Šaty z salónu Monika Bratislava. Ktoré sú krajšie?

Ahojte babenky. Poznáte salón Monika, na Rajskej ul. v BA? (pri Tescu na Kamen. nám.) Vyhliadla som si tam šaty http://www.salonmonika.sk/col1_06.html alebo http://www.salonmonika.sk/col1_09.html ale neviem sa rozhodnúť. Čo myslíte? x-)
Odpovedať
1
2
17
mne osobne sa pacia viac tie druhe, na prvych mi vadia ramienka, a neviem aku mas postavu, ale zda sa mi ze tie prve obopinaju velmi boky a aj ta modelka vyzera tucnejsie, ako v skutocnosti mozno je
Odpovedať
no tazko posudit, ked ich nevidim-e oblecene na Tebe ;-)
Odpovedať
ahoj jaanna, ja som mala požičané šatky zo salonu monika na rajskej, bola som spokojna so starostlivostou, jedine minus je, ze sa v satkach nemozes vyfotit, ale upravili vsetko ako mali, dokonca mi vysli v ustrety aj v inom treba tam ist a vyskusat v com sa budes citit ty super ... ja som skusala spustu siat a na obrazku vyzeraju vsetky inak ako na postave ... vela stastia a spravny vyber ;-)
Odpovedať
Ahojte... Ja som si minulý piatok bola požičiať šaty síce spoločenské ale bola som veľmi spokojná s výberom , vyberala som si z troch, bo na ten termín mali už dosť požičané/a ja som až teraz dozvedela o svatbe, mesiac pred.../.. Milé pani predavačky a aj šaty boli super...Moja veľká spokojnosť...A o rok si tam určite pôjdem popozerať svadobné šaty možno si aj niečo vyberiem, bo výber majú veľký.... :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
ahojte, boli ste spokojne s tymto salonom? Zaplatila som zalohu za saty - bola som s mamou a obom sa nam pacili ale nedovolia mi odfotit sa v nich co ma trochu zneistuje, lebo na to nevidim dovod ked uz mam aj zalohu zaplatenu !! nechapem, tak by som aspon chcela vediet ci ma necaka ine nemile prekvapenie.... Ako to bolo u vas? co ste platili za ine doplnky = zavoj, kabelka, stola a pod.. Dakujem vopred :o)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si nasla saty co isto chcem ist vyskusat do tohoto salonu, bo sa mi moc pacia, tak som velmi zvedava ake to tam, je. ak mate akekol;vek skusenosti poradte a podelte sa :-) janine oni nedovoluju fotit? :-( to je skoda, ja som si chcela nafotit skusane saty nech sa vnich poriadne vidim :-(
Odpovedať
no to aj ja, aspon tie ktore si beriem a neda sa. Ze mozem kludne prist viac krat ale odfotit nie. to je podla mna pekna blbost, co si ich ani na svadbe nemam fotit alebo co! Nechapem to. Inak boli mile, skusala som tusim 5 siat. Nevies nahodou ako je to so zavojmi ? poziciavaju sa ci kupuju? ked ich je tolko v bazare ... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no to ma sklamalo :-( jak mi baby z mojasvadba poradia ktore sa mi hodia? :-D pokial viem tak v salonoch je to tak ze zavoj je doplnok a poziciava sa zo salonu a vacsinou byva aj v cene k satam, zalezi od jednotliveho salonu. v bazaroch ich je vela, lebo mnoho bab si zavoje pokupili take ake u nas niesu, alebo dobru kupili zo zahranicnej stranky ;-)
Odpovedať
No, takže ja mám svadbu túto sobotu. V salone Monika som si požičala šaty ešte v marci, záloha bola 4000, odfotiť mi ich dovolili(ale až po zaplatení zálohy). V utorok 11.9. som bola na skúške šiat, odmerala som si, zistili, že ešte asi 1 cm ich treba zúžiť. Povedala som, že O.K., vo štvrtok si pre šaty prídem (pretože pri platení zálohy, sme sa dohodi na štvrtok). Oni že čo, aký štvrtok, za to sa vraj platí 10% navyše. (o tom predtým nehovorili) Vraj z čistiarne im vozia šaty až v štvr. večer alebo piatok ráno. Tak som im povedala, že vo štvrtok pred šiestou sa ozvem a zistím, či náhodou neprišli. Ešte som sa opýtala, či mi aspoň závoj nedajú vo štvrtok a povedali že dobre, vraj tie menšie veci im vozia z čistiarne skôr. (mimochodom, požičanie šiat 12000, požičanie dlhého závoja 1000) No, dnes je štvrtok, šaty samozrejme nemám a závoj mám, ale určite nie je vyčistený, pretože nakoľko je dlhý po zem, v spodnej časti je viditeľne špinavý. A vôbec nevoní, skôr mi pripadá taký zašednutý, špinavý. Zajtra idem pre šaty, tak uvidím ako to bude pokračovať. Ale momentálne som dosť znechutená. Inak obsluha sa tam tvári milo, to sa nemôžem sťažovať. Ale asi by som radšej uvítala kvalitnejšie služby, neklamanie zákazníkov.
