Saty podla mojeho draheho

ahojte baby mam velku dilemu ..... planujeme svadbu uz nejaky cas a teraz sa chystam sihladat saty a ked tak kukam a moj drahy vedla mna sedi tak jemu sa pacia uplne ine saty ako mne .... co mam teraz robit? mam si vybrat saty ako sa mne pacia alebo ako sa pacia mojme drahemu aby som sa jemu pacila? :-(
Odpovedať
ja by som si vybrala tie saty, ktore by sa pacili mne ..... verim tomu, ze ak si vyberies podla seba, tak sa mu budes aj tak pacit, je ine tie saty vidiet na fotke a na modelke a ine na tebe samej a este s + ucesom a ozdobami a vysokymi topankami :-) moze saty vyzeraju na fotke uuplne inak ako v skutocnosti, pretoze na fotke maju velky rozparok bez kruhu a ja si ich davam s takym stredne velkym kruhom a bez rozparku :-) musis sa rozhodovat co sa paci tebe a v tom sa budes citit aj dobre a to je hlavne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
vyber si podla seba. keby vyberieš také ktoré sa ti nepáčia, necítila by si sa ako princezná :D a hlavné by si asi bola celý čas trochu nesvoja. Jemu sa isto zapáčiš tak či tak.. spýtaj sa ho iba čo sa mu na šatách nepáči, napríklad dlhý rukáv, výstrih do V alebo niečo konkrétne a ostatné prispôsob svojim predstavám :)
Odpovedať
ja som urobila tak poslala som chlapovi asi 10 obrazkov siat kt. sa mi pacili a som sa ho spyala kt. sa pacia jemu....nastastie sme sa trafili... ;-)
Odpovedať
ahoj, ja mám presne podobný problém....ani jedny šaty, čo sa mi páčili, tak moja polovička okomentovala: "fuj". Debatu som ukončila s tým, že si vyberiem ja a môže sa aj na hlavu postaviť. A na to mi povedal, že si ma vezme, aj keď budem mať pytel od zemiakov. :-D :-D :-D Aj tak myslím, že chlapi si nevšimnú aký máme presne strih, po dvoch dňoch si ani farbu nebudú pamätať. ;-)
Odpovedať
este mu mozes kludne povedat ze on nech si vyberie svoje a ty mu nebudes do toho kybicovat on nech necha teba si vybrat svoje....
Odpovedať
Ahoj, to záleží aj od toho, ako veľmi sa líšia vaše predstavy. Pokiaľ sa jednému páčia jednoduché krátke šaty a druhému dlhé princeznovské s velikánskou sukňou a 5-metrovým závojom, tak to budete mať zložité. Ak sa ale nezhodnete iba na nejakých detailoch, tak sa na to vykašli a keď si budeš šaty skúšať, tak si vyber tie, v ktorých sa budeš cítiť najlepšie a ktoré budú najviac pasovať k Tvojej postave. Hlavne sa tým netráp už teraz. Možno keď si oblečieš šaty, ktoré sa páčia Tvojmu drahému a nesadne Ti ten strih, tak ani od Teba nebude vyžadovať, aby si ich mala. :) Prajem Ti veľa šťastia pri výbere šiat. :)
Odpovedať
@soro88 ahoj, ja som mala z toho tiez obavy a povedala som mojmu.: "radsej ma v svadobny den klam, ze sa ti saty na mne pacia". No on povedal, ze som si vybrala nadherne saty. Podla mna si muz nebude pamatat, co sa mu pacilo. Vyber si podla seba, aby si sa citila komfortne a aby saty sedeli tvojej postave. Nie je to len o satach, ale o celkovej vizazi, vlasoch, doplnkoch, topankach, kytici. Takze ak sa dokazes pekne zladit a budes dobre namalovana a ucesana, urcite sa mu budes pacit.
