Šaty z Ebay

kočky obejdnavala ste si niekedy niektora satky z Ebay?potrebovala by som poradit ohladom velkosti...mam 178cm, 62kg..popripade napiste nejake skusenosti s Ebay.com :-o
Odpovedať
Ja áno a 2x svadobné :)
Odpovedať
gabika7 Gabi a ake boli?take ako na obrazku ci?a aku si si velkost??ved popis daco viac, nenatahuj ma :-D
Odpovedať
Ahoj ... ja som si obj. pre istotu na viazačku veľ. 42 sadli ako uliate úplne jednoduché strihovo ... ani som nechodila skúšať po požičovniach ... bolo to úplne naslepo a pritom 1x v živote som odtiaľ objednávala - hneď svadobné ... bolo to pred 6-timi rokmi :) Pozerám práve, ani nemám od profi fotku spredu =-)
Odpovedať
Druhé som kupovala pre manželovu neter od Zima - všade sa o ňom tu píše - prvú foto mi poslal na e-mail ... druhá je na neterke ...
Odpovedať
no ci pana krasne saticky, aj krasne nevesticky samozrejme!!!velmi pekne ti dakujem ze si si dala namahu aj s fotkami!!!takze by si mi odporucala objednat cez ebay?a ten zima to je co zac??hodis link? :-)
Odpovedať
Rada pomôžem ... samozrejme nájdu sa aj iní predajcovia šiat ale zase u nich nikdy nevieš - hoci majú v ponuke svadobné šaty za 100eur ale ja by som ich nekupovala ... moje stáli okolo 7000sk - a tie čipkované cca 260eur ... Zimo je Zimo ... niekde bola aj téma tiež o ebay a Zimovi ... nemá v ponuke toho veľa a niekedy prázdno (ako pozerám tak aj teraz nemá nič v ponuke) ale kočky, ako aj tuna na MS ho kontaktujú cez email - zimo318@hotmail.com - :)
Odpovedať
viete dať presne link na šaty od toho Zima? lebo keď som v ebay neviem tam vybrať priamo predajcu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?