Šaty z Poľska - aké máte skúsenosti?

ahojte nevesticky buduce byvale mam otazku hlavne na nevesty ktore mali maju alebo budu mat saty z polska. daju sa tam zohnat aj saty na styl "morskej panny"? lebo vsetko co som doteraz videla je princeznickovsky styl...dakujem ...kludne pridajte nejake fotky alebo web stranky alebo pod. dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, moja sesternica mala saty z krosna a spokojna prespokojna bola. mrkni na link salonu odkial ich kupila. taktiez vravela, ze pristup a ochota uplne perfektna http://slub-erica.com.pl/ su aj na facebooku inak. ceovo zevraj tiez uno nuno :)
Odpovedať
jianna_zzz prosím ťa koľko ju tie šaty vyšli ? :)
Odpovedať
ahojte nevesticky ja som tam bola cez vikend v Krosne (salon erica) a dvoma slovami OBROVSKE SKLAMANIE!! ;-( na nete som si vybrala asi 8 siat prisli sme do salonu dali nam sice katalog do ruky ale z tych 8 siat co som si vybrala na ich stranke mali iba jedny....ostatne mi povedali ze nemaju a ani mat nebudu. a ked som sa pytala preco ich teda maju na stranke uvedene tak mi povedali ze iba robia reklamu tej navrharke a z ejj kolekcie maju iba 1 ALE ak by som chcela model ktory sa mi pacil najviac maju vo Varsave mozem sa tam objednat ze mi daju kontakt....a na predajni vobec mali strasne malo siat a este menej z kolekcii 2016 a pritom ked som tam pisala tak mi napisali ze vsetky saty z 2016 uz maju dostupne v salone...takze NEODPORUCAM si vyberat vobec cez net lebo budete sklamane
Odpovedať
Profilova fotka
@marhulka31 prepac, az teraz som si vsimla tvoju otazku. akosi som si myslela, ze ma na to stranka upozorni, ale pozeram, ze to musim sama checkovat. kazdopadne, okolo 500 eur, ale to bolo pred dvoma rokmi.
Odpovedať
Profilova fotka
@hura_svadba wow, to vazne? napisali ti, ze saty su a ked si prisla tak nic? fuuu, tak to je uz iny level! ja som v zahranici a rozmyslala som, ze ked tak by som si sat vyhliadla na stranke a nako sa s nimi dohodla, ale asi ten plan prehodnotim. inak, cenovo ako? vedela by si dat orientacne od-do prosim?
Odpovedať
cenovo mi bolo povedane ze cca 2200 zloty....neviem akym kurzom to ratali a ani ja netusim aky je kurz ale ze od tych 600e-660eur ale s tym ze v tej cene mi ponukali uz bizu alebo zavoj alebo svadobne pohare...ze uz co si vyberiem...
Odpovedať
Profilova fotka
@hura_svadba dakujem krasne!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?