejaky kostym z makyty zapaci, tak nie som ochotna dat za sako 5000 a za suknu 2000 ;-( a latky mavaju v niekotrych obchodoch nadherne, ale to asi viete, ked sijete
Odpovedať
mi hovor, mam doma maly obchod, par desiatok latok, co cakaju na svoju chvilu :-D a nielen tie, aj rozne gumicky, krajky, gombiky, spony :-D idem si sit aj pradielko na svadobnu noc a cestu, s tym mate niektora skusenosti? uz som si usila niekolko takych beznych, ale podla tych fotiek, co maju kocky v albumoch, sa da vymysliet aj krasne svadobne sexi pradlo
Odpovedať
ja som sa dnes pustila do jedneho korzetu..k tej sukni,co som mala na promociach..chcem dva korzety a ked zostala latka,tak to vyuzijem.. asi aj ja zacnem kupovat burdu,ak tam bude cosi zaujimave..zatial som vyberala strihy z internetovej stranky..
Odpovedať
sisi..pekny kostym si si usila..bola si kocka ;-)
Odpovedať
Dobrý,ja sa nevydávam,mám to už dávno za sebou,ale ideme na svadbu a chcela by som dcére ušiť šaty tak Vás chcem poprosiť o nejaké netové adresy kde sú strihy na dlhé šaty.Vopred ďakujem
Odpovedať
skus dat do googla burda strihy..tam mas aj strih,ktory mam v albume na popolnocne saty.. inac,zavisi aky typ siat chces..
Odpovedať
aj ja som si sila popolnocne saty - tyzden pred svadbou som natrafila konecne na latku a potom to uz islo...Odporucam zajst do Puchova -ak tam budes mat niekedy cestu leatea - obchod sa vola myslim Levik a maju tam vsetko - aj pekne pierka, stuhy...Na saty co mam v albume som tam kupila vsetko - dokonca aj tu satenovu maslu co by som inde nezohnala. Ten tvoj strih mam tiez doma, ale nakoniec som zvolila nieco jednoduchsie, lebo som chcela tu maslicku :-) Vela stastia so sitim...je to makacka, viem.
Odpovedať
dik za odporucanie..urcite sa tam kuknem,ak bude cesta okolo..planuejm ist kuknut saty do povazskej,tak by skocili hned aj tam..
Odpovedať
ja som levik a obchod nemam :-( :-D
Odpovedať
mozno v buducnosti ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?