Šaty v Košiciach - kúpiť, ušiť či požičať

Chcem sa opýtať na vaše konkrétne skúsenosti v KE. Salóny, ceny, výber. Spokojnosť či nespokojnosť. A tiež aký čas pred svadbou tento krok riešiť - výber šiat. Vďaka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala zo Janette na Hlavnej a bola som neskutočne spokojná, ceny sú prijateľné podľa mňa a určite to potrebuješ riešiť pár mesiacov dopredu ak chceš mať väčší výber....nájdeš vždy, aj na poslednú chvíľu, ale aby to nebolo potom, že z núdze cnosť...samotný výber šiat si dnes vieš pozrieť už aj na nete, väčšina salónov má svoju ponuku zverejnenú (napr. v Maggie majú tiež krásne šaty) a cenovo je asi jedno aký salón, ceny sa väčšinou pohybujú v rovnakých rovinách, veľa závisí aj od toho či ide o novú kolekciu alebo staršiu.....veľa šťastia pri hľadaní :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@2veronka7 Asi je to čudné, ale ja som si priniesla šaty zo západu a vôbec som v Košiciach nebola ani pozerať :-D totižto v marci sme navštívili svadobnú výstavu v Hiltone (vrelo odporúčam) a tam som natrafila na svadobný salón WEDA zo Stupavy :-) ich šaty ma natoľko očarili že som cestovala do Stupavy a hneď som si dala šaty u nich ušiť a vôbec neľutujem :-) bola som s nimi nadmieru spokojná :-) šaty som si zajednávala v apríli a v júny už bola svadba :-D netreba kvôli tomu stresovať, osobne nie som ten typ že 2 roky dopredu stresujem :-D potom som sa aspoň nemusela báť toho že tesne pred svadbou by som menila šaty, lebo tie čo som si vybrala pred rokom sa mi už nepáčia :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?