Saty z aliexpress :)

Ahojte :) mate niektora na predaj svadobne saty do 200 eur mozu byt aj z aliexpress :) budem rada ak mi pridate fotky do komentara dakujem vam :)
Odpovedať
@denda007 do 200€ si aj nove objednas z aliexpressu :-):-)
Odpovedať
No...len sa bojim co by mi prislo
Odpovedať
Profilova fotka
@denda007 Pozri tu na bazare co predávajú baby je tam dost siat aj do 200 eur.
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
@denda007 Hm tak to sa ani nečudujem, že sa bojíš aké by ti prišli. Radšej si pozri tu v bazáre nejaké šaty alebo potom choď kuknú do salónov, niekedy aj tam majú výpredaje
Odpovedať
To je take, ak chces nove, tak ti ostane asi len ali alebo ebay. no podla mna by si sa mala skor poobzerat tu po bazarikoch a isto by si nejake vo svojej cenovej relacii nasla. Nemal by to byt problem a hlavne si ich mozes po priade aj vyskusat, ak by neboli z daleka. Ja by som asi volila takuto moznost, bolo by to istejsie.
Odpovedať
Profilova fotka
@malalucka3 veľmi pekné šatočky, za koľko ich predávaš? A kde si ich kupovala?
Odpovedať
Ahoj, ja ponukam na predaj saty do 200 eur, zalezi aku velkost potrebujes...Tie moje su 34-36 :-)
Odpovedať
Ja som si pekne kupila v jednom salone. Mali tam vypredaje svadobnych siat a jedny sa mi aj super hodili, tak som si ich hned vtedy aj zobrala. Je to sice starsi kolekcia ale to mi vobec nevadi
Odpovedať
Profilova fotka
sobne mam tiez predstavu, ze nechcem nejak moc potom utracat za saty. neviem, mne to aspon tak nepride, ze by som musela. aj kamoska tak kupovala saty vo vypredaji a v podstate ju vysli este menej , ako keby si ich chcela len pozicat. niekedy ked len tak listujem katalogy, tak sa cudujem, co su schopni niektori za saty pytat
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez som uvazovala nad tym, ze by som si takto zohnala saty. Nechcem za ne platit nejak vela a ani si ich po svadbe nehavat. a co sa na niektore saty tak pozeram, tak ani by som nepovedala, ze by boli z ciny a stali len 200€. Niektore su vydarenene az az a ine zas katastrofa. Je to asi o stasti, ake saty pridu.
Odpovedať
Ja inak ani nerozmýšľam. Ono keď si to tak človek zráta, že u nich si človek kúpi šaty za takú sumu, ktorú by tu nedal ani za požičanie šiat a nie to ešte kúpenie, tak prečo nie. V poslednom čase sa aspoň v mojom okolí prejavila táto voľba ako tá správna. Veľa báb má šaty z číny a prišli veru prenádherné ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja mám tieto na predaj, cisto nove na snurovacku velkost 38-42 mozno aj viac (na snurovacku, vsity korzet ) viac info sprava. Cena 80 eur Predavam lebo su mi velke (snurovacku mam na doraz) Na fotke bez spodne tu k nim nemam ziadnu.
Odpovedať

Odpovedať
Zasielam svoje satky cena 100 eur :)
Odpovedať
Profilova fotka
@denda007 A aké číslo potrebuješ? :)
Odpovedať
mohla by si priblížiť trocha svoju predstavu o šatách aké by teda mali byť. Bo takto napísať, to vyznie, že ti je v podstate aj jedno aké budú, len aby sa zmestili do rozpočtu. veľkosť máš akú? to by tiež celkom pomohlo ak by sme vedeli ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?