Šaty z ebay

Ahojte, na ebay a mnohych inych strankach som videla, ze sa daju objednat nove svadobne saty - najnovsie modely v cene ca. 100 eur. Ide o saty z Ciny. Mate s tym niekto skusenosti? Clovek tam musi zaslat svoje miery a oni to budu sit podla toho. Dakujem za vsetky odpovede :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja so svadobnymi satami skusenost nemam ale objednala som si saty na redove a su super a este som si objednala jedny krasne saty od nich ale este mi nedosli. Viem, ze vela dievcat ma dobru skusenost ale su aj nespokojne takze v tomto je male riziko. ale ked si vyberas saty z ebay, pozri si aku spokojnost zakaznikov ma ten predajca. ja vzdy objednavam od tych co maju minimalne 98% spokojnost.
Odpovedať
Ahoj, tiez si idem objednat z e-bayu - svadobne i popolnocne, i saty pre druzicky. Je to trosku risk, ale beriem to tak, ze ak sa mi nebudu pacit, stale ich viem vratit, alebo predat niekomu, komu sa mozno zapacia. A tiez sledujem spokojnost zakaznikov.
Odpovedať
Ja idem objednavat z ciny. Poznam dve kocky co to riskli a boli maximalne spokojne. A dokonca obe cakali, ze to bude strasnejsie ako na obrazku a obe boli milo prekvapene.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?