Šaty so širokou dlhou sukňou aj ako popolnočky

Mali ste niektora take princeznovske aj po polnoci? Ake su Vase dojmy? :-) Vydrzali ste? Chcela by som byt princezna cely vecer totiz tak ci tu je este niekto taky ;-) Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monikafialka som myslela ze zhruba v desiatich rokoch to dievcata prestane bavit, tebe to zjavne ostalo :-DDDD myslim ze na svadbe chcem byt asi vsetko od damy po kocenu cez modelku ale princezna??? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@monikafialka pokiaľ túžiš po prinzeznovských šatôčkach je to len a len na tebe...neviem či chceš svadobné šaty až do rána, alebo nejaké popolnočné tiež prinzezničkového strihu. Tá druhá možnosť je asi viac pravdepodobná a na trhu máš mnoho možností, aby si si mohla vybrať krásne šaty :) Nie je problém vydržať v takých šatách- dnes sú tak šité, že pokiaľ si správne vyberieš ani nevieš, že na sebe niečo máš. No a kde a kedy by si ešte dokázala využiť takúto šancu byť "princezničkou" ak nie na vlastnej svadbe??? :D veľa zdaru :)
Odpovedať
Ahoj, no ja som to nevydrzala :-) Som bola rada ked som si mohla dat popolnocky. Ale samozrejme je to cisto na tebe ako sa rozhodnes. Drzim palce.
Odpovedať
@monikafialka Tipujem, že myslíš popolnočky so širokou sukňou. Myslím, že proti gustu žiaden dišputát ;-) Aj ja budem mať nadýchanú sukňu po polnoci a teším sa na to 8-)
Odpovedať
@kristinkinazuzka Tesim sa ze este niekto o tom uvazuje:o)A svadobne budes mat tiez take "velke"? :-)
Odpovedať
Dakujem Vam velmi pekne za povzbudenie do splnenia mojho sna-ved kazdy nejake mame a to je super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiez chcem mat urcite siroke - povodne som sa nechcela prezliekat, ale moje svadobne su totalne princeznovske so sirokou nadychanou tylovou suknou a su troska tazsie, takze sa budem, ale mienim vyzerat tak, aby kazdy hned vedel ktora je nevesta aj po prezleceni :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@monikafialka u nas je taky zvyk ze sa po polnoci nevesta prezlieka, ale mala som velke :-D svadobne šatičky ale poviem ti pravdu ze som ich nechcela dať dole :-D ale nakoniec som dala, ale bolo mi luto ze som ich nemala až do rana
Odpovedať
ja som mala dvoje popolnočky, jedny také princeznovsé, druhé krátke, nakoniec som zvolila krátke a bolo to to najlepšie čo som mohla urobiť. Stále som tancovala a v dlhých by som asi umrela. Ver tomu, že po polnoci si aj tak skoro nikto nevšíma čo máš na sebe. Každý sa už len baví, preto je na nezaplatenie cítiť sa pohodlne :-)
Odpovedať
@monikafialka Pozri moj fotoalbum. ale tam ich ma teta oblecene bez kruhu,cize to nieje tak dobre vidiet. Ale zajtra idem na skusku-tak sa necham odfotit a zavesim sem-potom sa mozes pozriet ;)
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiež budem mať aj popolnočné princeznovské :)
Odpovedať
moja rec...ja som bola princezna az do sameho rana v svadobnych :) kaslat na popolnocky, svadobny den je strasne kratky a tie saty su take fantasticke, ze by som si ich nebola vyzliekla ani za nic :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som povodne chcela princeznovske, potom som si vzala klasicke kratke ako popolnocky ale akokolvek mi bolo luto ked som svadobne saty vyzliekala, bola som aj rada lebo ma dost tlacili... ale keby si mam vybrat dam si ich zase a mozno aj vydrzim do rana :) predsalen je to raz za zivot tak si to treba uzit!
Odpovedať
Viete ked si dam aj popolnocne princeznovske tak mi aspon bude menej luto vyzliect tie svadobne :-) plus budem nadalej princeznou :-) Myslim ze je to dobry napad :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?