Saty s kruhom ci bez?

Profilova fotka
mam saty do acka, take bezne siroke, ani uzke, ale ani tie princeznovske tortove. Mne osobne sa lubi spad sukne bez kruhu, ale da sa v tom chodit?
Odpovedať
Ahoj, ked chces aby tie saty vyzerali tak ako na obrazku, tak s kruhom, bude to hlavne pohodlnejsie, blizsie sa porad sa u krajcirky alebo vo svadobnom salone, podla toho kde zhanas saty :-)
Odpovedať
Ja som skúšala šaty s kruhom aj bez, nakoľko som pôvodne chcela šaty bez kruhu, no problém bol v tom, že bez kruhu sa mi motali pomedzi nohy a nevedela som v tom ani poriadne chodiť a to nehovorím o tancovaní. Nakoniec vyhral jemný kruh. Cítim sa v šatách podstatne lepšie, lebo mám priestor na tancovanie a aj chodenie.
Odpovedať
Profilova fotka
Bez kruhu si ani nezatancuješ, aj sa v tom zle chodí.. ak ti kruh prekáža, treba si dat iba malý, presný tvar podla šiat..
Odpovedať
Ja som mala podoby styl, akurat som mala hore urobeny rukav...nemam rada poodhalovane nevesty...a ja sa v tom necitim dobre. Mala som ich s kruhom aj bez, tiez sa mi viac pacili bez a riskla som to... Je to v pohode, nepotkla som sa ani k oltaru ani od. :) Tancovala som do tretej a a nai si ich neprezliekla, kedze sme mali svadbu o 30 ludoch a neformalnu. Len som si na zaciatku davala vacsi pozor a potom ani to nie. Pochod si v nich v salone a uvidis....
Odpovedať
Profilova fotka
taky decentny kruh urcite... ale tiez musi sadnut k satam a postave
Odpovedať
Profilova fotka
mala som podobnu suknu, niekolko vrstiev tylu, cize "drzala" aj bez kruhu. aj som to skusala, chodit bez kruhu v nej. ale je to ovela horsie. a aj krajsie vyzera, ked je kruh. ja som sa bala, ze mi bude kruh zavadzat atd. ale nakoniec som ani nevedela ze ho mam. chodilo aj tancovalo sa mi super. takze odporucam jednoduchy kruh nastavit tak akurat aby sa dalo chodit ale nemala si suknu, ze sa nezmestis do dveri :)
Odpovedať
pre tvoje pohodlie urcite s kruhom a aj bude sukna krajsie vyzerat ked ju budes mat asi tak 10 cm. od zeme ti nebude zavadzat
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?