Šaty šité na mieru od predajcu mojanjelik@proponti.sk?

Ahojte baby, má niektorá z Vás skúsenosti zo šatami šitými na mieru od predajcu mojanjelik@proponti.sk (Lenka Paulík Sokolová)? Ďakujem za odpovede :-)
Odpovedať
Ahoj, ja som si u nej dala šiť šaty na mieru, a čaká ma prvá skúška, takže uvidím :) ale videla som čo mala predo mnou rozšité šaty a vyzerali velmi pekne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Ja som bola dnes na skuske a v utorok si ich uz vezmem domov. Su kraaaaasne a za super cenu. Lacnejsie ako pozicanie v salone.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, baby, koľko ste platili za Vaše svadobné šaty? A kde sídli táto firma?
Odpovedať
Ahojte, tiez uvazujem ze si saty dam usit, len sa obavam ze vysledok nebude podla predstav :/ mate niekto skusenosti aj s tymto ?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ahoj sijem saty uz niekolko rokov :-) kto ma zaujem rada usijem :-)
Odpovedať
Caute mate niektora ozaj ze top krajcirku ktora nema problem usit cokolvek ale ze ozaj top krajcirku dakujem.vopred vsetkym BA a okolie
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Najúžasnejšie šaty aké si viete predstaviť a po akých túžite, Vám zaručene Lenka ušije. Ja som viac ako nadšená z jej roboty, vidno, že to robí s láskou. Precízna robota, úžasný výsledok a ten prístup.... na NEZAPLATENIE! Babule určite odporúčam zo všetkými 20 prstami. Cena je neuveriteľná a ozaj budete spokojne. Ja dám ruku za Lenku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?