Odpovedať
Ja som sa vydávala v šatách z tohto salón. Keď som ich uvidela vo výklade vedela som hneď že sú to tie pravé (som rada že ich mali v BA a nemusela som ísť pre ne do Nitri :-) ). Pri skúšaní boli pani milé - neviem či preto že som skúšala iba dvoje šaty, lebo keď som tam došla ešte raz s mamou znovu si cih vyskúšať (mala som už vyplatenú zálohu), tak už také ochotné neboli. K šatám som si požičala aj závoj (dlhý vlečkový 600 sk inde 1500 za požičanie a Nicol iba predaj za 2-3 tis.) - dokonca mi ho požičali za 50 sk keď som si ho brala ku kaderníčke na skúšku na 1 deň. Tiež som si šaty chcela vyzdvihnúť vo štvrtok a nedalo sa to kvôli čistiarni - ale myslím že je to kvôli tomu aby ich mohli mať dlhšie vystavené kvôli požičiavaniu - ale zato v piatok boli bezchybne vyčistené vrátane dlhého závoja a pekne voňali. Jediné mínus tejto požičovne je to, že poškodenie šiat (roztrhanie tylu...) si hradíte vy (v Nicol môžete vrátiť roztrhané a opravu nehradíte - aspoň kamarátka to tak mala). Ja som ich mala potrhané ale nevšimli si to takže to bolo ok :-) A tiež keď si vezmem požičanie v Monika 13 tis a Nicol 17 tis tak keby ich opravovali tak to vyjde rovnako.
Odpovedať
Ešte k tomu fotenie svadobných šiat - takmer v každom salóne ich dovolia fotiť až po zaplatení zálohy alebo polatku za fotenie cca 500 sk.
Odpovedať
Profilova fotka
niekde som to tu uz pisala: ja som sa tam bola informovat ohladne svadobnych poharov...v pozicovni (za snurou) sedeli 2 panie s nejakymi papiermi zabrate do rozhovoru...ked ma uvideli, jedna z nich sa dost neochotne zdvihla a isla za pult...druha popritom vzdychla dost nahlas "preboha" (som baculka a asi ma povazovala za dalsiu velkostou problemovu nevestu, ktora sa im za kazdu cenu bude chciet narvat do siat, ktore na nu nie su)...pani za pultom sa ma velmi neprijemnym tonom spytala, co si zelam...ked som povedala, ze mam zaujem o urcity druh svadobnych poharov, ani ma nenechala dopovedat a uz mi zvysenym hlasom povedala "nie" a dodala, ze take nemavaju...ked som sa este pytala, ci by trebars nevedeli take zaobstarat na objednavku (pre mna slovo "nemavame" = nezvykneme mavat, ale ak chcete, poobzerame sa), dockala som sa opatovne hlasneho nie a vysvetlovania ako dementnej, ze ved hovorila, ze take nemavaju...viditelne som im prekazala pri niecom (aj ked som sa ich normalne slusne hned na zaciatku spytala, ci maju chvilku alebo mam prist inokedy)...viac som do toho salonu nesla, aj ked som tam par-krat videla vo vyklade krasne saty...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Neviem, ale prístup tohto salóna sa mi zdá dosť divný. Tiež som mala záujem o poháre, ale tie ženy boli strašne neochotné, tak som sa na nich vykašľala. Šaty som mala požičané zo salónu El, pri skúšaní som sa mohla fotiť, koľko som chcela (bez zaplatenia zálohy), šaty som vyzdvihla vo štvrtok (bez akéhokoľvek príplatku), doplnky (bižutéria, korunka, kabelka, štóla) boli zadarmo, za požičanie závoja som platila 300 korún. Majiteľka bola veľmi milá a ochotná, skúšala som si veľa šiat, lebo nepatrím zrovna ku konfekčným typom postavy. Takže praktiky salónu Monika, podľa toho čo tu píšete, sa mi zdajú veľmi čudné.