Odpovedať
Profilova fotka
Presne vyber si podla seba,on mozno nesudil podla siat ale podla modelky :-) a nebude si pamatat ake ukazoval,ked sme sli sestre na svadbu tak som mu ukazala dvoje saty medzi ktorymi som sa rozhodovala on ze nie su skarede a ukazal na ine,no ja som si vybrala podla sebe a na svadbe mi povie ze som krasna a ze som urobila dobre ze som dala neho a jeho vyber siat :) :)
Odpovedať
My sme sa zhodli, až ma prekvapilo ako. Najprv ti chcem povedať, že nevešaj hneď hlavu. Viac žienok tu písalo, že mali svoju predstavu a pri skúšaní zistili, že im pasuje niečo úplne iné. Podľa mňa by si sa ty mala cítiť príjemne a keď budeš spokojná ty, budeš sa páčiť všetkým :-) a draý si ani nespomenie, aké šaty ti vybral ;-) aj z vlastnej skúsenosti (nie svadobné šaty) viem, že keď si niečo vyskúšam, aj keď ma to na prvý pohľad neosloví, napokon to vyzerá dobre :-)
Odpovedať
babule dakujem velmi peklne za nazory..... :)
Odpovedať
Profilova fotka
No nic v zlom, ale chlap by nemal kecat neveste do vyberu siat :-D poradit mozno ale i tak konecne slovo ma nevesta ona v nich bude nie zenich 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zdenkamol Ti povedal fuj? Dufam,ze tie saty videl len na obrazku a nie na Tebe?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@rena621 a ty by si napríklad chcela, aby mal on oblek, ktorý sa ti nepáči a nepristane mu, no bude ho tak či tak mať, lebo je ženích a bude mať v tomto posledné slovo? Ja viem, že keď ju uvidí, bude tá naj, ale keď už sa raz pustili do debaty o šatách, podľa mňa by malo dôjsť k nejkému kompromisu, aby boli spokojní obaja a nie že nevesta bude tŕpnuť, či sa mu fakt páči alebo to len hovorí zo slušnosti, no v skutočnosti by chcel, aby vyzerala ináč. (nechytajte ma prosím za slovíčka, viete, čo tým chcem povedať).
Odpovedať
Profilova fotka
@soro88 no ak chces mozno vyzerat ako slahacka tak sa mu ani necudujem, niektori chlapi maju aj vkus si predstav :-) je dolezite aby ste si povedali co a ako a nasli kompromis....nie ze bud podla neho alebo podla teba....keby som si ja dala suknu s priemerom 3 metre a zavoj od oltara az po vychod z kostola, myslim ze by jendoznacne povedal NIE :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@pokinka nevesta bude trpnut ci sa mu paci ? :D jemine. Sorry,ale ak si na 100% presvedcena ze ich chces,mozu sa vsetci i na hlavu postavit.Budem nevestou len za raz zivot a ake budem mat saty rozhodujem len ja! Ak by sa mi nepacil zenichov oblek , povedala by som mu to,ale ak by sa mu velmi velmi...pacil respektovala by som to.Konecne rozhodnutie by som nechala na nom. /mimochodom bol by to kompromis/
Odpovedať
@rena621 vidíš? a už chytáš za slovíčka :-D nie, fakt mi ide len o situáciu, že chlap mal napríklad na mysli niečo jednoduchšie a nevesta príde v obrovskej sukni s kopou výrazných šperkov atď alebo naopak. Mne záleží na tom, aby sa môjmu chlapovi páčilo, čo nosím a naopak - pri jeho výbere oblečenia mu v obchode vždy pomáham a viem, že svadba nebude výnimka. Len tie šaty neuvidí, lebo ich sám vidieť nechce. Ale keby sme o tom hovorili, ja osobne by som sa rada prispôsobila jemu aleb onašla spoločný kompromis. Keď konzultujeme šaty na ples alebo popolnočné, tak prečo nie aj svadobné? :-)
Odpovedať
@rena621 podla mna kazda zena, ktora svojho nastavajuceho lubi sa chce v prvom rade pacit jemu. Svadba je snad symbol niecoho a je minimalne o tych dvoch ludoch, nie len o neveste. Podla mna, ked ti zalezi na cloveku, ktoreho si beries, tak sa chces hlavne pacit jemu, nie sama sebe. Nevravim, ze si ma dat nieco, co jej je vyslovene neprijemne a nepohodlne, ale urcite sa da najst kompromis, aby boli spokojni obaja. Ja keby som si dala saty, v ktorych sa mojmu manzelovi nebudem pacit, tak by som sa v nich urcite necitila dobre. @soro88 tiez si myslim, ze tvoj chlap sa pozera viac na modelku, ako na saty ;) (vlastna skusenost) ak ti nevadi, ze ta bude vidiet v satach skor, chod s nim nejake vyskusat a snazte sa pomenovat, co sa mu konkretne nepaci, alebo paci a urcite sa vam to podari zladit. Pripadne dalsia moznost sice trochu drahsia, vyber si 2 saty a v priebehu vecera sa prezlecies - toto by som zvazovala ak su vase predstavy naozaj uplne odlisne. Napr. ty chces kratke s farebnymi doplnkami a tvoj drahy siroku princeznovsku suknu. Tak si mozes dat do kostola velke a napr. po prvom tanci sa prezlecies do niecoho pohodlnejsieho.
