Šaty na svadbu...velka sukna...velka dilema :)

Ahojte nevestičky, chcem sa opýtať, či má niektorá skúsenosť so šatami tohto typu. Rada by som si nejaké takéto kúpila/požičala, len si to neviem celkom predstaviť sedieť/hýbať sa/tancovať s takou veľkou sukňou :-D budem vám vďačná, ak mi napíšete svoju skúsenosť, či radu. vopred ďakujem! PB.
Odpovedať
@pbch Ahoj, podla mna ich mas v poriadku. Sestra mala 10kg suknu, neviem kolko vrstiev, ked sme ich niesli z obchodu, sme ich niesli dve, co nas ruky boleli a vydrzala celu svadbu. Akurat ked sla na WC to bolo vtipne, ale inak v pohode. Ked som sa pozrela na tvoje su podla mna normalne, sukna nieje nejako extremne velka. Ale neviem ake ich mas tazke. Ale pre krasu musis trpiet :)
Odpovedať
krasne satky:) siroke sukne malo a ma vela neviest a zvladli to s nimi, tak myslim, ze to zvladnes aj ty:)
Odpovedať
@pbch na tychto vobec neni az taka velka sukna su o vela vacsie a zvladne sa to
Odpovedať
tiez si myslim, ze to zvladnes uplne v pohode, nie je az taka velka ta sukne, len mne ossobne tam vadi ta cierna, :)
Odpovedať
Profilova fotka
volila by som menej kontrastny opasok... ale celkom sa mi pacia a to teda nie som moc za tuto klasiku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som tiež mala obrovskú sukňu. Ako kočky píšu, šaty sú na odnesenie v rukách ťažké, ale na postave som ich necítila, mala som ich skvele upravené. Mne sa jedine zle nasadalo do auta s nimi, najskôr ritka a potom zvyšoook :-D A pri tancovaní som tiež len tak z nôžky na nôžku.
Odpovedať
nie je doležitá ani tak veľkosť sukne, ako dĺžka. Osobne by som si veľmi dala pozor na to, aby si si po nej pri chodení nešlapala, ideálne je 2-3 cm nad zemou. Ja som ju mala presne po zem a musela som si dávať hodne pozor, pri tancovaní som si ju jednou rukou držala. A zatancovala som si všetko, aj polku, aj čardáš :))
Odpovedať
mne sa nahodou prave ten kontrastny opasok paci:) ked nie cierny, tak aspon tmavomodry, aspon to cele ozivi a ked je bleda nevesta, tak urcite pomoze.
Odpovedať
vezmi si tak, je to asi jedina prilezitost, kedy si mozes dovolit zobrat saty s velkou suknou a byt ako princezna...
Odpovedať
Profilova fotka
@pbch šaty sú krásne a ak si na fotke ty, tak ti pristanú. ;-) pozri sa na moje šaty (v albume), mala som podobnú, možno ešte trošku väčšiu sukňu a niekoľkovrstvovú (na počudovanie úplne ľahučkú). a musím povedať, že pre mňa to bola výborná voľba - sedenie som si vyskúšala ešte v salóne a nebol to problém. a potom na svadbe mi každý chcel uvoľniť svoje miesto a podsúvali mi stoličky, keď som sa pri hosťoch zastavila (veď som bola nevesta :-D ). pri tancovaní som to ocenila ešte viac - ja som tancovala a sukňa bola môj ďalší tanečný partner. :-) krásne sa hýbala, točila, vyzeralo to super. Jediné, čoho som sa obávala, bola toaleta - prvýkrát išla so mnou maminka, ale zvládla som to sama bez problémov a už som neskôr nepotrebovala žiadnu asistenciu. Takže sukne sa obávať nemusíš, hor sa do nej, ak sa ti šaty páčia. ;-)
Odpovedať
@alexandra_saska to nie je čierna, bola to tmavozelena, jedina stuha/satka, co mala pani v salone k nejakym plesovym satam....k tymto bol povodne biely opasok s kvetom, chcela som ich nejako ozivit. na svadbu by som si urcite ciernu stuhu nedela ;)
Odpovedať
ďakujem vám všetkým za názor! ešte nejaké šaty poskúšam a potom sa ž snáď rozhodnem. lebo je to také ťažkéééééééé :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?