Odpovedať
jaanna, Ty si si prevzala špinavý závoj a ešte si ho aj zaplatila? Práve preto sa závoje v Nicole predávajú, lebo väčšina závojov sa nedá prať - vlastne áno, ale vyzerajú dosť o ničom. Z Moniky mala šaty moja bývalá kolegyňa a kedže tam kedysi dávno robila dávala si pozor na dĺžku šiat, lebo tam šaty veľmi skracujú, aby sa nepošlapali a neroztrhli, tak si dala na skúšku v stredu boty s opätkom asi 8 cm - požičané od kamarátky, oni to skrátili na tú výšku opätku a potom na svadbe si dala svoje s opätkom cca 2 cm. Jaanna, nedávaj si nejaký ovisnutý závoj! Vieš s tým ešte niečo robiť?, možno keby sa opral a naškrobil. Možno má nejaká kočka takú skúsenosť.
Odpovedať
Ahojte kocky , ja som sa vydala pred viac ako rokom, mojim problemom pred zhananim siat bola moja vyska 186 cm. V nicol a dalsich asi 5 salonoch ma odbili uz v momente ked som vstupovala do salonu, ze oni saty skracuju strihanim a vsetky uz stihli odstrihnut SKlamana a nestastna som isla na mlynse nivy, posledny pokus zufalstav- je to pobocka salonu MOnika z rajskej - bola tam neskutocne mila a ochotna kocka , vestky saty a daju predlzit, vyskusala som si tam asi 10 siat, aj ked mali otvorene iba do 6 a ja som prisla 17,45 babenka som mnou ochotne hodinu nadcasovalla. Skuska bola cca dva tyzdne pred svadbou - vsetko bolo prirpavene saty pekne popustene na moju dlzku. Pre saty som si musela ist v piatok na rajsku lebo kocka z niv mala dobvolenku ( bolo leto). Teta aja tu bola nadstadartne ochotna, mila, i ked v porovnani s kockou na Nivach suvix. Pri vracani som nedoplacala absolutne nic, ani za roztrhanie siat, ktore sa mi podarili trosku prisliapnut Ak sa Vam nepaci pristup na Rajskej skuste Nivy, saty tam maju tie iste a kocka je maximalne ochotna
Odpovedať
Ahojte, takže začnem najskôr tými pobočkami. Na Nivách už salón Monika nie je, pobočka je zrušená. Čo sa týka toho môjho závoja, povedali vraj závoj sa čistí horúcim vzduchom a preto nevoní. A vraj ten môj bol vyčistený, ale že dole sa to už lepšie nedá. Tak, prišiel piatok, išli sme pre šaty. Šaty boli mimochodom veľmi krásne, všetkým sa fakt páčili, boli vyčistené, zúžené podľa dohody - super. Dĺžku mi neupravovali, pretože mi bola akurát. Vraj tie šaty ešte nikomu neskracovali a ani mne nemuseli. Pre šaty mi bola sestra a keďže bola veľmi nahnevaná, že pre šaty treba ísť v piatok, (i keď pri platení zálohy, kde bola so mnou, sme sa bavili o štvrtku) a ešte aj kvôli tomu závoju, vyhádala aspoň zľavu. Totiž šaty stáli 12750, kabelka + štóla 250, dáždnik 0. Ten jaj dali zadarmo. Vraj normálne stojí 900. Dnes som im bola šaty odniesť, treba to vrátiť od 10.00 - 12.00. Na závoji mi našli dierku. Vraj som ju já spravila. Pripúšťam, môže byť. Opýtala som sa, či treba zaplatiť opravu a povedali, že nie, že je to malá dierka, oni si to opravia. Takže nakoniec to celkom dobre dopadlo. Šaty mali úspech a to, že závoj bol dole špinavý som vedela iba ja. Keďže mi smrdel, nedala som si ho cez tvár, ako som mala pôvodne naplánované, mala som ho iba vzadu. Po prvom tanečnom kole som si ho aj tak dala dole, pretože mi zavadzal pri tancovaní.
