Šaty z Krakowa

Baby, chcem vam tymto poradit z vlastnej skusenosti. Vcera som bola v Krakowe. Mala som vytipovanych kopec salonov. Vyber je tam obrovsky, samozrejme aj ceny su rôzne (vyssie, ako som cakala, hlavne ak su saty z novej kolekcie). Nikde ale nemali tie moje, vysnivane.Uz som pomaly rezignovala, ked sme objavili salon, ktory sije na mieru. Maju vlastnu kolekciu, ale siju aj podla fotky a vasich vlastnych napadov, predstav, uprav... No a to najlepsie na tom je, ze uplne vsetky saty stoja 999PLN, co je cca 240E. V cene su saty, bolerko a zavoj (kratky al. dlhy). Saty su krasne, usite velmi pekne. Zvazovala som rozne varianty, napr. aj saty z Ciny, usitie u Zima, ale myslim si, ze toto je ovela lepsia varianta. Ak mate teda zaujem, pytajte sa, rada poradim. Tesim sa, ze na tych mojich sa uz pracuje :)
Odpovedať
jeeej, tak to je super :))) aj aj sa chystam do Krakowa a bojim sa, ze nic nenajdem alebo najdem veeelmi drahe (paci sa mi nieco ako Rosa clara)...mohla by si mi prosim poradit do ktor&ch salonov si sla? lebo ja sa tam vobec nevyznam a ake ceny tam priblizne su? a keby som tam nic nenasla, kde je prosim ta ten salon, kde siju? :) dakujem pekne PS: dufam, ze ti usiju saty podla tvojich predstav ;-)
Odpovedať
@slnecnica87 ja som tiez najprv nevedela kudy kam. potom som citala tu rozne fora, niekto pisal, ze su tam ulice ul. Dluga a ul. Sw. Filipa a na nich mnozstvo salonov. Je to tak. Je tam vela salonov a najdes aj ine salony v Krakowe na googli. Staci hodit suknie slubne krakow. Ja som isla najprv na tie dve ulice, su hned vedla seba. No a inam som sa uz ani nedostala :) Ta s tym mojim salonom je na ul. Sw. Filipa. Tu je vsetko potrebne. http://www.sukniemaja.pl/ Ceny su naozaj rozne, od tych 240E az po nejakych 800E co chceli za tie, kt. sa mi najviac pacili a boli z novej kolekcie. Nakoniec sa mi siju velmi podobne plus s nejakymi mojimi upravami :) Drzim palce!
Odpovedať
Profilova fotka
@moniq23 ten link čo si tu hodila je zo salónu, kde ti šijú šaty? lebo neviem či som to dobre pochopila :-D
Odpovedať
@lili205 hej, to je ten salon.
Odpovedať
@moniq23 Dakujem ti velmi pekne :)))
Odpovedať
@moniq23 a mozem sa este spytat...ty si bola autom alebo busom?? neviete kde sa tam da dobre zaparkovat? a ako sa tam dostat?
Odpovedať
@slnecnica87 my sme boli autom. v centre je parkovat dost tazko a dost draho. my sme boli na 3 dni, takze auto bolo odstavene pri ubytku, ale asi najlepsie je (co sme aj my jeden den spravili) zaparkovat v nejakom shopping centre kt. nie je daleko k tvojmu cielu a odtial bud pesi al. MHD.
Odpovedať
@moniq23 aha, dakujem, to je dobry tip (palti sa v ich shopping centrach nejake parkovne?)...ja som nikdy v Krakowe nebola, prosim nemohla by si mi poradit nejake pobliz tvojho super krajcirstva?
Odpovedať
@slnecnica87 v shopping centrach je to free, ako u nas, podzemne garaze. ktore je ale najblizsie pri tych uliciach to ti neporadim. my ked sme parkovali v shopping centre, riesili sme ine veci, nie salony. ale myslim, ze to nie je vobec problem vygooglit si shopping centra v krakowe a pozriet na mapach, kt. je najblizsie pri salonoch.
Odpovedať
@moniq23 dakujem pekne :) dufam, ze tam nieco najdeme :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?