Šaty cez www.jjshouse.com

Profilova fotka
Ahojte nevesty, máte niekto skúsenosti s touto stránkou? www.jjshouse.com ?? bliká mi to aj tu na mojasvadba.sk naboku ako sponzor. Aj som pozerala, krásne šaty,šijú na mieru,alebo podľa klasického číslovania. Hlboko nad tým rozmýšľam,že by som si ich dala spraviť tam.
Odpovedať
Profilova fotka
mam odtial saty, krasne popolnocne na mieru su mi presne dobre.. prisli mi od objednania za cca 3 tyzdne.. som spokojna mozem stranku odporucit..
Odpovedať
@luciakaiserova môžem sa opýtať, akou formou si objednávala a platila šaty? Písala si, že ti sadi na mieru, máš presné miery podľa veľkosti? Pýtam sa preto, lebo ja nemám práve ukážkovo "ociachovanú" postavu.... Nemyslím, že by som bola plnoštíhla alebo pri tele, to nie, ale prsia mám na veľkosť 40, pás na 34 a boky 40 - 42 možno (odhadom). Tak sa bojím, že akú veľkosť objednať, aby dobre bolo :-) A k tomu mám ešte výšku 174 cm.......Naozaj sú tam krásne šaty, tak ma to tam vveľmi ťahá.......
Odpovedať
Profilova fotka
@luciakaiserova a postovne si kolko platila? lebo som pocula,ze sa tam aj velke clo plati...aspon pri tch svadobnych...
Odpovedať
Profilova fotka
@tri no praveze ja tiez nemam normalnu konfekcnu velkost, som mala chuda, preto som si tam zadala presne moje miery vsetky aj vysku a tak a oni ich prisposobili presne na moje miery a preto mi tak sedia.. neviem presne ci sa to tam da pri vsetkych vybrat tie vlastne rozmery ale pri tych co som si ja objednavala sa to dalo, aj z vela farieb som si mohla vybrat..
Odpovedať
Profilova fotka
@ludenka408 no ja mam popolnocne odtial, saty stali cca 90€, ich postovne cca 30€ a potom som este doplacala clo tu na slovensku tiez okolo 28€.
Odpovedať
Profilova fotka
@ludenka408 inak a potom sa nezlaknite, lebo ono je to ze z USA saty, ale original si z ciny.. ale sak co neni z ciny..
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam z te stranky svatebni saty a muzu jen doporucit :}
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?