Odpovedať
Baby, ja som si v salóne Monika požičiavala spoločenské šaty na ples. Šaty boli krásne, bola som rada, že som na seba zohnala, tak ako cigaretka mám problém s výškou - 183 cm.... Bola som nadšená šatami, ktoré som našla. Dostavila som sa na skúšku, kedy bolo treba, pani vyskúšala korzet, sukňu, pomerala.... bolo mi divné, že celá procedúra merania a písania netrvala ani 4 minúty, ale teda OK. pre šaty som si prišla v piatok na obed.... asi moja chyba, že som ich nevyskúšala, ale vôbec ma to nenapadlo. V sobotu celá vytešená z toho, aká budem krásna na plese som sa navliekla do korzetu a keď ma drahý do neho šnuroval, tak som skoro odpadla. Zúžili mi ho tak, že aby som v ňom vôbec mohla existovať, tak šnurovačka musela byť dosť povolená a tým pádom mi bolo na chrbáte vidieť kus podprsenky. Ani som si nepripravovala takú, ktorá má vzadu len plastový pásik, lebo som "žila" v tom, že šaty mi zúžia na mieru. Ples som mala komplet pokazený, nálada o ničom, lebo som stále popravovala korzet, aby mi z tej podprsenky bolo vidieť, čo najmenej.... :-(. Zabudli mi zabaliť štólu, takže som to nemala ani čím zakryt. Keď som išla šaty vrátiť, tak som sa tam skoro rozplakala, ako mi bolo..... Vynadala som patrične tej pani, že za 2 500,- SKK som očakávala zúženie na mieru. Dokázala som jej, že to nezúžili podľa mojich mier a podľa toho, čo si písala. Proste to odflákli. Asi sa ma chcela zbaviť, tak mi povedala, že ju to mrzí a že mi vráti 500,- SKK. Tiež som teraz rozmýšľala, či pôjdem aj tam, keď si budem hľadať svadobné šaty, ale fakt váham. Alebo lepšie povedané sa bojím, aby som nemala skazený celý svadobný deň..... Aj keď možno budem nútená, lebo v tomto salóne majú fakt šaty na dlhé baby, čo nie je samozrejmosťou v iných salónoch.....
Odpovedať
Profilova fotka
baby - neviem ci to mozem supnut do tejto temy - ale vsade sa hovori - ze si treba rezervovat saty aj o 5-6 mesiacov dopredu - ok - ale ako mi zarucia - ze budu o sest mesiacov vyzerat tak ako v case rezervacie?? co ak saty sa znicia alebo tak? co potom? ja take znicene nebudem chciet...
Odpovedať
katka, to je asi riziko "podnikania".... niekde ti povedia, že im ešte do termínu tvojej svadby príde tvoja veľkosť - teda prídu im nové šaty. Ale ak nie, tak ti nezostáva nič iného, len veriť, že nevesty pred tebou budú "ohľaduplné" k šatám a že pani v salóne tiež... a že ich dobre vyčistia a tak...... ale neviem o salóne, ktorý by ti zaručil, že šaty budú v takom stave, v akom si ich ty teraz skúšaš a zajednáš....... bohužiaľ
Odpovedať
Profilova fotka
no tak taketo riziko podnikania ja veru nemienim prijat - do kelu ved svadba je len raz v zivote (obcas). ja neprevezmem znicene saty...to by mali za tie peniaze zarucit..co z toho, ze taraz su novucicke...co ked niekto zababre saty z vrchu kde su vysivky a kamienky...to ako opravia... ja neviem...na jednu stranu sa hovori, ze treba saty zajednat dopredu..ale co ked sa fakt znicia...:(
Odpovedať
Ahojte, mam velkuuu PROSBU, kto uz mate svadbu za sebou a mali ste pozicane saty z tohto salonu su zo sady Demetrios tusim cislo 8. maju taku vejarikovu kvetinu - http://www.salonmonika.sk/col1_25.html (tie vpravo) prosim poslite mi vasu fotku. Kedze sa neda fotit v salone chcela by som ich vidiet na smrtelnikovi v realnom zivote a nie na modelke.... Dakujeeeeem strasne pekne vopred. Jana
Odpovedať
barbaras Dnes o 17:00 Mali ste niekto od nich šaty? Na stránke majú dosť veľa modelov, chystám sa tam. katavinka Dnes o 17:06 N E O D P O R Ú Č A M ! ! ! Možno má každý inú skúsenosť, ale ja biednu. P. majiteľka je veľmi ochotná osôbka, ale len do chvíle, kým si človek nezajedná šaty. Peniaze sa totiž v žiadnom prípade vrátiť nedajú. Banujem, že som nedala na slová svojej kamarátky, jednoducho sa mi tam šaty veľmi páčili. Pred svadbou som si prišla pre ne, vybrala z obalu a hneď mi vbili do očí dva krásne fľaky, akoby od kapustnice.. V deň svadby, ako som sa obliekla, som skoro zinfarktovala, pretože šaty mi neskrátili, čiže som si ich celý deň musela držať, inak by som sa asi niekde dobre zakopla. Nevesta sa má v 1. rade cítiť dobre, celý čas som musela dávať pozor. Je to vrchol drzosti, aby si človek zaplatil toľké peniaze za požičanie a oni ich ani len nevyčistia a neupravia!!! majusa Dnes o 17:21 Ahoj, ja som mala šaty z tohto svadobného salónu a vrele odporúčam aj ostatným. Nemala som žiadne problémy. Šaty som si pred odberom skontrolovala a dokonca mi ich aj ony samé nútili vyskúšať, či sú dobré skrátené. Všetko bolo ok. Ja som sa v nich cítili veľmi dobre :-) .
