Saty s internetu

baby viete mi poradit nejaku dobru stranku kde by sa dali kupit pekne a nie moc drahe saty? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si budem objednavat tu https://www.vividress.co.uk/ alebo tu http://www.jjshouse.co.uk/. No osobne skusenosti s nimi zatial nemam. Svadbu mame o rok v septembri, tak planujem objednat okolo marca.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si popolnocky chcela kupit z tadeto http://www.asos.com/?hrd=1 lebo kamoska z tade bezne objednava a ze ma s nimi dobru skusenost, ale nakoniec som si kupila normalne v obchdoe
Odpovedať
Hotové z dovozu už aj u nás :-) rýchle dodanie, možnosť výmeny, aj vrátenia do 7 dní. ...Navyše si ich môžete skombinovať s kabelkou a navrhnúť obuv a šperky k tomu...získate tak zľavu z celkového nákupu a ušetríte aj na poštovnom (pri kúpe kompletu poštovné hradíme my)....sme tu pre Vás...Popelka team
Odpovedať
Profilova fotka
69eur - 150eur Nové svadobné šaty. Naše dlhoročné pôsobenie (viac ako 9 rokov) na Slovenskom ako aj zahraničnom trhu je dôkazom kvality a profesionality. Zaručujeme Vám kvalitné vybavenie Vašich požiadaviek!
Odpovedať
@jankaakenneth ta druhy vypada doverihodnejsie :)..su tam aj super ceny..pouwazujem nad tym :)..a kde tam najdem kolko je postovne ?
Odpovedať
Profilova fotka
uplne naspodu stranky je Shipping guide, presna cena bude zavisiet od hmotnosti siat, a ceny do 'major destinations' zacinaju od US$ 3.99. Neviem ci sem spada aj Slovensko:) Maju tiez Live Chat, tak sa ich mozes spytat. Ale ako som vravela, este som od nich nic neobjednavala :)
Odpovedať
@jankaakenneth dakujem kuknem to :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som neverila moc internetu, vsak tam si to nemozte ani skusit ako vam sedia..
Odpovedať
@snubenica222 mam jednu slovenku stranku..su tam nadhene saty do 300e..tak kupim o cislo vascie a dam si ich upravit..a stale ma to vyjde lacnejsie ako keby som si mala kupit normalne z obchodu alebo pozicat zo salonu..ale aj tak pojdem do salonu kuknut pre istotu
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
zeny ja som si objednala saty z aliexpress - link tuto http://www.aliexpress.com/item/2013-N... - tak Vam dam vediet ako to dopadlo a ci to prislo ako ma alebo som len zbytocne vyhodila peniaze.
Odpovedať
@divoshqa vyzeraju dobre :) .ja som tiez dost dlho nad tym uvazovala..mama mi ale powedala ze mi prispeje aby som tam nesla v nejakej handre :D...ale pocula som ze z ali su pekne len treba natrafit..tak daj vediet ako si dopadla :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@divoshqa a tie co si si objednala nemaju ani ziadne hodnotenie..tak bohvie ci ti vobec pridu..ale uvdid no :)
Odpovedať
@divoshqa A to chceš povedať, že keď si objednávaš z Ali, tak ti nevrátia peniaze, v prípade, že ti šaty neprídu?????????
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzankar23 nie chvalabohu tam je ochrana ked ti saty nedorucia alebo su poskodene, ked sa mi ale nebudu pacit to bohuzial nie je pricina na vratenie penazi, s majitelkou toho obchodu som sa rozpravala predtym nez som si kupila saty a dohodli sme sa na detailoch - potvrdila mi to ze robia saty ako na obrazku ale vzdy tam bude mala nezhoda, cize to je nieco co som zobrala ako risk. ak sa vsetko vydari tak odoslem foto a odporucim/neodporucim majitelku - mam este moznost si skusat a pozerat ine saty ale chcela som to vyskusat a ak sa tomu da verit tak odporucim. Drzte palce - maju byt dorucene okolo 23 - 30 nov.
Odpovedať
Profilova fotka
@mamba81818 nie tie saty nemaju ohodnetie ale majitelka ma recenzie a mali sme detailnu diskusiu predtym nez som zaplatila, ci sa da verit slovam to posudim z pohladu ak nieco pride a ako to pride. Je to risk ale mozno sa mi to oplati. Dam vediet.
Odpovedať
@divoshqa ja ti len drzim palce aby prisli pekne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?