Odpovedať
@mimil noo tak som to myslela, pekne si to vystihla :-)
Odpovedať
@rena621 ja som si s drahým pozrela fotky jedného salóna, aby som vedela, aký štýl sa asi jemu páči a čo on na to, pre mňa je dôležité páčiť sa najmä ženíchovi ale určite by som sa nakoniec riadila podľa seba :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pokinka chodime spolu nakupovat a radime si.nedam na neho dopustit ,je uzastny.moje svadobne saty nevidel a je mu jedno, ake budu.tesi sa na to,ze budeme konecne svoji :-) a tak,by to malo byt vsade.nedokazem si predstavit,ze by mi niekto kecal do svadobnych siat.Ja som vzdy snivala o velkej sukni a ked vie o tom dlho,dlho predtym,ze chcem velku suknu,ze sa mi to strasne paci,tak nemoze po mne chciet,aby som mala rovnu suknu.
Odpovedať
Profilova fotka
@stentelse poradit sa s nim to mi pride rozumne,ale konecne rozhodnutie je na Tebe. Ked som skusala svadobne saty radili mi 7 ludia. Skusala som 4 saty.nepacili sa mi na mne,figuriny v tom vyzerali lepsie :-D nakoniec som sa rozhodla pre saty,ktore vyzerali na figurine strasne,mne ani sa mi nepacili, az ked som ich obliekla vedela som,ze su to tie prave.obrazky nestacia chce to skusat a skusat.ja som zistila vdaka tomu ze biela na mne vyzera zle.
Odpovedať
určite sa riaď tým, čo sa páči tebe. môj manžel si tiež želal, aby som bola v bielom a ja som to odmietala a dala som si ušiť šaty, aké som ja chcela. necítila by som sa v pohode v tom, čo chcel on, tak som mu na žiadny pád nemienila vyhovieť. svadobný deň je len jeden a nevesta by mala mať na sebe to svoje vysnívané
Odpovedať
Ja suhlasim s Renou, rozhodnutie je len a len na tebe, moje saty sa mi uz siju u krajcirky a neukazovala som drahemu obrazok, ani som sa ho nepytala ake saty sa mu pacia. Ani ma to nenapadlo. Ved sme spolu dostatocne dlho nato aby som vedela aky ma vkus a napriklad viem, ze sa mu nepacia pierkove nausnice, ale ja som si ich raz kupila a vyzerali vkusne tak na mne sa mu pacili. A je to presne aj o tom respektovat vkus toho druheho. Ved keby sa mu nepacil celkovo moj vkus, tak by sme spolu ani neboli, lebo by som ho nezaujala. Chlapi sa predsa len pozeraju najprv na vyzor zeny. Ked si chlap najde extravagantnejsiu zenu so specifickym vkusom, tak sa potom necuduje, ze aj saty v den svadby vyzeraju sofistikovanejsie a extravagantne. Najdolezitejsie je aby pristali zene a ako pisala Rena jej napriklad pristali uplne saty ako sa jej najprv pacili a takto to je. Chlap sice povie- tie saty su pekne ale mozno keby ich videl na svojej neveste v den svadby, tak by mu uz take zaujimave neprisli... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?