Odpovedať
Profilova fotka
A ďalšia vec: kamarátka tam v salóne robila, majiteľka dáva ceny podľa toho ako ohodnotí zákazníka. Mne povedala, že krátky závoj stojí 400sk a dlhý 600sk. Keď som prišla 2. raz, že chcem ten dlhý, tak povedala, že dlhé stoja 800sk a krátke 600sk. A zaujímaé je, že v hore uvedenom príspevku nevestička píše, že dala za dlhý 1000!!!
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby - ja som tam zaplatila zalohu akurat vcera..ale teraz sa bojim :( strasne... ja si nepreberiem ani spinave ani neskratene saty! to by som rada vedela - ci to s tymi sumami je fakt pravda...ja mam saty odtial za 13tisic...
Odpovedať
Profilova fotka
to: katkaajurko: Držím Ti palce!!! Určite si daj tú námahu kompletne si ich prezrieť, aj vyskúšať, nech Ti vraví čo chce!
Odpovedať
Profilova fotka
no akoze - ak tym satam nieco bude, tak ma porazi - ale najjednoduchsie je taketo veci dat medializovat - nech sa na sebe poucia...
Odpovedať
Ahojte, ja mam tiez zajednane saty - bola som tam dvakrat a tiez mi pri kazdej navsteve povedali nieco ine. Nemam z toho dobry pocit ani trosku ale chcem byt objektivna. Pockam a ked to dopadne vsetko dobre tak pochvalim verejne, ale ked nie tak to urcite tak nenecham! To je mam mat svadbu neznamena ze mam vypatlane v hlave a nemyslim na nic ine, nie? Musim povedat ze pani su vcelku ochotne do momentu kedy s nimi suhlasis ale maju divne pravidla. Aj ten zakaz fotenia sa vymyka zdravemu rozumu ked uz mam saty zajednane! No kazdopadne som sa asi unahlila a mala som ist este inam a usetrila by som tuto neistotu a nerovozitu ako to dopadne, zatial moja skoda!
Odpovedať
Ahojte kocky, ja som sa bola tiez pozriet v tomto salone, saty pekne, niektore, ked som sa pozrela z blizka mali natrnutu suknu havne tylove. Inak väcsina modelov co maju na stranke su polske modely, mozete si ich pozriet na stranke modaslubna.pl, kde je napisane, ze je to ich autorska kolekcia. Rada by som si odtial saty pozicala, no moja otazka je ze kolko vydrzia? mam svadbu cca za 11 mesiacov a dovtedy ich bude mat x neviest. A polskym vyrobkom moc neverim. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Naninne - daj urcite vediet - ako to u Teba dopadlo - ja sa hrozne bojim, ze to dopadne zle, po tom - co tu citam - ozaj - kolko tam stoji pozicanie zavoja - dlheho cca po pas? to mi nikto nepovedal... Mne tvrdili - ze moje saty su Demetrios - co je americka znacka, nie polska. a svadbu mam v maji - a tiez som sa pytala - ako zarucia - ze aj v maji budu take krasne ako teraz - a oni ze ak by sa saty znicili - kupia druhe, take iste.. a tiez mi povedali - ze siat je tak vela - ze kazde saty sa pozicaju len par krat za rok.... inak - fakt -ja som platila zalohu 4000 tis - co je dost - za to si myslim by mali byt aj top sluzby! a to stym fotenim fakt nechapem...
Odpovedať
Profilova fotka
janinne prepac-som ti skomolila meno :)
Odpovedať
1
2
17
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?